Liman büyütme işinin nihayete erdirmek her yiğidin harcı değil, süreci takip eden ortaklar hatırlarlar, çok engeller çıktı ama hepsini çözdü dede efendi, Ege'nin en kıymetli sahilinde bunca araziye ilave 100 metre daha büyütme. Biraz geniş açıdan bakmak lazım, tank terminali de limana ilave ediliyor, gübre fabrikası ne olacak mesela, şirket ağırlığını limana verdi, para basacak ilerki zamanlarda.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
mantık olarak baktığımızda şirketin gübre işinden çıkması gerektiğini anlıyoruz...bence geçmişte dede karı törpülemek için hep gübreden göstermelik zararlar açıkladı...liman işi daha kayıtlı ve kar kaçırılamaz görünüyor...gönlüm gübre işinden tamamen çıkmasından yanadır...gübre fabrika alanını da liman arka sahasına eklerlerse çok daha iyi olur...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Dag fare doğuramadı
düşük yaptı.
daha fazla kar edecekler ki tank çiftliğini kaldırıyorlar...gübre işinden de tam olarak çıksınlar onlar da kurtulsun bizde...byd den sonra chery ve daha bir kaç çinli firma da geldi mi zaten limanlar fuul işler...
serbest piyasada hizmet fiyatlarını da arz ve talep belirler...çok yoğunlaşacak limanlar ister istemez gelen talep üzerine hizmelerine zam yapacaklar...bazı firmalar ihracatta sorun yaşamamak için ve bu yoğunluktan olumsuz etkilenmemek için ya liman satın almaya yada belli bir payı almaya çalışacaklar...bir şekilde çinli firmalardan bazıları bazı limanlar ile anlaşma yoluna gidecek...
aklın yolu birdir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
karşımızda ileride fuul ve dolar bazında çalışacak bir liman görüntüsü var...bu başlı başına güzel bir beklentidir...ama bu beklentiye ayrıca bir satın alma haberi gelirse ?? (ki bu ihtimal de güçlü görünüyor ) o zaman da yatırımcı ilişkilerinden bey efendinin dediği gibi değerinin 5-10 katından pay satışları gerçekleşir...
her iki durum da bize yarar...![]()
Yer İmleri