Sayfa 1047/1059 İlkİlk ... 475479479971037104510461047104810491057 ... SonSon
Arama sonucu : 8467 madde; 8,369 - 8,376 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Kıymetli ÇBS PRİNTAŞ mağdurları ,hayırlı Sabahlar... Reis,Şfak arkadaşımızın iyimser yorumlarına bir açıklama yada yorum getirebilirmisin malum senin bu konuda fikir ve düşüncelerin bizim için çok önemli..İnşallah sağlık ve afiyettesin..Selamlar.
    S.A Arkadaşlar Ali bey bütün bayii toplantı yaptı on beş yirmi gün önce ondan sonra kıbrıs onalt guruba verilen isim hakkını devir aldı bunlar gelişmeler yani çbs atılım yapıyor bizi ilgilendiren meselede net bir şey öğrendim mi yazarım ama zaten gelişme olursa bu kısa zamanda zaten bir çok yatırımcı resmi sayfaları takip ediyor oralara yansır gelişme. Garibanca KARDEŞİM BOYA VE PRİNTAŞ BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞME YAPAÇAKTI 2021 YILINDA SPK YA DA BAŞVURULACAKTI BUNUN İÇİN ONUR KARDEŞİM PAYLAŞIM YAPMIŞDI...Onur kardeşim hastamı sın sesin çıkmıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Kıymetli ÇBS PRİNTAŞ mağdurları ,hayırlı Sabahlar... Reis,Şfak arkadaşımızın iyimser yorumlarına bir açıklama yada yorum getirebilirmisin malum senin bu konuda fikir ve düşüncelerin bizim için çok önemli..İnşallah sağlık ve afiyettesin..Selamlar.
    Eyvallah sağolasın iyi olmaya çalışıyoruz ufak tefek sıkıntılar oluyor bu aralar fakat düzelecek İnşallah çbs ile ilgili sorunlarda düzelir yazıları takip ediyorum atfen yazılanlara cevap vermeyi müsait olmadığım için erteliyorum biraz geç oluyor .
    Çbs boyanın durumunda bir değişiklik yok eski yazılar onalt ile çbs satış ve pazarlama arasında 2019 yılında onalt gurup ile Adana Gaziantep bölgesi için 10 yıllığına isim hakkı anlaşması yapıldı bu anlaşma devam ediyor
    Çbs satış ve pazarlamada şirketinde tek ortaklık çbs holdinge geçti.

2025 yılı içinde bağımsız denetim ve genelkurul olabileceğini düşünüyorum 5yıl doldu bakalım 2025 bizden götürdüğü zamanların bedelini ödüyecekmi.

3.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Forumun güncel kalmasına en fazla katkı sağlayan onur kardeşim nasılsın ortalarda yoksun bu ara takasları iyi takip eder mi sin zahmet olmazsa ve paylaşırsan seviniriz.
    Eyvallah şafak kardeşim iyiyim idare ediyoruz umarım sizlerde iyisinizdir.
    Takaslarda çbs boya fiili dolaşım bugün 14543204 lot yılbaşında yüzde 74.61 di şimdi 73.85 e düştü.
    Çbs printaş bugünkü işlem 18376540 lot 2024 te yüzde 76.30 du şimdiki oran yüzde 73.86.
    Merkezi kayıt kuruluşunun fiili dolaşım verileri ordan bakabilirsin printaşın fiili dolaşımı biraz hareketli duruyor.

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    mertlik varsa insan insan mertlik yoksa insan içindeki şeytana yenik düşer yalan dolana başlar dost arkadaş hakim savcı onun için fark etmez çünkü mertlik içinde bitmiştir.
    İnşallah mertlik kazanır mert olmayan insanlar yapamayacağı işlerin sözünü veriyor kendisinide ona güvenenide yakıyor en büyük kayıp zaman boşa akıp gidiyor. Bilmediğimiz bu yolda sonumuz bu işin ehli olan birinin mertçe alacağı adil karar ile düze çıkması.
    İnşallah bu yıl hayırlı haberler alırız.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Eyvallah şafak kardeşim iyiyim idare ediyoruz umarım sizlerde iyisinizdir.
    Takaslarda çbs boya fiili dolaşım bugün 14543204 lot yılbaşında yüzde 74.61 di şimdi 73.85 e düştü.
    Çbs printaş bugünkü işlem 18376540 lot 2024 te yüzde 76.30 du şimdiki oran yüzde 73.86.
    Merkezi kayıt kuruluşunun fiili dolaşım verileri ordan bakabilirsin printaşın fiili dolaşımı biraz hareketli duruyor.

ÇBS Satış ve Pazarlama Ltd.

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu Üzeri / Aslanköy Mersin 10 Kuzey Kıbrıs

+90 392 236 86 70 - +90 392 236 89 11

+90 392 236 83 18

info@cbsboya.com.tr................Tşk ler onur kardeşim bende iyim.

6.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    S.A Arkadaşlar Ali bey bütün bayii toplantı yaptı on beş yirmi gün önce ondan sonra kıbrıs onalt guruba verilen isim hakkını devir aldı bunlar gelişmeler yani çbs atılım yapıyor bizi ilgilendiren meselede net bir şey öğrendim mi yazarım ama zaten gelişme olursa bu kısa zamanda zaten bir çok yatırımcı resmi sayfaları takip ediyor oralara yansır gelişme. Garibanca KARDEŞİM BOYA VE PRİNTAŞ BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞME YAPAÇAKTI 2021 YILINDA SPK YA DA BAŞVURULACAKTI BUNUN İÇİN ONUR KARDEŞİM PAYLAŞIM YAPMIŞDI...Onur kardeşim hastamı sın sesin çıkmıyor.
    Kıymetli Kardeşim,Aleyküm Selam ..Eyvallah ,Sağ Olasın..Allah'a emanet ol..Selamlar..

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Eyvallah sağolasın iyi olmaya çalışıyoruz ufak tefek sıkıntılar oluyor bu aralar fakat düzelecek İnşallah çbs ile ilgili sorunlarda düzelir yazıları takip ediyorum atfen yazılanlara cevap vermeyi müsait olmadığım için erteliyorum biraz geç oluyor .
    Çbs boyanın durumunda bir değişiklik yok eski yazılar onalt ile çbs satış ve pazarlama arasında 2019 yılında onalt gurup ile Adana Gaziantep bölgesi için 10 yıllığına isim hakkı anlaşması yapıldı bu anlaşma devam ediyor
    Çbs satış ve pazarlamada şirketinde tek ortaklık çbs holdinge geçti.

2025 yılı içinde bağımsız denetim ve genelkurul olabileceğini düşünüyorum 5yıl doldu bakalım 2025 bizden götürdüğü zamanların bedelini ödüyecekmi.
    Kardeşim,Allah razı olsun..Allah,dertlerinize deva,hastalıklarınıza şifalar ihsan eylesin ve sıkıntılarınızı gidersin inşallah..Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..Sağ olasın..Selam ve dua ile..Allah'a emanet olun.

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    Hayırlısı neyse o olsun .ali bey veya sülalesi inşallah kurucuları gibi dürüst olup soyadlarına sahip çıkarlar kemikleri sızlar kurucuların bu kadar ah tan sonra ..
    Beden ölür topraktan gelir toprağa döner kemiklerini bilmem sızlarmı ama ruhu konusu derin ve ilahi bir konu varisleri nın duadan başka işlerinde var helalleşmek gibi çünkü kendi hakları gibi emanet edilen hakları da korumakla yükümlüler.

Sayfa 1047/1059 İlkİlk ... 475479479971037104510461047104810491057 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •