epeydir düşünüyorum cevap bulamadım. yüksek bedelsiz bölünen hisselerde niçin garip fiyat anomalileri oluşur?
psikolojik nedenler (fiyatın ucuz gözükmesi vs) dışında başka açıklaması olan var mıdır?
epeydir düşünüyorum cevap bulamadım. yüksek bedelsiz bölünen hisselerde niçin garip fiyat anomalileri oluşur?
psikolojik nedenler (fiyatın ucuz gözükmesi vs) dışında başka açıklaması olan var mıdır?
audentes Fortuna iuvat
Yüzbin birşey değil bu hisselerde öyle intiba var. Ben hep bu gibi zottiriklerde fink atıyorum. Takaslarını komple topladıklarım da oluyor. Satarken çok zor oluyorAşağı çekince yine alacaksın. Zorluyor mu yine alacaksın. Sadece değerini belirlemek önemli. İçsel değerlerini bilançoda yansıtmadıklarından dolayı pd/dd hep pahalı görünürler ama aslında çok ucuzdurlar. Çoğunlukla arsalarının değerlerini bulursan bazılarının bedava olduğunu görürsünüz. Mevsimsel dönemsel hareketleri daha belirgin oluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
duran varlıklar bence de dönen varlıklardan çok önemli. tr şartlarında adam yıllarca üç kuruşa talim edip tarlasına imar gelince ihya oluyor.
ama işte bu yüksek bedelsiz olayı çok garip. tr borsasında evrenin sırrını merak etmeyip bu olayı merak eden çok kişi vardır![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri