ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
53.00 seviyesini görmesini, (Pembe)52.95 desteğine çarpmış olarak kabul ediyorum..lacivert 55.15 desteğimiz artık bir direnç oldu..
düz sarı ile yukarı yönlü hareket eden mürdüm, (mürdümüm yataya dönmemesi dikkate alınarak) 3 hafta sonra kesişmesi söz konusu olabilir.. bu durumda yön konusu çok daha belirgin olacaktır... şu durumda lacivert üzeri güzel yeşil altı üzer diyebiliriz.. kahve ve üzeri kapanışlarda teknik analiz biter ve benim için, susma zamanı başlar..
iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
endeks içinde 9499.72 9442.10 aralığı bir kenarda dursun. tabi ki bunun içinde 9551.68 seviyesinin kırılması gerekir..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Cuma pazartesiden daha iyiydi, pazartesi salıdan daha iyi...
Sistematik düşüşe devam, gencolar odunları dayamaya devam ediyor, şömine mis gibi, nerede duracak bakalım.
Ocak aralıktan iyi olacak mı, şubat da oacaktan, mart da şubattan, nisan da marttan iyi olacak mı.![]()
Öyle hayallerle, beklentilerle geçiyor hayat, devam.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Nemport 2025 te güncel bazı konteyner ücretlerine dolar bazında zam yapmış,ardiya da bu rakam dolar bazında yüzde 40-50 lerde Buda liman gelirlerinde ciddi artışa yol açacak.tahtacı aşağı sürsün bakalım herşeyin helede liman işinde afaki fiyat artışları varken. 2025 te tceege bu karı neresine saklar ama bu sene çeyreklerde enflasyon muhasebesiyle 240 milyon lüks çeyreklik karı gizlediler..bu sonsuza kadar gidemez eninde sonunda bununda bir değeri var potansiyel gitgide artıyor…
Yer İmleri