Sayfa 122/1005 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Viop LXI

1. [QUOTE=ABKA;6943258]Sizin kanalı seyrediyorum...NOW tv...

Bakın o zindanlara-yapılan işkencelere...NOW bile kayıtsız kalamadı.

Yerim ABD-İRANI VS...bu insanların kurtulması bile yeterlidir.

100.000 kişi yerin 7 kat altında ışık görmeden,yıllarca tecavüze uğramışlar.İnsanları PRESSLEMİŞLER.İsimlerini unutmuşlar.

İşinize geldiği yerden bakıyorsunuz Sayın Abka.
    Bu tür videoları 7 ekim saldırısı sonucunda görünce bu siyonist kurgusu.
    Suriyeli muhalifler yayınlanınca doğru.
    100 bin kişi Sam'da yerin altında.
    Yüzbin insan.Bana mantıklı gelmedi.

2. [QUOTE=ABKA;6943258]

100.000 kişi yerin 7 kat altında ışık görmeden,yıllarca tecavüze uğramışlar.İnsanları PRESSLEMİŞLER.İsimlerini unutmuşlar.

''19 yaşında bekarken bu zindana alındım.Şimdi 32 yaşındayım.Çocuklarım oldu (zindanda)ama babalarını bilmiyorum''.O zindandan çıkan bir kadının ifadesi..

Yerin 7 kat altı Yüz bin insan ışık yok.
    Çocukları oluyor anladığım kadarıyla sağlar.
    Esad'a bak. Işık yok ama havalandırma,beslenme,hijyen ,tuvalet,banyo VS iyi sağlamış çocukları buyutebilmis.
    Bu da inandırıcı gelmedi.
    Yanlış anlaşılmasın tabikii işkence ,insanlık suçu işlenmiştir. Kimbilir binlerce insan evinden alınıp bir daha haber alınamamıştır. Çoluk çocuk demeden katledilmistir.
    Ama bu tür haberlere gereksinim yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    [QUOTE=Denizdenizli61;6943543]
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sizin kanalı seyrediyorum...NOW tv...

Bakın o zindanlara-yapılan işkencelere...NOW bile kayıtsız kalamadı.

Yerim ABD-İRANI VS...bu insanların kurtulması bile yeterlidir.

İşinize geldiği yerden bakıyorsunuz Sayın Abka.
    Bu tür videoları 7 ekim saldırısı sonucunda görünce bu siyonist kurgusu.
    Suriyeli muhalifler yayınlanınca doğru.
    100 bin kişi Sam'da yerin altında.
    Yüzbin insan.Bana mantıklı gelmedi.
    [QUOTE=Denizdenizli61;6943547]
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

''19 yaşında bekarken bu zindana alındım.Şimdi 32 yaşındayım.Çocuklarım oldu (zindanda)ama babalarını bilmiyorum''.O zindandan çıkan bir kadının ifadesi..

Yerin 7 kat altı Yüz bin insan ışık yok.
    Çocukları oluyor anladığım kadarıyla sağlar.
    Esad'a bak. Işık yok ama havalandırma,beslenme,hijyen ,tuvalet,banyo VS iyi sağlamış çocukları buyutebilmis.
    Bu da inandırıcı gelmedi.
    Yanlış anlaşılmasın tabikii işkence ,insanlık suçu işlenmiştir. Kimbilir binlerce insan evinden alınıp bir daha haber alınamamıştır. Çoluk çocuk demeden katledilmistir.
    Ama bu tür haberlere gereksinim yok.
    İSRAİLİ elinde tüm medya ve dünya teknolojisi var.SADECE KENDİSİNİN SERVİS ETTİĞİ ve hayatın akışına uymayan haberler(saldırı anında tecavüz gibi akla ziyan..adamlar zamanla yarışıyor) nerde....

Tüm bağımsız kanalların ve ÜLKEMİZ MEDYASININ DA BİZZAT GÖRDÜĞÜ O ZİNDANDAN GÖRÜNTÜLER nerede?

SEDNAYA daki tüm görüntüler: press makinesi-asitle eritilenler ve hala yerin altondali kişiler....HALA ORADA VE GAZETECİLER RAHATLIKLA ULAŞABİLİYOR...

Olayı bizzat yaşayan ve olay yerinde olan yüzlerce tanık var...Adamların yaşadıkları bile hala üzerlerinde görünüyor.

