Sayfa 831/905 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Madem güvenli liman hiç. Mi.. kimse almaz..??bizden bile lot artırımı olmaz mı??60 lardan millet birbirini eziyordu ..almak için..garip...

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Alıyoruz almasına karınca kararınca Sn. unsali. Ancak kısa vadede fiyata değil değere odaklanmak gerekiyor. Bazen piyasanın gözü miyop oluyor uzağı göremiyor. Mümkün olduğunca bu durumları fırsata çevirmek gerekiyor. Bu durum bütün yatırım fırsatları için geçerli.

2.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Teknikçilerin yılı diye bir şey yok Sn. keko, sadece teknik analiz ile istikrarlı bir kazanç olacağını hiç zannetmiyorum. Temel ile teknik birlikte, ama önce temel analiz şart. Bir hisseyi alıp, kısa sürede hatırı sayılır prim yaptığında ve çarpanları ucuz olmaktan çıkmaya başlandığında, çok çok iyi bir hikaye olmadıktan sonra veya hikaye de fiyatın içerisine girmeye başladığında satmamak, ve daha uygun kalmış başka bir hisseye geçmemek de temel analize çok uygun değil bana göre. Bende temel analizi baz alarak yatırım yapan birisi olarak, pozisyonlar ımı mümkün olduğunca bu şekilde yönlendiriyorum. Tabi ki herkes gibi arada pişman olduğumuz hatalar yapmıyoruz değil
    arkadaşlar kısa sürede hisse değiştirildiği zaman inanılmaz eleştri geliyor...ben bu tür eleştrileri kaldıramıyorum..o yüzden de trade yapmadan tutuyorum...yanlış da olabiliyor bu davranışımız ama ben yapamıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

53.00 seviyesini görmesini, (Pembe)52.95 desteğine çarpmış olarak kabul ediyorum..lacivert 55.15 desteğimiz artık bir direnç oldu..
    düz sarı ile yukarı yönlü hareket eden mürdüm, (mürdümüm yataya dönmemesi dikkate alınarak) 3 hafta sonra kesişmesi söz konusu olabilir.. bu durumda yön konusu çok daha belirgin olacaktır... şu durumda lacivert üzeri güzel yeşil altı üzer diyebiliriz.. kahve ve üzeri kapanışlarda teknik analiz biter ve benim için, susma zamanı başlar..
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

endeks içinde 9499.72 9442.10 aralığı bir kenarda dursun. tabi ki bunun içinde 9551.68 seviyesinin kırılması gerekir..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Alıyoruz almasına karınca kararınca Sn. unsali. Ancak kısa vadede fiyata değil değere odaklanmak gerekiyor. Bazen piyasanın gözü miyop oluyor uzağı göremiyor. Mümkün olduğunca bu durumları fırsata çevirmek gerekiyor. Bu durum bütün yatırım fırsatları için geçerli.
    Hayırlısı..üstadım... biz de zaten değere odaklandık..unuttuk ..bu fiyatlara gelmesi..şaşıtrtıcı...

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Önceki ay bu aydan daha iyiydi, öncek hafta bu haftadan daha iyiydi, önceki gün dünden daha iyiydi, dün bugünden daha iyiydi, kötülüğe devam.
    Bozmayın moralleri, hiç bir hisse sonsuza dek düşmez, iyice akıtsınlar zehirlerini.

İyi tatiller herkese.
    Cuma pazartesiden daha iyiydi, pazartesi salıdan daha iyi...
    Sistematik düşüşe devam, gencolar odunları dayamaya devam ediyor, şömine mis gibi, nerede duracak bakalım.
    Ocak aralıktan iyi olacak mı, şubat da oacaktan, mart da şubattan, nisan da marttan iyi olacak mı.
    Öyle hayallerle, beklentilerle geçiyor hayat, devam.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Öyle hayallerle, beklentilerle geçiyor hayat, devam.
    benimki beklenti....

kahvenin, (bir birine ve sıfıra yakın, çok olumlu duran) roza ve turkuazı yukarı yönlü kesmesi...
    işte o zaman, samba zamanı...

8. Nemport 2025 te güncel bazı konteyner ücretlerine dolar bazında zam yapmış,ardiya da bu rakam dolar bazında yüzde 40-50 lerde Buda liman gelirlerinde ciddi artışa yol açacak.tahtacı aşağı sürsün bakalım herşeyin helede liman işinde afaki fiyat artışları varken. 2025 te tceege bu karı neresine saklar ama bu sene çeyreklerde enflasyon muhasebesiyle 240 milyon lüks çeyreklik karı gizlediler..bu sonsuza kadar gidemez eninde sonunda bununda bir değeri var potansiyel gitgide artıyor…

Sayfa 831/905 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •