Sayfa 2054/2495 İlkİlk ... 1054155419542004204420522053205420552056206421042154 ... SonSon
Arama sonucu : 19958 madde; 16,425 - 16,432 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

  1. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    7s
    Şimdiye kadar Halep için yeterli büyüklükte harekat değil demiştim. Halep alınırsa Esad düşer, Ülkenin en büyük ikinci kenti ve Ticaret merkezi bu şekilde fazla iktidarda kalamaz.
    Esad, dün Moskova'ya gitmişti. Geri döndüğüne dair bir haber yok.


  2. İhsan SEFA
    @ihsansefa55
    HALEP'in düşmesi demek Türkiye'in Fırat Kalkanı Zeytin Dalı, Barış Pınarı harekatları ile engellediği 2nci İsrail Devletinin bu kez Halep üzeeinden daha güneyde oluşturulması demektir. Türkiye derhal ve derhal Suriye Rejim güçlerine destek olmalıdır. Bu yapılmaz ise bugüne kadar yapılan harekatlar boşa gidecektir. İktidar bunu görmelidir.

  3. https://x.com/ameddicleT/status/1862592231825084685

    Amed Dicle
    @ameddicleT
    Hawar Haber Ajansı (ANHA)'nın akşam saatlerinde Halep'ten geçtiği bir görüntü.

    Çok sayıda Halepli Kürtlerin koruması altındaki Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine geçiyor.
    Linkte video var...

  4. Çetiner Çetin
    @cetiner_cetin
    ·
    2s
    PYD ve PKK’da kademeli olarak Şeyh Maksut ve Tel Rıfat’tan bu gece çekilmeye hazırlanıyor.

  5. Ypg'li hesaplar, Ypg'nin Halep'e büyük bir sevkiyat yaptığını iddia ediyorlar.

  6. Amed Dicle
    @ameddicleT
    QSD'den HALEP açıklaması: Halkımızı savunacağız

    Türk devleti destekli silahlı gruplar, 26 Kasım’dan bu yana süren çatışmaların ardından Halep kent merkezine giriş yaptı. Bu gelişme, bölgede gerilimi artırırken, Demokratik Suriye Güçleri (QSD) sözcüsü Ferhad Şamî, saldırıların arka planına ve olası sonuçlarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Ferhad Şamî, Halep’te yaşanan bu saldırının Türk devleti tarafından planlandığını ve koordine edildiğini belirtti. Türk devleti, El Nusra gibi grupları kullanarak Suriye’de huzuru engelleme ve uzun vadede işgal planlarını hayata geçirme çabası içinde. Şamî’ye göre, saldırılar adım adım ve organize bir şekilde uygulanıyor.

    Ferhad Şamî, QSD’nin öncelikli hedefinin halkı ve bölgeyi korumak olduğunu belirterek, “Kim ne plan yaparsa yapsın, bizim tek görevimiz halkımızın savunmasını sağlamaktır” dedi.

  7. Şam'da darbe girişimi var. Mahir Esad'ın 4.Tümeni ile Cumhuriyet Muhafızları birbirlerine girmişler.
    Hama düştü. Hums'a yürüyorlar.
    Sunni Roma kurulacak. Sunni Kürtler önemli aktörler.

  8. Ragıp Soylu
    @ragipsoylu
    “A coup took place in the 47th Brigade of the 11th Division of the Syrian regime forces in the Hama countryside. They executed their commanders and ****ed the opposition.”
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    “Suriye rejim güçlerinin Hama kırsalında 11. Tümen'in 47. Tugayı'nda bir darbe gerçekleşti. Komutanlarını infaz ettiler ve muhalefete katıldılar.”

Sayfa 2054/2495 İlkİlk ... 1054155419542004204420522053205420552056206421042154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •