6.29 gördü en son,zamanında 400 olan hisseydi,ortalama bölünüşe vuracak olursak fiatı 15 yapıyor...bedelli açıklamasından sonra yalandam adamı 7 üstüne atar,çünkü devamlı düşen hissenin bedellisine kimse girmez.
6.29 gördü en son,zamanında 400 olan hisseydi,ortalama bölünüşe vuracak olursak fiatı 15 yapıyor...bedelli açıklamasından sonra yalandam adamı 7 üstüne atar,çünkü devamlı düşen hissenin bedellisine kimse girmez.
Sen 7 nin üstünü bekliyorsun ben 1.75 in altını (bölünmüş fiyat bazında) ki bölünme öncesi fiyat bazında (1.75x5)-4= 4.75 ediyor. 432 milyon adet rüçhan tedavüle çıkacak. Sığ olup normal limitler uygulanmayan rüçhan tahtasında 150-200 milyon rüçhan satılırsa ne olur bir düşün. FENER bedellisinde talep edilen meblağ spota göre ciddi rakam değildi ama buna rağmen %20-25 gibi bir oran bedelliye katılmıyor gibi gözüküyor. Bedelliye katılmama oranının GSRAY için bunun 2 katı %40 civarı olması çok muhtemel çünkü 6.3 olan hisse için 4 TL gibi yüksek bir bedel talep ediliyor.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
6.21 yaptıktan sonra destek geldi 6.30 üstüne attı,hafta sonu maçı var kayseriylen,bunu mecbur fiatlıyacak,tahminen 6.50 üstüne atacak,hala bedelli olayını tahtaya yansıtmadılar,eli kulağında sayılır.
,sen daha iyi bilirsin,buna ben bayağı takılıyorum,ben hiç tavanını görmedimki,geçen sene neyse şimdi o,üstelik o seneden çok daha kötü durumda fiat olarak,zaten SPK bedelli için onay verdi,onay vermeseydi belki,şimdi nasıl haşırt diye geçiririz hesapları yapıyorlar,normalde herşey iyi,bunun önceden yazdığım gibi yeri burası değil,çoktan 10 üstünde olması gerekirdi,demekki olmadığı zaman olmuyor,yani sorun tahtacısında,kulübü boş ver,çoğu sektörler bile sallantıdayken kulübün durumunumu düşüneceğiz,mesela bir AZTEK teknoloji var,hisse 160'a vurmuş karda yazıyor fiatı 47 altında,şimdi çık işin içinden,patronu önceden geri toplama kararı alıyor,hisseyi tepe noktaya çıkartıyor,başlıyor hisseyi boşaltmaya
,sorarlar insana neden borsaya kote oldun diye,yani eskiden bir deyim vardı,borsa kim,kime gorsa
![]()
Bak PALA, SPK'dan onay henüz çıkmadı ama eğer benim mallanmamı istiyorsan onay sonrası fiyatları şu seviyelerin altına çekeceksin:
GSRAY bölünmüş fiyat 1.75 TL
GSRAY rüçhan 3 TL
Bu 2 fiyat bölünme öncesi 4.75 e tekabül ediyor. Henüz SPK’dan bedelliye onay çıkmadı bekliyoruz.
Eğer seninle ayni safta yer almamı istiyorsan bu seviyelerin altına indireceksin. Aksi halde ben yokum ona göre.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Acaba bedelliden sonra bölünürse TS yanına postalanırmı ?,çünkü o yanına eş alıyor,şöyle 0.99 olursa iyi olur![]()
Sana katılmamak elde değil,çünkü grafiğinde bölünmelere göre 2000 başlarında tepe nokta 9 gözüküyor,daha yarı fiatına düşmüş değiliz,yani 450 yapıyor,demekki hala pirimli,senin 4.75 fiatın yine iyimser rakam,gerçi oraya kadar düşüreceklerini sanmıyorum,önünde 5.75 var daha![]()
Yer İmleri