Bu kadar net ve inkarı mümkün olmayan görüntülere inanmamak ,ancak ŞİDDETLİ TARAFGİRLİKLE mümkündür..

Çıkan ve hala zindanda olan(2 türkte var)ların beyanı-akıllarını kaybetmesi-organlarını yitirmesine inanılmıyorsa...BEN BU HAYATIN SİMİLASYON OLDUĞUNA -TRUMAN SHOW olduğuna inanırım

İlmen yakın değil(bilgi),aynel yakın değil(görmek)..HAKKEL YAKIN(HİSSEDEREK) bilgi ...

Ha 300.000 mahkum olmazda 50.000 olur...

veya 7 kat olmaz da 3 kat olur(çünkü daha kimse net bilmiyor..o kadar dehşetli)..ayrıntılarda farklılık olsa bile bu hiç bir şeyi değiştirmez.

BURADAKİLERİ KAST ETMİYORUM...Bir moda var ya:''ben haber-tv seyretmiyorum-OKUMUYORUM ...'' bunlara, iyi halt ediyorsun diyorum...Muhalif kanallar dahil-tüm sosyal alemde dehşet görüntüler var...Sonra ahkam kesiyorlar..Yahu tüm haberleri izle AMA MUHAKEMENLE TEK BAŞINA KARAR VER..

https://x.com/search?q=%23Sednaya&sr...ertical=trends
    Son düzenleme : ABKA; 10-12-2024 saat: 05:41.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Netanyahu, 1967’den bu yana İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri’nin ‘sonsuza dek İsrail’in ayrılmaz bir parçası olacağını’ söyledi.

“Bugün herkes Golan’daki varlığımızın, Golan’ın eteklerinde değil, oradaki varlığımızın ne kadar önemli olduğunu anlıyor†diyen Netanyahu, İsrail’in Golan Tepeleri’ndeki askeri varlığının ülkenin ‘güvenlik ve egemenliğini garanti altına aldığını’ öne sürdü.

Netanyahu, yeniden ABD Başkanı seçilen Donald Trump yönetiminin 2019’da Golan Tepeleri üzerindeki İsrail egemenliğini tanıdığını hatırlatarak, Trump’a teşekkür etti.

Bekliyorum Selefi Cihatçı arkadaşlar ne zaman Golan'ı kurtaracak ve bu bölgeden İsrail'e saldırarak Filistin'e destek verecek.
    İsrail fırsat bu fırsat diyerek Suriye'deki hava üstlerine vurarak onlarca helikopter ve uçağı imha ettiği haberi düştü şimdi de.
    SELEFİ MÜCAHİTLER in lideri zaten GOLAN tepelerinde doğmuş.GOLAN tepelerini İSRAİL yeni işgal etmiyor.
    İSRAİL 14 aydır ŞAMI sürekli vuruyor..Yani değişen -yeni bir şey yok.

Elbette HTŞ nin ilk yapacağı şey kendi idaresini kurmak ve SURİYEDE bir devlet mekanizmasını yapmaktır.Daha kendilerinin ciddi problemi varken şuanda İSRAİLLE çatışmaları anlamsız.

Kan kaybı olan hastanın ,başkasına yardım etmesi beklenemez.

Değil CİHATCI-ÜMMETÇİ yönetim,halkın idaresine dayalı bir yönetim bile,HALKIN BASKISINDAN dolayı İSRAİLE muhalif olmak zorunda kalır.(müslüman ülkelerde)

Daha önce NURSİ varken,GAZZEYE tutum nasıldı?

bazı altcoinler %-25..
    ne aldım ne sattım altcoin..
    crpyto.com, hesap açtığım için ara-sıra gönderdiği hediye coinler dışında

piyasa 2 haberi bankaların enflasyon muhasebesi muaflığını
    ve esadın gitmesini GAP'lı açılışla kutladı..

112-116 ya getirdi,vadeliyi.. bugün 118 ya da 113

Bugüne özel bir haber göremedim..GAP'lı açılış için!

GARAN kısa zamanda %35 dipten çıkmış..
    %60'a kadar bekliyorum.. GARAN'ın çıkışını.. tutar -tutmaz..

(TLREF 50.06.. gecelik faizler yüksek seyrediyor.. )

8. Günaydın cemaat bol kazanclar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 122/1005 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •