Bugünkü Siyasi ve Ekonomik Ajanda
03/12/2024 06:00:00
3 Aralık 2024 Salı
00:30 New York Fed Başkanı John Williams, Queens Ticaret Odası tarafından düzenlenen bir sohbete katılacak.
09:00 İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) stratejik ortaklığında ve Orbit Consulting ve Kipaş Holding iş birliğinde düzenlenecek olan 5. Sustainability Talks İstanbul, Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirilecek.
09:00 Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı, PAGEV Türk Plastik Endüstrisi Kongresi’nin 17’ncisi düzenlenecek.
10:30 Rekabet Kurulu'NDA, Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti., Google International LLC, Google LLC, Google Ireland Limited ve Alphabet Inc.'ten oluşan ekonomik bütünlük hakkında yürütülen soruşturmanın Sözlü Savunma Toplantısı gerçekleştirilecek.
11:00 Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Piero Cipollone, bir etkinlikte konuşacak.
12:00 İzlanda Merkez Bankası (SI), Finansal İstikrar Raporu'nu yayımlayacak.
12:50 İngiltere Merkez Bankası (BoE) yetkilisi Philippe Lintern, "Küresel Döviz Kodu" hakkında FX Markets Europe etkinliğinde konuşacak.
14:00 Bor Şeker'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
16:00 TÜSİAD Küresel Siyaset Forumu’nun “21. Yüzyılda Güç Dengeleri ve Küresel Güney” webinarı gerçekleşecek.
20:35 ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu üyesi Adriana Kugler, Detroit Ekonomi Kulübü'nde "İşgücü Piyasası ve Para Politikası" hakkında konuşacak.
23:45 Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee, "Tarımsal Girdi İçin Değişen Manzara" adlı Ortabatı Tarım Konferansı'nın kapanış konuşmasını yapacak.
23:59 Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Borsası "Milli Gün" nedeniyle kapalı olacak.
23:59 Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi "Milli Gün" nedeniyle kapalı olacak.
23:59 NATO dışişleri bakanları, Genel Sekreter Mark Rutte başkanlığında iki günlük zirve için bir araya gelecek.
23:59 Rusya Merkez Bankası (CBR) Başkan Yardımcısı Aleksey Zabotkin, bir konferansta konuşacak.
23:59 Kazakistan Başbakanı Olzhas Bektenov, Kırgız-Kazakistan Hükümetlerarası Konseyi'nin 12. toplantısına katılmak üzere Kırgızistan'ı ziyaret edecek.
23:59 ABD Başkanı Joe Biden, Angola liderleriyle bir araya gelecek.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri