Originally Posted by
Ozan Erol
cauti, o senin teveccühün.. geçmiş nickleri saymadım ama 10'dan fazladır.. tabii, eskiden farklı bi platformdu, çok sağlam isimler vardı, kentuf casaubon kaptan erol vd artık yok, alışkanlık icabı yazıyorum ben de
Söz konusu olan finansal piyasalar, özellikle de hisse piyasası ise(spot+viob) ise babamın oğlunu tanımam. Kolay kolay kimseyi beğenmem, kendimi de baya beğenirim
Bu konuda yazdıklarım abartı değil, hak ediyorsun.
20 yıl öncesini de net hatırlıyorum, KMX, Tedcen(necdet ti ismi her halde) gibi çok kalite isimler vardı. Hatta, 10 yıl önce buralarda moderasyon yapan, temel analiz bölümünde yazan Jondowes vardı, şimdi X de e507 ismiyle yazıyor ve fintweet camiasının en çok takdir gören 3-5 isminden biridir.
Bir de xtraderx gibi adam yerine koymadığım, ama kendisini dev ynasında görenler vardı. Şimdi aparatv de üstadlık oynuyor, ama aynı şişinme, aynı dünyaları biliyorum, bu işin kralı benim pozları devam ediyor.
Finansal piyasalar en boş adamların, en dolu adam, üstadı azam endamıyla ortaya çıktığı bir arena. Bu yüzden hak ettiğini düşündüğüm gerçekten iyi olduğuna kani olduğum kişileri de çekinmeden över, desteklerim. Yoksa, ortalık şarlatanlara kalıyor.
Hatta derim ki, finansal piyasalarda gerçekten iyi olanlar mütevazılık yapmasın, bir nevi kahinlik yapıyorusun. Buralar tasavvuf tekkesi değil, alçakgönüllülük vs, fazla tevazuya gerek yok. Alçakgönüllülük, tevazu vs bunları reel hayatınızda uygulayın, bir hırka bir lokma yaşayın, vs...ama piyasalarda bunu yapmanız hem doğru değil, hem mantıklı değil.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri