Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8033 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    epeydir düşünüyorum cevap bulamadım. yüksek bedelsiz bölünen hisselerde niçin garip fiyat anomalileri oluşur?

psikolojik nedenler (fiyatın ucuz gözükmesi vs) dışında başka açıklaması olan var mıdır?
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    epeydir düşünüyorum cevap bulamadım. yüksek bedelsiz bölünen hisselerde niçin garip fiyat anomalileri oluşur?

psikolojik nedenler (fiyatın ucuz gözükmesi vs) dışında başka açıklaması olan var mıdır?
    Bir bakkalın ikinci bakkalı açması kolaydır ama bir Petkim'in ikinci Petkim i açması kolay degildir. Mantık budur bebek hisse mevzusu.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bir bakkalın ikinci bakkalı açması kolaydır ama bir Petkim'in ikinci Petkim i açması kolay degildir. Mantık budur bebek hisse mevzusu.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bu çok doğru bir yorum. kesinlikle katılırım.

bebek denen hisselere de misal 100 bin girince paçayı aşağı almaya çalışıyorlar. bunun orta yolu yok mudur?

misal oyakc varken niçin konya veya ybtas almalıyım? çok garip bir tezat.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu çok doğru bir yorum. kesinlikle katılırım.

bebek denen hisselere de misal 100 bin girince paçayı aşağı almaya çalışıyorlar. bunun orta yolu yok mudur?

misal oyakc varken niçin konya veya ybtas almalıyım? çok garip bir tezat.
    Yüzbin birşey değil bu hisselerde öyle intiba var. Ben hep bu gibi zottiriklerde fink atıyorum. Takaslarını komple topladıklarım da oluyor. Satarken çok zor oluyorAşağı çekince yine alacaksın. Zorluyor mu yine alacaksın. Sadece değerini belirlemek önemli. İçsel değerlerini bilançoda yansıtmadıklarından dolayı pd/dd hep pahalı görünürler ama aslında çok ucuzdurlar. Çoğunlukla arsalarının değerlerini bulursan bazılarının bedava olduğunu görürsünüz. Mevsimsel dönemsel hareketleri daha belirgin oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yüzbin birşey değil bu hisselerde öyle intiba var. Ben hep bu gibi zottiriklerde fink atıyorum. Takaslarını komple topladıklarım da oluyor. Satarken çok zor oluyorAşağı çekince yine alacaksın. Zorluyor mu yine alacaksın. Sadece değerini belirlemek önemli. İçsel değerlerini bilançoda yansıtmadıklarından dolayı pd/dd hep pahalı görünürler ama aslında çok ucuzdurlar. Çoğunlukla arsalarının değerlerini bulursan bazılarının bedava olduğunu görürsünüz. Mevsimsel dönemsel hareketleri daha belirgin oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    duran varlıklar bence de dönen varlıklardan çok önemli. tr şartlarında adam yıllarca üç kuruşa talim edip tarlasına imar gelince ihya oluyor.

ama işte bu yüksek bedelsiz olayı çok garip. tr borsasında evrenin sırrını merak etmeyip bu olayı merak eden çok kişi vardır
    audentes Fortuna iuvat

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •