Bankalar ve finans şirketlerinin 2025 yılında da enflasyon muhasebesi uygulamasından muaf olacağı açıklandı. Faktoringler de bu kapsamda olduğundan bence olumlu etkiler.
Bankalar ve finans şirketlerinin 2025 yılında da enflasyon muhasebesi uygulamasından muaf olacağı açıklandı. Faktoringler de bu kapsamda olduğundan bence olumlu etkiler.
Yaklaşık 5 Milyon lotun devri olana kadar ipin ucunu salmiyolar bizde şans yok geçen sene lidfa ortak satışı bir darbe bilancolar hiç edildi şimdi de burda Bilanço güzel ortak satışı yine hiç edilme yatırım tavsiyesi deildir
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Lidfadaki islemler tam bir faşist işlemlerinin ya tahtasının yada patronları insaf merhamet kalmamış insanın sabrını deniyorlar lidfada para kazanamadık kazanacağımız yok patron ve spek tam bir Faso ağa.ytd.bol kazançlar dostum
Katılıyorum Cemal Hocam faktoringler 2024 yılı bitik geçti hisse bazlı olarak kar ediyolar kazanıyolar ama bu şirketler de şu sıkıntı var Piyasa Özsermaye si kadar değer veriyor mesela defter değeri 1,00 olarak görüyoruzz faktoring şirketleri ni genelde eğer ki defter değeri 2 lere gelirse bu sefer hemen ortak satışları geliyor piyasaya gördük işte Lidfa da 2,5 Milyon ortak satışı Ulufa da sanırım 15 milyon kadar oldu üçüncü ortak şirket hisse satımı buda bize tecrübe oldu yatırım tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
ulufa tarihi direncini kırmış hem onayını almış hem aşağıdaki boşluğu doldurmuş yarında direnç üstü kalırsa yolu açık. Tahta sığ
Bence pek bitik gecmedi.
Odenmis sermaye 133.500.000 TL.
Ilk 9 ayda ettigi kar 708.779.000 TL.
Hisse basina kar : 5.30 TL.
F/K orani : 2.41 ( yani koydugunuz paranin tamamini 2.41 yilda geri alacaksiniz )
Pd/Dd : 1.45 ( 1 TL. degere 1.45 TL. oduyorsunuz demek bu )
Bence tum ekonominin genel durumu ve diger sirketlerin karlilik durumuna bakarsaniz, goreceli olarak ULUFA cok karli kaliyor.
Benim kisisel dusuncem, ULUFA her yil ciddi nakit kar payi vererek, ciddi bir Temettu sirketi haline gelecek.
Ben sahsen bedelli ya da bedelsiz sermaye artisi beklemiyorum.
Sirket yonetiminin dusuncesinin de bu oldugunu dusunuyorum.Yani hissenin piyasa degerinin 30 TL.-50 TL. civarina cikmasini saglamaya calisiyorlar.
Bence bunun da yolu, ortagina ciddi nakit kar payi vermesi ve bu yolda oldugunu hissettirmesi gerekiyor.
Yukarda yazdik, ilk 9 ay da HBK 5.30 TL. peki bu yil sonunda bu 8 TL. olur mu ? ve bunun 3 TL.sini nakit kar payi olarak dagitir mi ?
Eger dagitirsa bu tahminim ete kemige burunecek.
Bekleyip gorecegiz.
Ortak satisi konusunu pek dikkate almiyorum, cunku yapilan islemler legal, bizler tum olasiliklari goze alarak hisse aliyoruz, ortak ya da degil adamin mali var ve satiyor, bence bu sorun degil.
POLTK 15 TL. iken, bu hisse 45 TL. olur dedigimde de ayni tepkiyi verdi cogunluk yok artik dedilerdi, hatirlayanlar olacaktir.
ULUFA bence cok iyi yerlere gelecek.
Yanlis anlasilma olmasin, kimsenin isine karismak gibi bir huyum yok.
% 304.4 Bedelsiz, hayırlı olsun.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1393027
Yer İmleri