Sayfa 650/1005 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ben mezhepçi biri değilim ki..

Geçen size bu dua kim tarafından niye edildi diye sordum bir kez daha sorayım.
    İpucu vereyim.
    Atatürkçü değil.

Kahraman genç erkek ve kadın (Amerikan) askerlerinin, olabilecek en az kayıpla evlerine dönmelerini umuyor ve dua ediyoruz…

Metnin İngilizce aslı ise şöyledir:

We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties…
    POLİTİKA ,KIVRAK YOLLARDAN yürüme sanatıdır.Düz insan, zaten politik olamaz.

RTE,bunu 2018 te söylemiştir.2003 tezkeresinde ABD yi hayal kırıklığına uğratan da kendisidir(isteseydi geçirirdi...ama istiyor gibi yaparak geçirtmedi)

Üstelik ben RTE nin avukatı değilim.RTE,28 şubat zulmünün ortadan kaldırılmasında-Tesettür-katsayı-askeri oligarşinin kaldırılmasında,sonuna kadar destek verdim.

Ama desteklemediğim yönleri de oldu.Nass olayı ve PARTİSİNİ KEMALiZM noktasına çekmesi..

Benim tercihlerimde ekonomi ilk sırada yer almaz.AKP,ilk kuruluş versiyonuna dönsün,bir dava partisi olsun,yine desteklerim....Ama malesef şuanda böyle gidişat yok.

AKP yi ilk destekleyen kesim ÇOĞUNLUKLA DİNDAR kesimdi. laikliğin ülkedeki tezahüründen rahatsız olanlar ve müslüman kürtlerdi.

AKP bana göre bunları kaybetti.onun için yerel seçimlerde ağır mağlup oldu.

Şuanda eğer dindar kesim kısmen AKP yi destekliyorsa bile CHP ye asla güvenmediklerinden ve gücü ellerine geçince yapacaklarından emin olamadıklarından KERHEN veriyorlar.

Tabi AKP nin konfor alanından ve yönetim kadrosundan faydalanan-OKUL İDARELERİNE KADAR- menfaatçi kesim de var.Onlar ve aileri de ciddi bir oy eder.

2. indir bindir teknik ayar hacim devam eder varlık spor devreye girdi gerçek film 16.00 dan sonra başlar bende.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Siyaset bitmez dayı...

Globalde bir kriz olmadıkça BENCE:Büyük bir TOBO oluşuyor...Hedefi:10.250+1650=11.900 (11.800-12.000) diyelim.

10.250 üzerinde zıplayarak gitmeli.

BENCE lokomotif olabilecek bir UYUZ demirci var.O devreye sokulmalı.

Artık altın rezervi mi bulur-temettü mü verir-COLANİ hisse mi alır... YALANDAN KİM ÖLMÜŞ Kİ...İnandırıcı yalan bile yeterlidir.

ADİOSSSSSS

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    POLİTİKA ,KIVRAK YOLLARDAN yürüme sanatıdır.Düz insan, zaten politik olamaz.

RTE,bunu 2018 te söylemiştir.2003 tezkeresinde ABD yi hayal kırıklığına uğratan da kendisidir(isteseydi geçirirdi...ama istiyor gibi yaparak geçirtmedi)

Üstelik ben RTE nin avukatı değilim.RTE,28 şubat zulmünün ortadan kaldırılmasında-Tesettür-katsayı-askeri oligarşinin kaldırılmasında,sonuna kadar destek verdim.

Ama desteklemediğim yönleri de oldu.Nass olayı ve PARTİSİNİ KEMALiZM noktasına çekmesi..

Benim tercihlerimde ekonomi ilk sırada yer almaz.AKP,ilk kuruluş versiyonuna dönsün,bir dava partisi olsun,yine desteklerim....Ama malesef şuanda böyle gidişat yok.

AKP yi ilk destekleyen kesim ÇOĞUNLUKLA DİNDAR kesimdi. laikliğin ülkedeki tezahüründen rahatsız olanlar ve müslüman kürtlerdi.

AKP bana göre bunları kaybetti.onun için yerel seçimlerde ağır mağlup oldu.

Şuanda eğer dindar kesim kısmen AKP yi destekliyorsa bile CHP ye asla güvenmediklerinden ve gücü ellerine geçince yapacaklarından emin olamadıklarından KERHEN veriyorlar.
    RTE bu demeci 31 Mart 2003’te verdi.
    İşin ilginç yanı bu duası tuttu.Abd Irak'ta pek kayıp vermedi.
    Gazze duası tutmadı. 45 binden fazla Filistinli çoluk çocuk yaşlı genç kadın erkek İsrail zulmünde rahmetli oldu.
    Neden acaba?

Unutmayın Müslümana en büyük zulüm yine muslumanim diyenden gelir.
    Atatürkçü ya da ateist den değil.

Tarih okuyun
    Harre Olayı ,
    Harre Çocukları nedir?
    Mekke Kuşatması (683)ve bu kusatmada Kabe'nin zarar görmesi
    İlk dört halifenin 3'ünü kimler neden öldürdü?
    Peygamber'in torunlarının öldürülmesi
    FETÖ vs uzar gider.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    wave e.. sonrası dalga durumu.. b-d (kırmızı) .. önem arzediyor.. zamansallığı daha önemli.. izliyoruz bakalım.. ytd kısmet.

aynı minvalde vadeli ve spot long yönlü devam ediyorum şahsen ytd.. ...kısa vade olası dalga sayımı .. ytd.. kısmet .. cümleten bol şans/kazanç ...

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yapabilir,çökebilir..
    Ama bugün RUSYA parya devlet..Kolu kanadı kırık..
    Yedek parça tedariki tamamen TR firmalarından geçiyor..

Bedeli iyi hesapladıysa bilemem.. Gözdağı falan vereyim derken..
    Gözü de çıkabilir.
    madem rusya fakir fukara... kolu kanadı kırık tü kaka devlet oldu şimdi.

ee

biz neden bricse kapağı atacaz diye gaza geliyoruz ?
    kedi köpek yiyen çin için mi bunca algı

sizede zarf atmaya gelmiyor..

havada kapıyorsunuz ama..

cumhuriyet kuruldu kurulalı bizi kıskanmayan avrupa son 5 senedir bizi kıskanıyor oldu hayırdır?

euro 40 oldu diye mi kıskanıyor bizi. göçmenlere parasını verip bakıcılık yabdırdığı için mi. ?

geri dönüştürülemez çöp ve zehirli atıkları bize sattığı için mi ?

% 20 lik kesimin önüne ne koyarsan yiyorda.. al sen ye onu diyen kesim daha fazla

pala galdırdı geliyo....

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    pala galdırdı geliyo....
    xbankta uzun çubuk geliyor mu patron yoksa .. ?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 650/1005 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •