Sayfa 755/1005 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Viop LXI

1. iktidar bileşenlerinin bu son hamlesi her kesimde şok etkisi yarattı.İktidar bileşenleri ezber bozdu ama diğer kesim ezberlerini bozamadı.Bu olayda en büyük şoku yaşayan muhalefet ve muhalif düşüncede olanlar.Bu hamlenin devamı gelirse (bir plan dahilinde olduğu için gelecektir) muhalefetin iktidar olma şansı ortadan kalkacaktır.Tüm muhalefet bu işten zararlı çıkacaktır özellikle de anamuhalefet partisi ve onun bilindik cumhurbaşkanı adayları.

İktidar bileşenleri açısından sorun ise bu işin apo ,pkk ve dem üzerinden yapılıyor olması.Ben bunun gerçekte böyle olmadığını düşünüyorum.Çünkü apo çıksın gelsin mecliste konuşsun demek eli en yüksekten açmaktır.En büyük parça budur,büyük parçanın içinde zaten küçük parçalar vardır.Nedir bu küçük parçalar,aihm kararlarına uymama,anayasa mahkemesi kararlarına uymama,atalay,kavala ,demirtaş,khk vb.onlarca sorun.Bu sorunları çözmeden apo yu dışarı çıkarıp pkk için genel bir af çıkaramazsın.Toplumu buna yani apo nun çıkmasına ikna ettiysen diğerleri için ikna etmene gerek yok zaten.Az önce saydığımız sorunlar muhalefetin ve muhalif düşüncenin sürekli dile getirdiği ve iktidarı suçladığı sorunlar.Kısa sürede şunu gözlemledim muhalif kesim bu sorunları iktidar çözecek olsa bile karşı çıkacaklar, çünkü ellerindeki tek argümanı kaybediyorlar.

Dün yazmıştım devlet aklı diye.Devlet aklı palan proğram yapmış ve uygulamaya geçmiş.Bana göre bu plan ne kadar büyük şok etkisi yaratırsa ,başarıya ulaşma şansı da o kadar artacaktır.Sonuçta ise devlet aklı,biz bu yaptıklarımızla devletimizi ve ülkemizi yakın bir şavaş/bölünme/darbe tehtidinden kurtardık diyerek son söz yazacak ve bu da toplumda kabul görecektir ,diye düsünüyorum naçizane...
    İki ay önce yazmıştım burada, gidişata uygun olduğu için tekrar bir hatırlayalım.

2. Hayırlı hafta sonları kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi
    eski bir videoymuş.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    abi açtığın pozu canlı olarak anlık yazıyon... long. acdım.

sonra bekliyon bekliyon.

bekliyon ..................

......

...

kar etsin..

bekliyonnn dahada..

girdimi... girdi.

zarar kol gibi...

yine reel taym ben zaten shorttum diyon.. ertesi gün..

hop kardasın..

UTC+3 e göre böyle..

diğer paralel evrende durum ne onu bende bilmiyorum

amma bizdeki riil taym bu.
    yok real time o olmuyor. tokatlı reisim bu işin profesyoneli, tek yapman gereken canlı veri lisansın yokmuş gibi 15 dakika geriden yazmak.

vadelinin 5 dakika önceki rakamını, anlık rakama göre longum shortum yazıyorsun. miss.

bir keresinde tokatlı reisim vadelinin işlem geçmeyen rakamını yazdıydı hatta

ama severim kendisini, en azından muhabbet dönüyor sayesinde
    Son düzenleme : MiniYatirimci; 04-01-2025 saat: 01:42.

5. Cidden gidişat felaket..Adamın gündeme bak....Bu kafayla giderse millet Kılıçdaroğlu nu bile çalışma ofisinden tahteravalli ile alıp CHP merkezine götürecek...Erdoğan gibi kurt politikacı çiğner çiğner tükürür bunu bir daha ki seçimde..Tabi seçime kadar partinin başında kalabilirse..
    .................................................. .........................................

CHP Lideri Özgür Özel:

Doğu Ekspresi geliyor, Kars'ta duruyor.

Doğu Ekspresi'nin son durağının da ilk durağının da Ardahan olması lazım!

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Cidden gidişat felaket..Adamın gündeme bak....Bu kafayla giderse millet Kılıçdaroğlu nu bile çalışma ofisinden tahteravalli ile alıp CHP merkezine götürecek...Erdoğan gibi kurt politikacı çiğner çiğner tükürür bunu bir daha ki seçimde..Tabi seçime kadar partinin başında kalabilirse..
    .................................................. .........................................

CHP Lideri Özgür Özel:

Doğu Ekspresi geliyor, Kars'ta duruyor.

Doğu Ekspresi'nin son durağının da ilk durağının da Ardahan olması lazım!
    Kibarca TEK ADAM rejimindeyiz.. Diğer adını yazmayayım..
    Bu rejimde muhalefet göstermelik..
    Seçilme şansı 0..(yazıyla sıfır)
    Parlamanter rejim gitti ve bitti..

Tekrar DEMOKRASİNİn gelmesi nasıl olur? Bilmiyorum..Ben göremem..

Bu gider,ölürse(ölmeyecek gibi duruyor)
    Yerine K.KORE'deki gibi oğlu damadı gelir..

Bizde enflasyon ve emeklilik maaşıyla uğraşırız..

Kötünün kötüsü zamandayız.. Ama kime göre??

İRAN Mollalar REjimi....
    Adam, Askeriyenin en üstündeki şahıs, General.. GÖREVDE...!

İstanbul/Beşiktaş'ta 15 civarında daire satın alıyor..
    Yeni yapılan çarşıya yakın olan..
    İçinde 150 milyon TL'ye satılan dairede var.. GENERAL alıyor..

Bu generalin maaşı nedir ki?? milyar TL parayı basıyor..

(ismini vermeyelim, başımıza dert almayalım

8. iyi günler bir sorum olacaktı pay vadeli işlemlerde hedge amaçlı ,%30 civarında işlemimin tersine pozizyon açıyorum, kchol ve sahol de oluyor teminat az miktarda olsada açabiyorum ama diğer kağıtlarda yapamadım hangileri uygun veya değil ?

Sayfa 755/1005 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •