Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
Şirket hantal falan değil... Bu sektörde olanlar gayet hızlı hareket ettiğini bilir... Bu işler öyle dedikleri gibi bugün karar ver yarın tamam işi değil.. Ben sektörde bizat bu işle ilgilenen insanları tanıyor ve görüşüyorum... Koçlar bu konuda çok ama çok hızlı hareket ediyor.. Ama bu işin doğası var..Her fikri doğruymuş gibi kabul etmeyin.

Hantallık konusuna gelice nedense herkes bir tuttrmuş hantallıktan bahsediyor....... Bu hantallık değil piyasada terse kalmama durumu için strateji....Şirket bunu biliyordu ve bu nedenle romanya yatırımını yaptı...Ha hantallık tofaşda..oda itlyan ortak yüzünden....Onların kendi içindeki sorun yüzünden..Oda düzelir yakında.
Sn Human Avrupa yatırımlarını ford otosan ın burada da ifade ettim şirket alımı yokken bunu ifade ettim.Birinsen duymuş vs değildim.
Bir vizyon çizdiğimizde birkaç madde vardı şunları yaparsa şirket için iyi olur diyerek bunun bir adımı da dısarıdan bazı tesisleri devralmak idi.
Neyse ayrıntıya girmeye gerek yok.
Ancak otomotiv tüm dünyada seri üretimden bu yana ilk defa bu çaplı değişim yaşıyor.Bunu patron dahil şirket tepe yöneticileri de biliyor bence.
Ama benim hız sürat değişim anlayışıma göre hantal olduğunu düşünüyorum.
Çevik dönüşüm ve patron aile şirketi olması bir artıdır global değişimlerde aile yetkin adamları istihdam ediyorsa değişime ve yeni büyümelere yatay ya da dikey büyümeye şirketi müsait hale getirebiliyor.Benim kafamdaki hıza göre bu değişim yavaş.Ancak orta çapta bir ülkenin ekonomik büyüklüklerinin amiral şirketleri de ancak bu kadar değişim gösterebiliyor.
Sevgiler saygılar.
Yatırımcı ilişkilerini koç holding ve iştirak şirketlerinin beğenmiyorum onu söyleyeyim.Son zamanlarda hepsinde bir gevşeme var.
Ytd