Sayfa 62/1005 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Viop LXI

1. çok tenha .. .bana müsade .. .cümleten iyi seasnslar / bol şans .. + hayırlı cumalar .. ++ iyi haftasonları ..

Bu başlığı şu anda 50 kişi okumaktadır. (7 üye ve 43 ziyaretçi)

SEL, ABKA, berkimcans, MiniYatirimci, sar, Stock trader, ukc

pozlarım belli .. spot hisse portfy hesabı dahi açmıyorum aynen devam ytd .. vadeli taraftada sabahki işlemlerimden sonra ... ağırlık kocaoğlan olarak düşük kaldıraç bullish taraftayım ..ytd...kısmet..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

10 bini geçtik ...büyük ihtimal, faiz kararına kadar, 10500 lerin üzerini beklerim .
    faiz indirimi %2.5 ve üzeri olursa yıl sonunu eski zirveye yakın kaparız.
    ytd...

https://x.resim-yukle.com/SIft

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    14-17 ekimde burada AÇIKCA yazmıştım.ORTA VADELİ alım yerim 8700-8400 diye.

Defalarca 8700 altını gördü..8566 dip oldu...Özelden arkadaşlarla hisse de paylaştım...Endeks %20,portföydeki hisseler %30 üzeri gittiğinden; bu noktadan sonra 2 seçenek var gibi;

Ya hiç bir şey yapmadan beklemek ya da bir stoploss belirleyip,orası kırırlırsa satmaktır..Artık birisini tercih ederim.

Burada hisse veya endeks yorumu yapmak,İRADEYİ SINIRLAYIP, kişiyi streste sokuyor.Bundan sonra endeks-hissede net konuşmadan devam edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Sonuçta en diplerden alış yapılmışsa bu noktada satılsa bile olumsuz etkilenmemiş olunur.Madem 8700-400 de alım için ısrarcıydım...Pozisyonlar kardayken ifade etmek isterim.

Bundan sonra endeks ne yapmak istiyorsa o olsun...

4. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    2025 yılında bankalara enflasyon muhasebesinin uygulanmamasının bankalar için iyi olacağına dair yorumlar gördüm. İşin aslı tam öyle değil. Bankaların karlılığı kağıt üstünde daha yüksek görünecek olsa da gerçekte daha fazla vergi ödeyecekler. Bu durumdan memnun olmayacaklardır.

hocam yanlış biliyorsunuz sosyal medyada bir sürü üstad var hala bunu tartışıyor
    senelerdir ekonomi meydanlarda uçuyoruz o kıskanıyor bu kıskanıyorla buralara geldi.
    bu banka hikayeside öyle ALGI başka ellerinde hikaye yok ,
    sistem malda pişire pişire 2 sefer daha yemeği önüne getirse kimsenin sesi çıkmaz.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

birazdan ne var ne yok termizleyecem.......bu speğin yolu yol değil.....................

erdoğan israile verdi veriştirdi.......daha çok yüklen bu pis siyonistlere.......ama önce içimizdeki siyonşistleri bir temizlemeli Erdoğan.......

11.340 tekrar LONG.................................speği az daha tırtıklayalım.......... tabi az sonra satmak için....çerezlik olsun......

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    erdoğan israile verdi veriştirdi.......daha çok yüklen bu pis siyonistlere.......ama önce içimizdeki siyonşistleri bir temizlemeli Erdoğan.......
    hükümet diyor ki siyonislerle ticari ilişkileri kestik, madem öyle ise filistine ihracat % bilmem kaç artmış, o zaman bu filistinliler madem bu kadar mal alacak paraları var neden bizlerden gemiler dolusu bedava yardım gönderiyoruz acaba? cevap verebilecek var mı?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 62/1005 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •