Sayfa 577/1005 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop LXI

1. Ağzınıza sağlık, çok güzel söylemişsiniz. Pandemi döneminde esnaf siftah yapamıyor diye saf saf üzülüyordum. Onların siftah yapamaması gerek kendi aileleri gerekse de yanlarında çalışanlar için sıkıntı demekti.

Bugün geldiğimiz noktada Sn.Pit'in zam yapan esnaf yorumunda da belirttiği gibi kendi hayatı için hayati önemdeki müşterilerini yolunacak kaz gören bir kısım fırsatçılar türedi.

İşletmenin % kaçı işçilik ki %25 zam yapıyorsun behey vicdansız.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Önce ahlak lazım topluma..
    Yönetemeyenlerin yönetimi altında yaşayan insanlarda da bu kafa oldukça , bu topraklarda enflasyonun düşmesi çokkkk zor...
    Sıradan bir insan

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    13-14 yıldır sürekli Suriye'yi duymaktan çok sıkıldım. Nedir bu Suriye'yi bu kadar önemli yapan? dünyanın en değerli ülkesi mi? bilime,teknolojiye falan en çok katkı veren yeri mi? neden Suriye bu kadar hayatımızın içine girdi?
    Atatürk yurtta sulh cihanda sulh sözünü niye söylemiş? Çünkü neredeyse Almanyanın 2 katı yüzölüme sahip, 4 mevsimi olan, dünyanın en güzel ülkelerinden birinde yaşıyoruz, bu toprakları ihya etmeye uğraşmamız burada yaşayan 85 milyonu da ihya eder. Odağımız kendi ülkemiz ve vatandaşımız olmalı.
    Geçen twiterda gördüm beyin kirada bir tanesini halepi aldık şamı aldık diye konuşuyor sokak röportajında dötünde don yok senin cebine ne girdi 13 senenin maliyeti Türkiyeye 150-200 milyar dolar olduğu söyleniyor kafa öyle hiç sorgulama yok , Tv de ona empoze edilenlere kanıyor araştırmıyor bakmıyor , aynı kafa 2011 de bop hikayesi başladığında röportajlarda böyle konuşuyordu , aynı kafa hamas İsraile saldırıp devamında neler olduğunu gördük yıktılar çoluk çocuk israil askeri filistinde ne oldu kim kazandı , suriyede adamlar geldi toprak genişletti hemde su havzası bu tv ye çıkanlar hala halep , şam aldık diyor.
    hadi siyasetçi ve destekçilerini anlarım katar pastası var orada cep doldurma derdinde ulan buradakine ne oluyor bu dünyaya sadece nefes almak içinmi geldiniz ,hayat burada ortada ekonomi ortada herşey almış başını gidiyor ben en çok bu kafalar yüzünden gerçek gariban var onlara üzülüyorum sokakda markette gördüğümde hele çocuk gördüğümde elimizden geldiğince çevremize gördüğümüze dokunuyoruz ama nereye kadar bilmiyorum.Bu yüzden her elimi açtığımda Allaha şikayet ediyorum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Ahmet Can 15 yılı geçmiş kıdemli üyelere 1000 er dolar satıştan pay ateşler herhalde, ibanı kime atıcaz @Medwig
    Benim dühül 2007 belki dahada eski, eski silinen formda kaldı, ona ğöre şeettsinler
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Ağzınıza sağlık, çok güzel söylemişsiniz. Pandemi döneminde esnaf siftah yapamıyor diye saf saf üzülüyordum. Onların siftah yapamaması gerek kendi aileleri gerekse de yanlarında çalışanlar için sıkıntı demekti.

Bugün geldiğimiz noktada Sn.Pit'in zam yapan esnaf yorumunda da belirttiği gibi kendi hayatı için hayati önemdeki müşterilerini yolunacak kaz gören bir kısım fırsatçılar türedi.

1 iş verenin 1 çalışanın, iş verene maliyetini biliyormusunuz üstad ?

asgari ücrete % 30 zam demek. görüp görebileceğin herşeye % 35 zam demektir.

üretici cebinden karşılamaz bunu. yoksa o ay batar.

şatafat ve israf .. bitmediği sürece bu halk sürünmeye devam eder.

5.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Ağzınıza sağlık, çok güzel söylemişsiniz. Pandemi döneminde esnaf siftah yapamıyor diye saf saf üzülüyordum. Onların siftah yapamaması gerek kendi aileleri gerekse de yanlarında çalışanlar için sıkıntı demekti.

Hocam az bile yazmışsınız, yıllardır ABD de yaşayan orta yaşlı teyzenin, bana söylediği hiç ama hiç aklımdan çıkmadı, türkün türkten başka düşmanı yoktur demişti sohbette.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

ypg terör örgütüne akşama kadar süre verilmiş............Suriyede harekat eli kulağında haberleri konuşuluyormuş....... Az önce d oradan dönen bir gazeteci arkadaş anlattı.......çok sert müdahale olacak.........Allah askerimize güç versin........hafta sonu her şeye gebe.......bunlar bir an önce silah bırakmaları kendi lehllriine olacak.....
    Son düzenleme : TOKATYILDIZI470; 27-12-2024 saat: 15:11.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ypg terör örgütüne akşama kadar süre verilmiş............Suriyede harekat eli kulağında haberleri konuşuluyormuş....... Az önce d oradan dönen bir gazeteci arkadaş anlattı.......çok sert müdahale olacak.........Allah askerimize güç versin........hafta sonu her şeye gebe.......bunlar bir an önce silah bırakmaları kendi lehllriine olacak.....
    Borsa bunu da görmezden gelir.

aşam bazarı kurulacakmı acep

Sayfa 577/1005 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •