ÇOK NET..SURİYELİLERİN gitmesini istiyorsanız,ORTAMIN UYGUN OLASINI temenni edersiniz..Hatta:BAKIN SAVAŞ-ESAT biiti..Hiç bir gerelçeniz yok ,diyebilirsiniz..Vay anasına bu tayfa ,SURİYELİLERDEN NEFRET ederken esasında çok seviyormuş.Gitmelerini istemiyorlar .SİZE göre değil ama onlara göre gidilecek ortam oluştu..
Konuştuğum tüm SURİYELİLER, gideceklerini söylüyorlar.Özellikle son zamanlarda artan düşmanlık, onları riskli olsa bile memleketlerine yönlendirmiş.
Bne de oluşan kesin kanı, 12 ayda bunların %80 i gider...
Yahu..madem onlara göre uygun ortam var..o zaman onları teşvik edin..ORTAMIN ONLARIN LEHİNE OLACAĞINI SÖYLEYİN...GİTSİNLER...
Ha onların tehlikede olacağına inanıyorsanız....güzel kardeşim,neden tüm hücrelerinizle onlardan nefret ettiniz..KORKAKLAR diye ittiham ettiniz...EVLERİNİ-DÜKKANLARINI yaktınız(humanist vatandaşlarımızı tenzih ederim)
BENİM ANLADIĞIM ŞU:onların MUTLU OLARAK GİTMELERİNİ İSTEMİYORLAR..burada kalıp, hakaret ederek tatmin olmak veya düşmanlıkla ,halktan oy toplamak için gitmelerine üzülüyorlar.
BEN ,MUTLU OLARAK GİTSİNLER diyorum.SONUÇTA ESAT DENİLEN ve %15 in tahakkümü kalktı..artık kendi çocukları egemen..AYRINTILARI DA takmamak lazım...GÜLE GÜLE GİDİN..
Ama onların gitmesini istemiyorsanız,ortamın uygun olmadığını söylersiniz...
BEN GİTSİNLER DİYORUM.Ortam uygun...
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri