Sayfa 150/1005 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Viop LXI

1. Bank of hem 3 milyar mal satti hemde viopta short acmis.. 9500 e kadar duzeltebilirler.. cok hizllik gitti cunku. Bunu yazmistim gecen gun

SM-M215F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Kamışlı hava limanını vurmuş İsrail köpeği, gece vurmş,sanırım kimsenin haberi yok, piyasanın yani
    Bize 3km , 30km dedikleri sanırom hikaye, bu nasıl iş,
    Her yer yalan dolan
    dün gece vardı o haber
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. derler derler..düzeltme derler..tepki trendi demezler..faiz düşüp gerçekler ortaya çıkana kadar 1 lot almam..8600 aşağı kırıldığında gerçekler fiyatlanır..

4. SavunmaSanayiST.com
    @SavunmaSanayiST
    ·
    2s
    Lazkiye kıyısında İsrail’e ait savaş uçakları tarafından vurulan Suriye Donanması’na ait platformlar:
    https://x.com/SavunmaSanayiST/status...84626631344544

deniz61 çok bilenler bunları anlatsın bize karadan ilerlemeyi bırak donanmayı vuruyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. https://m.youtube.com/watch?v=kduqph...hvIGdpbg%3D%3D
    U-100 (uyuz)
    sat sinyali henüz yok, kısa için hala erken derim
    son karar sizin

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    SavunmaSanayiST.com
    @SavunmaSanayiST
    ·
    2s
    Lazkiye kıyısında İsrailâ��e ait savaş uçakları tarafından vurulan Suriye Donanmasıâ��na ait platformlar:
    https://x.com/SavunmaSanayiST/status...84626631344544

deniz61 çok bilenler bunları anlatsın bize karadan ilerlemeyi bırak donanmayı vuruyor.
    Düşün ki öyle bir tezgah var ki inbeler Esad başta iken vurmuyor ama şimdi vuruyor. Kimin ne bok olduğu belli değil. Bir bakarsın 20 sene sonra Esad i yine ortaya cikartabilirler.
    Mevcut ortadogu daki iktidarlar bu terörist devletin ekmeğine yağ sürdü devamlı. Bana göre karşında ağır sıklet boksör varsa eldivenleri giyip karşısına geçersen dayak yersin. Gözüne sokma apis arasina vurma gibi farklı yollar bulman gerekiyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün gece vardı o haber
    Ben kaçırmışım, tweet denmi haberin oldu hocam!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Düşün ki öyle bir tezgah var ki inbeler Esad başta iken vurmuyor ama şimdi vuruyor. Kimin ne bok olduğu belli değil. Bir bakarsın 20 sene sonra Esad i yine ortaya cikartabilirler.
    Mevcut ortadogu daki iktidarlar bu terörist devletin ekmeğine yağ sürdü devamlı. Bana göre karşında ağır sıklet boksör varsa eldivenleri giyip karşısına geçersen dayak yersin. Gözüne sokma apis arasina vurma gibi farklı yollar bulman gerekiyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Esat görevdeyken vursa ses gelir her taraftan şimdi orada darbe oldu gruplar çok kendime güvenlik koridoru açıyorum diye ilerlerken karadan , rusyanın bir ayağı liman üzerinden kesme Akdenize açılmanın önü kesiliyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 150/1005 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •