Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
O zamalar savaş tamtamları bölgemizde çalmıyordu.Çalmaya başlayınca konjonktğrdeki bozulmaya işaret ettim.Hatta sen de Lübnan ile savaşın ne ilgisi var Deva ile demiştin.Hissenin fiyatı kadar zamanlama da önemlidir.Şimdi hisse fiyatı yanlış zamanlama bölgesinde.İlaç zammının yetersiz ve geç kalmış olması sebebi ile nakit dengesi bozulmuş şirket 3 milyar finansman bonosu çıkarıyor ve bu 1 milyar finans gideri yaratır.Şirketin düşen karlılığı ve cirosunu göz önüne alınca önümüzdeki birkaç bilançonun iyi gelmeyeceği öngörülebilir.Ben az bşr zararla hşsselerşmi sattım ve Trump'ın seçileceğini ve Elon Musk ın ön plana çıkacağını anladığım anda yoğun şekilde Bidcoin ve Tesla aldım.Şu anda ortalama dolar bazında %68 kazanmış durumdayım.Kısa birsğre sonra Trump politikalarının gidişine göre ya nakite dönüp bekleyeceğim ya da karda oturmaya bir süre daha devam edeceğim.Ama Türkiye de işler iyi gitmiyor ve yüksek volatilite işaretleri var borsada.
20 dolar olan hedefin bu anlattığın olaylardan sonra 2 dolar mı oldu üstadım ? Cahiliz anlamıyoz rakam zikrederseniz...