Sayfa 67/188 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1502 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    neyse bu kadar şamata yeter gideyim işlerime bakayım
    Reyiz endex sana emanet

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Puhhahhhahha

Ayasofya sen bu analiz yeteneğini borsada kullansan para koyacak yer bulamazsın
    10 numara beş yıldız
    Az paraynan emekli yevmiyesini çıkartıyo
    Bahse girerim senin gemideki paraları ver üc günde batırmazsa keserim pala bıyıklarımı
    Hamdım Piştim Yandım

3. Biraz da sizi güldüreyim. Şu denizde sahilde balık simit yiyen kuşun hissesi aynı isimle GYO sunu halka arz etmişti. 1000 lot talep ettim parayı yatırdım %35 den fazla vermişti ayikmadik. Hissesi açıldı bizim martı tavan keyfimden çikolatalı gofret yiyorum. Biraz tavanda durdu pat diye dip oldu bir anda. Nasıl bir heyecan yaşadım başımdan soğuk sular döküldü. Biraz sonra gofretin ambalajı aradım çöplere baktım yok. Etrafa baktım yok. Dip olunca ambalajı da yemişim

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Az paraynan emekli yevmiyesini çıkartıyo
    Bahse girerim senin gemideki paraları ver üc günde batırmazsa keserim pala bıyıklarımı
    Reis az parayla kazanmak zor değil. Çoğunlukla robotun radarına girmiyor. Mesela portföy 50 bin de olsa olsa 250 bin de olsa aynı miktarda kazanabiliyorum dün bir deneme yaptım anında robot peşime takıldı kazandıklarımı geri aldı. Bugün eski taktik ile devam.

5. Seni bilmem de endekis vobdan her gün herifi tırtıklamak çok kolay
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ama hisse seçimi çok zor
    İyi araştırmak gerekir,
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başlık ismi bence mikemmel
    Ola ki bist 100 tekrar eski zirvesini görürse veya yaklaşırsa çoğu hisse dipten kurtulamayacağı için hem hisse seçiminin önemini hemide endekis mühendisliğini ön plana çıkartıcam ve soygunun ne derece büyük olduğunu ispatlıycam.
    Asla x12 yapıcak hisseyi bulamazsınız
    Endekis vob yapın paraları katlayın
    Endekis 10bine dayandı, düşüşünün çoğunu geri aldı, biraz daha zorlarsa belki de yeni zirvesini tazeleyecek.

Peki soruyorum size
    Sizin hisse, düşüşünün çoğunu geri alabildi mi yada zirveye yaklaştı mı

Ama şunu bil ki

Endekis düşerken sizin hisseler en önden koşar

Asla bu soyguncular ile başedemezsiniz.

Bu arada sayfa ismi hit olucak ilerleyen zamanlarda
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim moralim sıfır. Bu kayınço şeref fukarası parasını aldığı iki işimden birini bir yıldır bekletiyor değerini Nisan da iki sene olacak bekletiyor bende dün bu hafta mühlet verdim işi gücü bırakıp onunla uğraşacağımı söyledim SGK maliye vs her yere şikayet edecem dedim. Bakalım biraz tırstı.
    Çok basit, konuşurken bir tane patlat, tam suratının ortasına ama muhakkak ğözlerinin içine bak, anlar o, sonra ilk ödemeyi alırsın
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 67/188 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •