Sayfa 264/389 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 3110 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Onedio'nun Sahibi Mediazone, Mynet'in %100'ünü Satın Aldı

https://onedio.com/haber/onedio-nun-...n-aldi-1181068
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Mediazone'dan bir yatırım daha! Hisse.net'i tüm haklarıyla satın aldı

Türkiye�nin en büyük dijital medya kuruluşlarından Mediazone, yatırımlarını sürdürerek büyümeye devam ediyor. Mynet, Onedio, Maçkolik, Webtekno ve Tvekstra markalarının yanına geçtiğimiz günlerde yemek.com'u da ekleyen Mediazone; son olarak Hisse.net'i tüm haklarıyla satın alarak finans ve yatırım dünyasına da adım atmış oldu.

https://finans.mynet.com/haber/detay...n-aldi/494744/
    Bir ben mi merak ediyorum acaba, hisse.net'i kaça satın almış?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,542
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Artık forumda kapanır,mynete üyeydim forumu kapatmıştı,big para çok önce kapatmıştı,mynettede 2 nolu tüpçü var,1 nolu tüpçü tam bir kumarbaz yani yasalından,neyse kafa yormaya değmez,sadece buraya yazıyorsak bilgi amaçlı yazıyotduk.
    Bi ötee köy muhabbeti varıdı geçmişten gelen...
    Gavimler göçüm gibi olu...
    Nireydi ora acep...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

4. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku

Türkiye’nin en büyük dijital medya kuruluşlarından Mediazone, yatırımlarını sürdürerek büyümeye devam ediyor. Mynet, Onedio, Maçkolik, Webtekno ve Tvekstra markalarının yanına geçtiğimiz günlerde yemek.com'u da ekleyen Mediazone; son olarak Hisse.net'i tüm haklarıyla satın alarak finans ve yatırım dünyasına da adım atmış oldu.

Son 2 senedir tatsızdı bundan sonra iyice ticarileşir

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku

Türkiye’nin en büyük dijital medya kuruluşlarından Mediazone, yatırımlarını sürdürerek büyümeye devam ediyor. Mynet, Onedio, Maçkolik, Webtekno ve Tvekstra markalarının yanına geçtiğimiz günlerde yemek.com'u da ekleyen Mediazone; son olarak Hisse.net'i tüm haklarıyla satın alarak finans ve yatırım dünyasına da adım atmış oldu.

Hayırlısı olsun...

Bundan sonra ne olacak acaba ? Ne gibi değişiklik ya da yenilikler olacak ?
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Dijital Dönüşüm ve Girişimcilik Direktörümüz İmran Gürakan, Onedio ve Mediazone CEO'su Kaan Kayabalı ile girişim ekosistemini konuştu.Bölümler00:00 Giriş00:4... Bütçeden Ziraat Bankasına yılın ilk on ayında ödenen 64,3 milyar liralık görev zararı son 15 yılın toplam görev zararlarından bile daha fazladır!

mynet, maçkolik, onedio, tv ekstra ve webtekno gibi içerik üreticileri bulunan mediazone, ınstagram'da 4,3 milyon, youtube'da 2 milyon, facebook'ta 2,9 milyon ve tiktok'ta 570 bin takipçiye sahip olan yemek.com'u satın aldı.

MEDIAZONE KİMİN?

İstanbul Portföy tarafından kurulan Mediazone çatısı altında birçok önemli medya, spor, eğlence kuruluşunu barındırıyor. Mediazone tarafından satın alınan Mynet hisseleri ardından şirketin daha da büyüdüğü görülüyor. Mynet satın alması ile ilgili açıklamalarda bulunan Mediazone CEO’su Kaan Kayabalı, dijital medya ve reklam teknolojileri alanında stratejik satın almalara devam edeceklerini söylüyor. Amaçlarının Türkiye’nin ve bölgenin en büyük dijital medya operasyonunu kurmak olduğunu söyleyen Mediazone CEO’su Kaan Kayabalı, hem operasyonel verimliliği arttırmak hem de reklam verenlere daha iyi hizmet vermek gayesinde olduğunu açıkladı.

İncelediğim bunlar,öyleya yeni patronumuzu tanıyalım...yıllarca bir aile gibi takıldık,temennim eski bigpara ve mynet gibi elinde sopa peşimize düşmezler.

Sayfa 264/389 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •