Sayfa 23/347 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 2773 madde; 177 - 184 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Günaydın Bozkurt abüü,
    Günaydın Spenc abeyyy
    Günümüz gözel gecer işallah.Bozkurt abü ben trenader falabn bülmem abü, 25 malı 19 dan gapturum malu bubamdan beni govar evden billa.Şindik bu hafta içünde apcamdan gelen burayı bozdurup 125 lod 125bin mü ediyo ne ondan alcam eccük.Tahtacının edünten bi bonçik kopartcam oun tasası vaa bende.
    Umarım bu sefer gün ayar kolpacı hc.. dün çizginin altindaydik kapanısi çizgide yapmisti. Nefes nefeseydi dün kendi adıma. Bugün olur umarım. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Baktım bugün olmuyor, hergun ki gibi bugünde olmadı derim, polyanna modu ile bankacı, yuvasız kuşlar ile oldu derim. Sepet full yumurta dolu.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Nefes Efese de kiprasti.. daha ben bu foruma ne yapemm. Ytd

4. Mal gapturmak yoh, mal sabit
    Diyelim ki 25 den 500 lotun va, o dursun heç elleşme o langırt köy sandığında kapalı gişe
    Bugün yada dün bi 500 lot aldın diyelim onla trade ederek lot artırıcan, haaa o da langırt köy sandığına kapalı gişe oynarsa yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

Ha bir tek portföyde Petkim gitmiyor gibi görünüyor ama katlayarak poşeti, çuvala, sonrada depoya çevirdim. Tank gibi birsey oldu. Hem portföy hem de bu.. yıllarını verirsen stratejini uygularsan. Laylaylom kliple geçirirsin ortamı.. eee bu işler kolay olmuyor ama stressizde olmuyor elbette.. ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bas kornaya.. aç müziği son ses.. ytd
    Hacı sunroof u ve camları kapa. Ytd

7. Çok denüşük sitirateşi planı yapanlarda var tabii haliyle
    Ama sonucta şirket iyi olur güzel kar yaparsa mikemmel ötesi olur
    Malümunuz şirketimiz borc batağına saplanmış durumda
    Ama düzelir umut ediyorum
    Düzelmeyedebilü belki daha kötüye de gidebilü, bilemiyoruz, nolcuuk
    Tek umudumuz star yabtığı karlardan bizede virsin, demettü isterük
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hacı sunroof u ve camları kapa. Ytd
    https://youtu.be/zo7OjqY5EiM
    Koy kasedi Ferdi Baba dan.. al tespihi eline.
    Ben de özledim diyor tahtaciya.. ytd

Sayfa 23/347 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •