Sayfa 152/1005 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Recep Tayyip Erdoğan
    @RTErdogan
    Suriye halkının özgürlüğüne, yeni Suriye yönetiminin istikrarına, kadim Suriye topraklarının bütünlüğüne yönelik her saldırı, karşısında Suriye halkıyla birlikte bizi de bulacaktır.

Bu saatten sonra Suriye’nin bir kez daha bölünmesine izin veremeyiz.

Ülke topraklarının yeniden bir çatışma alanı haline gelmesine asla rıza gösteremeyiz.

Kardeş Suriye halkının evlerine geri dönüşünü engellemeye yönelik hiçbir adımı, hiçbir kışkırtmayı kabul edemeyiz.

Birilerinin sırtını dayadığı güçlerden aldığı cesaretleri, fanatik inançları, sapkın ideolojileri, hastalıklı hayalleri uğruna bölgemizi kana ve ateşe bulamasına seyirci kalmayacağız.
    ÖS 3:28 · 10 Ara 2024
    ·
    2 Mn
    Görüntüleme

işçi74 bu konuşma olabilir .
    Otşkler hocam,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Jolani gelir öteki gider. Bu coğrafyada planlar cok tutmaz belli bir süre sonra siritir. Ben öncelikle mevcut statükonun burada yaşayan ve bize göç eden insanlarin hayrına olmadığını söylüyorum. Önce şu sınır tampon meselesi bir çözülsün. Yönetim bir oluşsun meşruiyet kazansın... Sonrası pozisyon alınır. Daha olaylar taze. Diktatörden daha yeğdir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Ortalık öyle böyle değil, taaaaa seneler önceden miksermiş
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen hala ordamısın dayucuğum
    Nicki kurtardım, imzaadan da kaldırdım
    Artık Karaduman abi den yanayım, son öpücük muck muck
    O kısmı ben anlamam Karaduman abi dün akşam yazdım ben senden yanayım, son öpücüküde attık
    Artık nereye kadar düzeltirler orasını agalar bilü
    Hamdım Piştim Yandım

5. hikaye yoktu bunlar hemencik yalan beklentiye geçtiler..olmaz mı..olur tabii..burası borsa demişler..
    ama hani yalan beklentinin gerçek trendi nasıl olacak mesele bu..tepkiye tamam, yalan beklentinin tepkisi olur, sonra haaa derler bunu yanlış anladık ya da fazla iyimserdik vs..borsaya hareket lazımdı derler..ama trend dersen HOOOP derler..yalan hikaye ile olmaz bu..niye olmaz..kalıcı YATIRIMCI GELMEZ çünkü..kurallara ters..kalıcı yatırımcı biliyorki faiz düşünce enflasyon yükselecek..

6. "Faizler hemen inmeyecek, 2025'te tam rahatlama dönemi yaşamayacağız"

"İş dünyası şikayetini farklı bir şekilde hükümete iletmeli"

Prof. Dr. Hakan Kara

https://x.com/cnbceofficial/status/1...fp7AQliWQ&s=19

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ESAT severler, NUSAYRİ güzellesi yapıyor...

SİYONİZM ve ESAT severler aynı noktada buluşmuş.

Siz ne içiyorsunuz ağa?

%85 öz ,sunni halk çocukları zindandan iktidara yürüyor.KENDİ ÇOCUKLARI TARAFINDAN yönetilecekler.

Kendi öz çocukları-aralarında hayata bakışları aynı ise;İSLAM şemsiyesi altında yönetilecekler.İster ILIMLI -İSTER SERT islam fark etmez..

Orada LAİK bir yapı olmadıkça, asla yöneten ile halk arasında sorun çıkmaz (olması mümkün değil).Çünkü ORADA laiklik olursa %85 halk ile devlet arasında kan uyuşmazsızlığı başlar.

Ha o fırka ve esadın tabileri elbette korkuyor.Elbette HALK DEVRİMLERİNDE idamlar olacaktır.Gönüllerin soğuması için o zulmun -tecavüzün tetikçileri cezalandırılacak.

8. Bak ama bu sefer peşin süüüleyim, diyelim ki hani olmazda belki olursa 8700 e neyim düşerse eccük mal al bağri
    Her gün olumsuz yaza yaza başımız dumanlandı dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 152/1005 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •