Sayfa 845/905 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Ben Keko üstadı gördüm.
    Gayet genç ve yakışıklı duruyordu [emoji23]

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    dostum beyin yorgun...ev , iş yeri ve borsa...üçü birlikte iyicene yoruyor...bazen bilgiler birbirine karışıyor...bazen de gördüğünüz gibi kelimeleri karıştırıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçmişte incelediğimizde batıçimentonun kendi limanını arz etme beklentisi ile 10 kat arttığını görmüştük..demek ki güzel bir hikaye var...bakalım bizim dede neye müsade edecek ??
    Liman büyütme işinin nihayete erdirmek her yiğidin harcı değil, süreci takip eden ortaklar hatırlarlar, çok engeller çıktı ama hepsini çözdü dede efendi, Ege'nin en kıymetli sahilinde bunca araziye ilave 100 metre daha büyütme. Biraz geniş açıdan bakmak lazım, tank terminali de limana ilave ediliyor, gübre fabrikası ne olacak mesela, şirket ağırlığını limana verdi, para basacak ilerki zamanlarda.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Liman büyütme işinin nihayete erdirmek her yiğidin harcı değil, süreci takip eden ortaklar hatırlarlar, çok engeller çıktı ama hepsini çözdü dede efendi, Ege'nin en kıymetli sahilinde bunca araziye ilave 100 metre daha büyütme. Biraz geniş açıdan bakmak lazım, tank terminali de limana ilave ediliyor, gübre fabrikası ne olacak mesela, şirket ağırlığını limana verdi, para basacak ilerki zamanlarda.
    mantık olarak baktığımızda şirketin gübre işinden çıkması gerektiğini anlıyoruz...bence geçmişte dede karı törpülemek için hep gübreden göstermelik zararlar açıkladı...liman işi daha kayıtlı ve kar kaçırılamaz görünüyor...gönlüm gübre işinden tamamen çıkmasından yanadır...gübre fabrika alanını da liman arka sahasına eklerlerse çok daha iyi olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    mantık olarak baktığımızda şirketin gübre işinden çıkması gerektiğini anlıyoruz...bence geçmişte dede karı törpülemek için hep gübreden göstermelik zararlar açıkladı...liman işi daha kayıtlı ve kar kaçırılamaz görünüyor...gönlüm gübre işinden tamamen çıkmasından yanadır...gübre fabrika alanını da liman arka sahasına eklerlerse çok daha iyi olur...
    [IMG][/IMG]

Gübre fabrika çalışmıyor ama zararı devam ediyor, fasondan da zarar yazıyor demek ki, satmaları lazım bence, bu arada tank çiftliğinden gelen hasılatın fazlası limandan geleceğinini hesap etmişlerdir herhalde, iyi planlama yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Dag fare doğuramadı
    düşük yaptı.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Gübre fabrika çalışmıyor ama zararı devam ediyor, fasondan da zarar yazıyor demek ki, satmaları lazım bence, bu arada tank çiftliğinden gelen hasılatın fazlası limandan geleceğinini hesap etmişlerdir herhalde, iyi planlama yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
    daha fazla kar edecekler ki tank çiftliğini kaldırıyorlar...gübre işinden de tam olarak çıksınlar onlar da kurtulsun bizde... byd den sonra chery ve daha bir kaç çinli firma da geldi mi zaten limanlar fuul işler...

serbest piyasada hizmet fiyatlarını da arz ve talep belirler...çok yoğunlaşacak limanlar ister istemez gelen talep üzerine hizmelerine zam yapacaklar...bazı firmalar ihracatta sorun yaşamamak için ve bu yoğunluktan olumsuz etkilenmemek için ya liman satın almaya yada belli bir payı almaya çalışacaklar...bir şekilde çinli firmalardan bazıları bazı limanlar ile anlaşma yoluna gidecek...

aklın yolu birdir...

7.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Dag fare doğuramadı
    düşük yaptı.
    sesımı duydu ...

8. karşımızda ileride fuul ve dolar bazında çalışacak bir liman görüntüsü var...bu başlı başına güzel bir beklentidir...ama bu beklentiye ayrıca bir satın alma haberi gelirse ?? (ki bu ihtimal de güçlü görünüyor ) o zaman da yatırımcı ilişkilerinden bey efendinin dediği gibi değerinin 5-10 katından pay satışları gerçekleşir...

her iki durum da bize yarar...

Sayfa 845/905 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •