Sayfa 265/390 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 3113 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
     Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Son 2 senedir tatsızdı bundan sonra iyice ticarileşir
    ,ben bigpara ve mynetten boyumun ölçüsünü aldım,bu iki kurum benden üyelik için para istedi,o zaman kesin beni forumdan kovun dedim,yetmiyormu her tıkladığımdan reklamlardan kazandığınız para diye belirttim,üstelik forumun sesini kesmişsiniz ne işim var benim dedim burada,kesmediler hala ikisindede üyeliğim var...bundaki yönetim yok öyle şey forum kapatılmıyor daha güçlenecek diye belirtiyor,inanalımmı ?hisse topikleri bomboş,çoğuna takılıyorum bir Allahın kulu yok,zaten millette parada yok,bir ülkenin orta halli halkı yoksulluk savaşı verirken nasıl yatırımı düşünsün,açlık sınırı ve atındakileri hep es geçtim,onları iktidar yok hükmünde sayıyor,ama oylarıda onlardan alıyor tutuncuğu dalı kesiyor,yani burada ne yazıyorsak hep ucu siyasete dokunuyor,yargıyı kendi tekeline geçirenlerden ne beklenirki,geçende bir yeğenimin eşi parasızlıktan fetöye girmiş onların teşviği ile okumuş polis olmuş,uyduruk darbede fetöcü diye işten attılar,10 sene işsiz gezdi,girişimci olduğu için pazarlama işine girdi öyleya çocuk,çoluk ne yiyecek,senelerce mahkeme kapısında geri gelmedi adalet araması için,10 sene uğraştı,ufak bir bakkal dükkanı açmıştı,geliyor polisler dükkanda elamanlarının yanında kelepçeyi takıp hapse atıyor,nedeni mahkeme kararıylan kazandığı 3 milyon tazminat,bunu vermemek için intikam alıyorlar,bu şahısın durumu iyi değil mecburiyetten girmiş onlara yani ona itelemişler,böyle çokları var,milleti fetö ile suçluyorlar devamlı,ama esas fetöcü onlar,devamlı övgü düzüyorlardı çoğunluğu,şimdide hepsi ülke yönetiminde,daha ne yazayım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
    Mediazona ( Rusça : Медиазона ), aynı zamanda protesto grubu ve müzik grubu Pussy Riot'un kurucu ortakları olan Maria Alyokhina ve Nadezhda Tolokonnikova tarafından kurulan , Putin karşıtı muhalefete odaklanan bir Rus bağımsız medya kuruluşudur . Kuruluşun genel yayın yönetmeni Rus siyasi gazeteci Sergey Smirnov'dur [ ru ; et ] . [ 1 ]

Mediazona, Rusya'daki yargı, kolluk kuvvetleri ve ceza sistemine odaklanmaktadır. Mahkumların haklarını korumak için çalışan Alyokhina ve Tolokonnikova'nın savunuculuk grubu Zona Prava ("Adalet Bölgesi" veya "Hak Bölgesi") ile ortaklık içinde çalışmaktadır.

Kuruluş İlkeleri
    Alyokhina ve Tolokonnikova, Mediazona'nın Rusya'daki mahkemeler, kolluk kuvvetleri ve hapishane sistemlerindeki adaletsizliklere ışık tutma amacının yanı sıra Kremlin'in Rus bağımsız medyasına yönelik baskısının bıraktığı boşluğu doldurmak için de kurulduğunu söyledi

https://en.wikipedia.org/wiki/Mediazona

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 88. ölüm yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 88. ölüm yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyoruz

Amin

İyiki vardılar.

Ne Mutlu TÜRKÜM diyenler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

prof bağımsız olmayınca profda olamıyorki.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    prof bağımsız olmayınca profda olamıyorki.
    Çoğu çakma zaten,tek adamın talimatı yeterlidir.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Mehmet Şimşek : Çalışanlarımızın alım gücünün ve refahının kalıcı olarak artması için fiyat istikrarı ön koşuldur. Uyguladığımız programın nihai hedefi sürdürülebilir yüksek büyüme ve daha adil gelir dağılımıdır.

Hükümetlerimiz döneminde daima çalışanlarımızın yanında olduk.

2005-2024 döneminde istihdamı 13,7 milyon kişi artırdık, yani yıllık ortalama 680 binin üzerinde ilave istihdam sağladık. Programımızı uygulamaya başladığımız 2023 yılı Haziran ayından bugüne kadar istihdam artışı 1,4 milyona ulaştı.

Asgari ücret enflasyonun üzerinde artıyor. 2023 yılında enflasyon yüzde 64,8, asgari ücret artışı yüzde 107,3 gerçekleşti. 2024 yılı enflasyon gerçekleşme beklentisi yaklaşık yüzde 45 seviyesindeyken asgari ücret yüzde 49,1 arttı.

2003-2024 döneminde yıllık ortalama büyüme yüzde 5,3 iken asgari ücrette reel artış yüzde 5,6 gerçekleşti.

İşgücü ödemelerinin gayrisafi katma değerdeki payı 2024 yılı üçüncü çeyreğinde serinin açıklandığı 1998’den beri en yüksek değeri olan yüzde 37,6’ya ulaştı. Son bir yıldaki artış ise 6,1 puan oldu.

2002’de 112 dolar olan asgari ücretin ABD enflasyonuna göre bugünkü karşılığı 196 dolardır. 2025 yılı için asgari ücret güncel kurla 620 doların üzerindedir. Asgari ücretin dolar karşılığı 2002 yılı seviyesinin 5,6 katına, ABD enflasyonuna göre düzeltilmiş olarak ise 3,2 katına yükseldi.

Mevcut asgari ücret seviyemiz Romanya, Bulgaristan, Meksika, Çin, Brezilya, Güney Afrika, Endonezya, Rusya, Mısır ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelere göre daha yüksektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 265/390 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •