Sayfa 168/343 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 2737 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    o zaman SPK ya suç duyurusunda bulunun...

--Sn yetkili,

...' Hisse.net borsa forumunda ft-2 nikli şahıs, 'ülker in 2023 yılı sonu bilançosunda, brüt karın satışların maliyeti-- tablosunun mamül-yarımamül farkının hatalı gösterimi ile-- 867 milyon TL kadar yüksek gösterildiğini iddia ediyor...ilgili şahısın bu iddiasının araştırılmasını ve gelişmelerden tarafıma bilgi verilmesini arz ederim'...
    ' şeklinde bir yazı yaz...

--Bilançonun STOKLAR bölümündeki mamül ve yarı mamüllerin farkı; gelir tablosundaki satışların maliyetindeki mamül ve yarı mamüller değişim rakamları ile ayni olmak zorundadır...Değilse hata-yanlışlık var demektir..
    .
    --Bu iki kere iki dört eder gibi tartışılmaz bir kuraldır.
    Son düzenleme : ft-2; 09-12-2024 saat: 20:56.

2. bilonçada görününler şirket malıdır.....satılmış değildir...

smm hasabından satılmamış mallar dahil edilmez

aksi halde yanlış olur...

3. biloanço ile gelir tablosunu birbirine sokanlar eksik muhasebe bilgisine sahiptir...

4.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Zeka kuresi madem hile yaptı gider 50 m USD ye alirdi. Ne diye versin 350 m USD...

Ne biliyorsun hile yapıldı... Var mi elinde bir delil..

Sen girdin ihaleye, daha fazla verdin de sana vermediler mi yoksa kümaşı...

Boluk ile tarigin ifadeler çok benzesiyor...

İşin içinden çıkamayınca hile var diyorlar...

Aynı kaynaktan besleniyor gibiler...

hile değil hülle zekanın küpü everesti

satan tmsf zeytinoğlunun şirketini sattı tmsf borçlarından rayiç bedel olacak tabi sen 50 diyorsan 50 olsun bu salakla kendimi muhatap ediyorumya kendime de kızıyorum

böylece bu günkü 472. yalanını da çıkarmış olduk arkadaşlar bu yalancılara inanmayın işi gücü hayatı yalan zır cahil
    tdk kingsailor yazıyorsun cevap olarak yalan çıkıyor

yalancı yalancı

5.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    hile değil hülle zekanın küpü everesti

satan tmsf zeytinoğlunun şirketini sattı tmsf borçlarından rayiç bedel olacak tabi sen 50 diyorsan 50 olsun bu salakla kendimi muhatap ediyorumya kendime de kızıyorum

böylece bu günkü 472. yalanını da çıkarmış olduk arkadaşlar bu yalancılara inanmayın işi gücü hayatı yalan zır cahil
    tdk kingsailor yazıyorsun cevap olarak yalan çıkıyor

yalancı yalancı
    ihalede hülle diye bir tabir yok....

mabadından ihale terminolojisi uydurma....

6. https://www.dunya.com/gundem/tmsf-ku...-haberi-159372

KÜTAHYA - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Zeytinoğlu Grubu'ndan olan alacaklarının tahsili amacıyla, "şu anda elindeki en değerli varlık olan" Kütahya Manyezit İşletmeleri A.Ş. (KÜMAŞ) Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü (TİB) 320 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkardı. İhale, TMSF'nin Esentepe'teki binasında 20 Aralık'ta yapılacak.

7.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/gundem/tmsf-ku...-haberi-159372

KÜTAHYA - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Zeytinoğlu Grubu'ndan olan alacaklarının tahsili amacıyla, "şu anda elindeki en değerli varlık olan" Kütahya Manyezit İşletmeleri A.Ş. (KÜMAŞ) Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü (TİB) 320 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkardı. İhale, TMSF'nin Esentepe'teki binasında 20 Aralık'ta yapılacak.
    Yıldız bedava sattı iddiası yalan çıktı maalsef...

aldığı fiyatın üstüne satmış....

hülle mülle gülle diye sayıklıyor ama bölük gibi belgesiz sallıyor....

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    @Güneysu
    Yoldaş Güneysu....
    Başlık zıvanadan çıkmış durumda....
    Ben böyle bir başlık daha görmedim....
    Hisse.net in saygınlığı ,üyelerinin refahı için

1)Sn Ft2 e 1 ay HAK MAHRUMİYETİ
    2)Sn Kingsoiler e 1 hafta HAK MAHRUMİYETİ (bu 1 hafta boyunca bugüne kadar yaptıklarını yapmamak koşulu ile gözlemcisi de ben olacağım)
    3)Sn Tarık1234 e de birinci uyarının yapılmasını (dinlemezse 1 hafta hak mahrumiyeti) TALEP EDİYORUM...

Gene dinlemezlerse cezaların misli ile arttırılarak ağırlaştırılmasını dikkatinize sunuyorum....

Saygılar/Başarılar
    --çok eskiden beri burada olduğunuzu söylüyorsun...hangi yazının hangi topike gönderilmesi gerektiğinden haberiniz yok Sn Sansürcü...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...78#post6938378
    ...buraya yazın...topiki kirletmeyelim...

Sayfa 168/343 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •