Sayfa 84/239 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 1910 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çıtak dayucuğum sen sayfanın müdavimlerinden olmadığın için geriden takip ediyin, biz endekis 10bini geçince sayfayı kapattık aslında,
    yeni sayfa açıcaktık bahriyeli abi yap boz gibi aç kapa artema yapma dursun dedi diye bu sayfa açık.
    Ben biliyim endekis düşünce hemen biri gelip laf sokmasın deye kapattıydım
    Yani senin soktuğun laf bana dokanmadan teğet geçti, üzgünüm
    ne uzun uzun yazdın
    hepsini biliyorum bunların
    altta ziyaretçi deye birileri var... bildin mi ?

2. Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Yarın aynı saatte buluşmak dileğiyle
    İyi akşamlar
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Resmi kaldır bahriyeli abi
    Ayasofya görmesin sulanır
    sana mı sulanacam la oğlum ben hemcinslerimden hoşlanmam. ayrıca herkes görüyor da ben niye görmüyorum niye ayrımcılık yapıyon bugün pala ile harp halindeydim üç beş kurşun atıp yevmiyeyi çıkaralam diye yırtınıp durdum. cezalısın reis. can dostunu ayırdın ve kötü itham ettin. korkacağın adam ben değilim bahriyeli abi. denk getirirse karbon kağıdı bile gomaz

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    sana mı sulanacam la oğlum ben hemcinslerimden hoşlanmam. ayrıca herkes görüyor da ben niye görmüyorum niye ayrımcılık yapıyon bugün pala ile harp halindeydim üç beş kurşun atıp yevmiyeyi çıkaralam diye yırtınıp durdum. cezalısın reis. can dostunu ayırdın ve kötü itham ettin. korkacağın adam ben değilim bahriyeli abi. denk getirirse karbon kağıdı bile gomaz
    Çok şey kaçırdın dostum, bugün o resmi görmemeliydin, kocaman bişiiydi, seni düşündüğüm için yohusa biliyin asla sana zeval gelmesini istemem
    30 tonluk mavi balinanın malafatını herif gucaklamış
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,025
    Ayasofya alacakaranlıkta karmaşa esnasında kazaylan denk gelirse bilmem ..onun dışında kastım olmaz
    yahu öldüm gülmekten sabah sabah ..puhahhhasssk

alemsiniz

Hayrlı sabahlar dostlarım.
    Bereketli,bol kazançlı bir gün dilerim sizlere.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. Bozkurt reisim hünkârıma teklif yaptım. Bremen mızıkacıları filmini çekiyorum. Kedi köpek horoz var bir tek başrol oyuncusu olan yok. Gel oyna diyorum yabancılık çekmezsin dedim. Cevap vermedi

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Ayasofya alacakaranlıkta karmaşa esnasında kazaylan denk gelirse bilmem ..onun dışında kastım olmaz
    yahu öldüm gülmekten sabah sabah ..puhahhhasssk

alemsiniz
    Abi şu Bozkurt reisim hünkârımin aklını alan onu dünyadan soğutan resmi bir atsan merak ettim

Sayfa 84/239 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •