Sayfa 1046/1059 İlkİlk ... 465469469961036104410451046104710481056 ... SonSon
Arama sonucu : 8467 madde; 8,361 - 8,368 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. S.A İnsan bilmeden tanımadan tabiki karşısındaki muhattabın nasıl bir karektere sahip olduğunu bilemez bunun en büyük nedeni maddiyatı yükselten maneviyatı alcaltan adaleti ahlakı yok sayan şekilden öte gitmeyen bir nefeslik canının olduğunu unutan veya unutturan güce tapan benim nazarımda mevki ve makamları ne olursa olsun kendilerini sözde akıllı sayan zır cahiller ve iki yüzlü munafıklardır (istisnalar hariç) Kin şeytani iştir insan hatayapar hatasını kabul eder hayat devam eder kardeşim şeytani nefsani işler sevenlerin olsun kin ne eker onu biçer.
    İKİ ÜÇ HABER VAR DEDİM BİRİCİSİNİ ÇBS KIBRISI DEVİR ALMIŞ ÖNCEDEN ÇBS BOYADA İKİ İNTERNET SİTESİ VARDI BİRİSİNDEKİ ADRES HERKESİB BİLDİĞİ CAYIR OVA GEBZE..... DİĞERİNDEDE LEVKOŞA GAZİMAGOSA ADRESİYDİ BU ADRESDE BELLİ BİR SÜRE ZARFINDA İSİM HAKKI ALAN ONALT GRUBUN İSMİ VARDI ŞUAN ANLAŞMA SÜRESİ BİTTİGİ İÇİN ÇBS KENDİ YÖNETMEYE BAŞLAMIŞ YANİ ORDAKİ İÇ DIŞ PAZARIDA ÇBS HOLDİNG YÖNETİYOR ARTIK BU GELİŞMENİN AKABİNDE SIRA BİZİM BEKLEDİGİMİZ İŞE GELİYOR NETLEŞTİMİ ÇOĞU KİŞİ BİLGİ SAHİBİ OLUR ZATEN BEN NETLEŞTİGİNİ TEYYİT EDER ETMEZ YAZACAĞIN

2. Forumun güncel kalmasına en fazla katkı sağlayan onur kardeşim nasılsın ortalarda yoksun bu ara takasları iyi takip eder mi sin zahmet olmazsa ve paylaşırsan seviniriz.

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Ben konuyu anladım aslında gemiyi yürütene bizde kaptan deniyor gerçekler hep zordur bulunduğun şartlara göre değişebiliyor bu kişiler aileler halklar ve ülkeler için de geçerli konulardır her zaman bireylerin rahatı ve huzuru parayla ölçülür. Geneline bakmak istiyorsan refah düzeyi arttıkça insanların işe olan talebi azalıyor rahat işler ön plana çıkıyor çünkü var var olan bir güvenceleri var ve onlara güvenip çalışmıyorlar azınsıyorlar azın bereketinde huzur vardır samimiyet vardır çoğuna ulaşmaya başladıklarında çoğunda bereket yoktur israf vardır huzur yoktur samimiyet yoktur ihanet ve yalan vardır veya olacaktır. 80 li 90 lı yılarda bereket vardı huzur vardı samimiyet vardı şimdi paran varsa kendini huzurlu mutlu hissediyorsun veya seni öyle hissettiriyorlar 90 dan sonra serbest piyasa ekonomisi ve ambalaj sanayi başladı ürünler ve insanlar bile bir şekilde ambalajlandı veya etiketlendi orta direkle sınıf ayrımı başladı geçmişe göre iyimiyiz şüphesiz iyiyiz ama huzur yok güven yok hırs çok hedef büyük kendi hayatımızı birilerinin hayal ettiği gibi yaşamak değil de kendi hayal ettiğin gibi yaşayaniliyorsak en zengin en huzurlu biz oluruz bize güvenen binlerce insan olmasına gerek yok birkaç kişi olsa yeter bunlar bize ihtiyacımız olan huzuru güveni verir. Dünyayı kimsenin kurtaramayacağı gibi herkes kendini kurtarsa zaten dünyayı kurtarmaya gerek kalmaz.
    Bu bilince bir insan erdiğinde yine 40-45 bulur . İnsan cahil doğar hayatı anladığında imtahan günü yaklaşmıştır ve cahillerin aradığı güç paradır herşeyi ona bağlar bilgi fikir tecrübe 45 ten sonra insanı kendine özüne döndürür. Birin değerini bilmeyenin ikiyi hayal etsede olmayacağı gerçektir. Olsada eminim çok durmaz bir varsa oda en iyi kendisi olduğunu düşünür birin yanında nasıl iki üç veya dokuz varsa insanın yanında kaç kişi varsa odur veya yoktur. Derlerya senlede sensizde olmuyor hayat sana katlanmaz sen hayata katlanırsın yeter bu kadar diyene kadar. Yol çok gitmek isteyene veya bekle kısmetse ayağına gelene kadar. Ömrün yeterse kısmetin (şans) varmış derler yetmezse kaderi böyleymiş derler .
    Herşeyin zamanı varmış yaprak bile o gelmeden düşmez.
    ne güzel açıklamış 2 onur 2 paylaşımı ile

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Üç şey hayatta çok önemli aldığın nefes, zaman,sevdiğin ve sevildiğin insanlar bunlar olmadan hiçbir yere varamazsın kimisi cebim dolsun kimi gönlüm huzur dolsun der güven parayamı huzur veren dostamı verilir bazı ölçülerin terazisi yok adaleti yok hukuku yok sözleşmesi dürüstlük mertlik varsa vardır yoksa yoktur .
    mertlik varsa insan insan mertlik yoksa insan içindeki şeytana yenik düşer yalan dolana başlar dost arkadaş hakim savcı onun için fark etmez çünkü mertlik içinde bitmiştir.

5.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Kabil'de kitap satan bir kız sevgilisinin geldiğini gördü, bu sırada babası da yanında duruyordu.

Kız sevgilisine, "Alman yazar Yorg Daniel'in " Baban evde mi? " kitabını almaya geldin galiba?"

Arkadaşı, "hayır ben ingiliz yazar Tomas Munis'in "Seni nerde gorebilirim " kitabını almaya gelmiştim."

Kiz; "o kitap yok ama ABD'li yazar, Patrice Olfer in "Elma ağaçlarının altında " kitabını önerebilirim."

Arkadaşı; "Çok güzel! Belçika'lı yazar Jean Barner in "5 dakika sonra ararım " kitabını yarın getirebilir misin?"

Kız; "Memnuniyetle. Ayrıca Fransız yazar Mishel Daniel'in "Asla yanlız bırakmam " kitabını da öneririm."

Bu konuşmadan sonra babası, "bunca kitap çok değil mi? Bunların hepsini okuyor mu?"

Kız "evet baba, o çok zeki çocuk hepsini okur."

"Benim çok güzel ve sevimli kızım öyleyse ona Hollandalı yazar, Frank Martinis'in "Ben geri zekalı değilim " kitabını da öner. Ayrıca sen de, oku!....
    e baba işte tecrübe en kıymetli hazine zamanla satın alınabiliyor.

6. Eyvallah..

7. Bu onun bunun çocuklarının borsaya döneceği yok, onu anladık da neden hala faliyetlerine devam edebiliyorlar, neden arsasına el koyamıyorlar yada neden marka ismini devam ettirebiliyorlar hala haciz işlemleri için neden kimse harekete geçemiyor.

8. Kıymetli ÇBS PRİNTAŞ mağdurları ,hayırlı Sabahlar... Reis,Şfak arkadaşımızın iyimser yorumlarına bir açıklama yada yorum getirebilirmisin malum senin bu konuda fikir ve düşüncelerin bizim için çok önemli..İnşallah sağlık ve afiyettesin..Selamlar.

Sayfa 1046/1059 İlkİlk ... 465469469961036104410451046104710481056 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •