Belki birilerini kandırabileceklerini düşünüyorlardır emme ben kül yutmam. Herkeşin neler yazıp sonra nasıl kıvırdığını tek tek hatırlarım..Kotla atletle ağzında sakızla geviş getirerek yatırımcısını dalgaya alan adamı yok Amerika’da da şöyle kot böyle don giyer CEO lar diye savunan modeli de unutmadım.
Şirkete yakın olan yok mu?Hele bir gidin ağam noliy özel bir durum mu var?İmamın kayığına mı bindik de 40 gündür sorguya çekilir gibi her gün bu düşüş ne?Kapsa kap özel durumsa özel durum açıklasınlar daha anlayalım!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Ahlak yoksunu CEO, eğitimi ile ilgili çok kolay yalan söyleyebildikten sonra yalamalarıda tabiki her konuda savunur. Neymiş Boğaziçi’ni kazanmışta dersi sevememiş, Amerika’ya finans okumaya gitmiş. Amerika’da üniversite okuyan bir insanın İngilizcesi b.k gibi olmaz.
Kendini birşey zannediyor ama, konuşma özürlü ,akıl yoksunu , sıradan bir insandan başka birşey değil.. YTD
Göreceli dereceli her türlü bize kerkiyorlar. Tarot falında bize doğru gelen sipsivri birşey var zaar..
Akıl yırtık çuval;sökük dağarcık bugün de egeende kırmızıda yakalandık!
https://x.com/byduran_/status/1871455765380403318?s=46
Son düzenleme : Filozof; 24-12-2024 saat: 19:43.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Asgari ücret 22104 TL.
Gece seans iyi. BİST'e olumlu yansıyacak gibi. Hatta Perşembe faiz indirimi gelmesi olası. Yarını bir aksilik çıkmazsa kurtardık görünüyor. Ama sonrası yine meçhul. Taşıma suyuyla değirmen dönmüyor. Kendisinden pozitif haber gelmediği müddetçe öyle algıyla çalgıyla güzellemelerle gitmez, gidemez. Artık egeen farklı bir modda.
Bu yorum beni bağlar. Kimse için bir değer taşımaz.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim patron işçilere ne maaş veriyor acaba. Bu gün mutlu olmuştur.
Yer İmleri