Jolani gelir öteki gider. Bu coğrafyada planlar cok tutmaz belli bir süre sonra siritir. Ben öncelikle mevcut statükonun burada yaşayan ve bize göç eden insanlarin hayrına olmadığını söylüyorum. Önce şu sınır tampon meselesi bir çözülsün. Yönetim bir oluşsun meşruiyet kazansın... Sonrası pozisyon alınır. Daha olaylar taze. Diktatörden daha yeğdir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hikaye yoktu bunlar hemencik yalan beklentiye geçtiler..olmaz mı..olur tabii..burası borsa demişler..
ama hani yalan beklentinin gerçek trendi nasıl olacak mesele bu..tepkiye tamam, yalan beklentinin tepkisi olur, sonra haaa derler bunu yanlış anladık ya da fazla iyimserdik vs..borsaya hareket lazımdı derler..ama trend dersen HOOOP derler..yalan hikaye ile olmaz bu..niye olmaz..kalıcı YATIRIMCI GELMEZ çünkü..kurallara ters..kalıcı yatırımcı biliyorki faiz düşünce enflasyon yükselecek..
"Faizler hemen inmeyecek, 2025'te tam rahatlama dönemi yaşamayacağız"
"İş dünyası şikayetini farklı bir şekilde hükümete iletmeli"
Prof. Dr. Hakan Kara
https://x.com/cnbceofficial/status/1...fp7AQliWQ&s=19
ESAT severler, NUSAYRİ güzellesi yapıyor...
SİYONİZM ve ESAT severler aynı noktada buluşmuş.
Siz ne içiyorsunuz ağa?
%85 öz ,sunni halk çocukları zindandan iktidara yürüyor.KENDİ ÇOCUKLARI TARAFINDAN yönetilecekler.
Kendi öz çocukları-aralarında hayata bakışları aynı ise;İSLAM şemsiyesi altında yönetilecekler.İster ILIMLI -İSTER SERT islam fark etmez..
Orada LAİK bir yapı olmadıkça, asla yöneten ile halk arasında sorun çıkmaz (olması mümkün değil).Çünkü ORADA laiklik olursa %85 halk ile devlet arasında kan uyuşmazsızlığı başlar.
Ha o fırka ve esadın tabileri elbette korkuyor.Elbette HALK DEVRİMLERİNDE idamlar olacaktır.Gönüllerin soğuması için o zulmun -tecavüzün tetikçileri cezalandırılacak.
Bak ama bu sefer peşin süüüleyim, diyelim ki hani olmazda belki olursa 8700 e neyim düşerse eccük mal al bağri
Her gün olumsuz yaza yaza başımız dumanlandı dayucuğum
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri