Sayfa 348/475 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,895
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Vedat 4.250.000 Lot
    Dalida 4.250.000 Lot
    Leyla 6.250.000 Lot Hisse satacaklar idi ve sanırım sattılar bitmiş olmalı ki
    Halka açıklık oranımız 37% yi geçti !...
    Bu verileri doğralayacak biri var mı ?
    Alarka şirket alımları neden durdu ?
    Bu gün güneş açtı hava güzel !..
    Hissedarlar
    İZZET GARİH
    76.921.245
    17.68 %
    LEYLA ALATON
    64.251.560
    14.77 %
    VEDAT AKSEL ALATON
    62.076.560
    14.27 %
    DALİA GARİH
    56.728.008
    13.04 %
    DİĞER
    175.022.625
    40.24 %
    TOPLAM
    435.000.000
    100.0 %

burada (forinvest) %40 ama sanırım bir alhan holding mi ne vardı onlar da kote ettirmişlerdi...
    sanırım alımlar için biraz daha bekleyeceğiz... benim tahminim önce arsa satışı açıklanacak. sonraki dönemde ise bilanço beklentileri ile eski zirveleri geçip yürüyecek. birilerini sıkıştırmayı ya da son silkelemeleri yapıyorlar.. bu zamana kadar geri alım falan olmaz.
    taabii ki canım öyle istiyor. ama o kadar bütük baskılar oluştu ki gerçekten sıktı ve çoğu küçük yatırımcı çıktı gitti.
    YTD

Tövbekar üstadım, matriksten şirket bilgilerini buraya yapıştırdım...
    Alhan holdingdekiler ne oldu? Belki onları da satmış olabilirler mi?
    Dalia hisseleri en çok azalmış ...Nerdeyse %25 hissesini satmış gibi..
    Onda o çocuklar varken ......
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,895
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

Tövbekar üstadım, matriksten şirket bilgilerini buraya yapıştırdım...
    Alhan holdingdekiler ne oldu? Belki onları da satmış olabilirler mi?
    Dalia hisseleri en çok azalmış ...Nerdeyse %25 hissesini satmış gibi..
    Onda o çocuklar varken ......
    sanırım onlar satılmadı ama satılacak falan diye tehdit ve demoklesin kılıcı oldu. % 5 ten az olduğu için isimlendirilmiyor...
    bu kadar baskı içinde nereye götürecekler bilmem ama bir şekilde bir hareket yapması lazım. adamlar yatırım yapıyorlar yatırım yapan şirketlerde esamileri okunmuyor. enerji şirketleri inceleniyor. ALARK yok ama laf arasında bir şirketi tarif ederken Alarkodaki gibi özkaynaklar ile ilgili diyor... ben anlamadım ama ben bile bıkmaya başladığıma göre demek ki sıkma amaçları var ise gerçekleşti. şayet bu askı değil ise bu yatırımlar gerçek yatırımlar ve düşünülmüş taşınılmış ölçüp biçilmiş yatırımlar.
    şayet çağdaşın yazdıkları doğru ise zombi şirketler vs yandı gülüm keten helva. ama çağdaşın o kadar saçmalıkları var ki görevli olduğu çok açık. korkarım görevli olmasaydı şimdiye çoktan avukatlar kodesin derinliklerini gösterirlerdi...
    YTD

4. Arsayı sattılar parasını bekliyoruz hala.. hayır alıcının kaç ay süresi var onu da bilmiyoruz. Bugün itibariyle 2 ay doluyor diye biliyorum. Şu satış işini de ellerine yüzlerine bulaştıracaklar diye korkuyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,895
    ". Levent Makineci
    @sailinvestor
    Hisselerde kendini değer yatırımcısı olarak adlandırıp tahtacıya,patrona, ona buna sövenleri günlük al satlarla trade etmeye çalışanları yeldeğirmenine karşı savaşan donkişotlara benzetiyorum. Değeri ucuzsa,şirkete, iş modeline, hikayesine inanıyorsan malı alıp sabretme haricinde yapabileceğin birşey yoktur. Ne tahtacı sana altın tabakda para sunacaktır ne patron sana birşey borçludur. Kendi özgür iradenle hisseyi almak seçmek ve sabretmek, beğenmiyorsan patronu ya da tahtacıyı hisse değiştirmek için özgürsün. Komik ve amatörce diğer her türlü serzenişler."

son günlerde sosyal mesya çöpünden okuduğum güzel nadir mesajlardan biri... emma ki bu baskı artık devasa hale geldi... bu baskı hızla yükselen hisseyi Alparslan beyin tırpanlaması ile başlamıştı... ne hikmetse bu baskı ALATONların borcunu ve Dalianın çocuklarının yatırım ihtiyaçlarını kapatmak için 2 tur hisse satmalarıyla katmerlendi... kaldı ki eğer kendi ayaklarına sıkmasalardı ( acaba sıktılar mı yoksa öyle mi gösterildi) 2 tura gerek kalmadan tek hamlede borcu ödeyebileceklerdi. Yoksa borcu ödediler de bu son satış baskısı borcu ödedikleri hisse miktarını başka şekilde geri almak için miydi? malum yabancı da yabancı almışmış... sonra da satmışlarmış mış... ALSİM gerçekten facia idi. ben bile alıcı şirkete baktığımda sadece gülmüştüm...

eğer bu arsa satışı hikaye çıkarsa ki hiç sanmıyorum ama bir şekilde para şu anda aslanın midesinden bağırsaklarına inmiş durumda ağzından almanız pek mümkün değil bu yüzden elini arka taraftan sokabilenler, cesaret edebilenler kirli temiz demeden para sahibi oluyorlar ( iğrenç ama cuk oturan bir tasvir olmadı mı), piyasada eğer 100 milyon dolara yakın bir para söz konusu olacak ise az para değil ve gerçekten bize uzun gelse de bu haftasonu dolacak 2 aylık süre yeni yıla kalır mı bilmem...
    zinhar yatırım tavsiyesi değildir...

6. Şu arsa satış işindeki son durumu yatırımcı ilişkilerine soran oldu mu?

7.  Alıntı Originally Posted by jtucker Yazıyı Oku
    Şu arsa satış işindeki son durumu yatırımcı ilişkilerine soran oldu mu?
    Geçen ay alıcı tarafın süresi var diyorlardı geçen gün tekrar mail attım ne kadar süreleri var diye ama cevap gelmedi.

8.  Alıntı Originally Posted by zeynelce Yazıyı Oku
    Arsayı sattılar parasını bekliyoruz hala.. hayır alıcının kaç ay süresi var onu da bilmiyoruz. Bugün itibariyle 2 ay doluyor diye biliyorum. Şu satış işini de ellerine yüzlerine bulaştıracaklar diye korkuyorum.
    Hayırlı olsun.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1367530

Bağlı ortaklıklarımızdan Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş.' nin aktifinde kayıtlı, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi'nde bulunan, tapunun 7375 ada 1 parselinde kayıtlı 95.351,39 m2 yüzölçümlü arsanın satışı konusunda potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.

Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından, söz konusu arsanın
    KDV dahil 1.856.847.751,13 TL satış bedeli karşılığında
    Universal Wind Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi'ne peşin olarak satılmasına,

karar verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

Sayfa 348/475 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •