Sayfa 393/662 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 5295 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    hocam,neden euro yu temel etken aldınız anlamadım.hatalı tespit,Egeen in dışsatımının %73 ü dolar bazlı (Amerika kıtası)

%27 si euro bölgesi yani euro bazlı,(Dip not 21 ,9 aylık ihracat verileri)

bu konuda temel etken ağırlıklı dolar ve euro döviz kurlarının enflasyonun çok altında artması,değerli tl etkisi yani bu da ihracatcı şirketlerin bilançolarını negatif etkiliyor bir de üstüne resesyon ve sipariş azalmaları da eklenince katmerli oluyor etki.
    Ya kardesim ne farkeder euro veya dolar..alemsin;)..bu kadar laf salatasina ne gerek var..ayni seyi yaziyorsun ustelik)..yazdiklarim cok net

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Bu yazışmalar son derece sıkıntılı koyun antep fıstığını azıcık çikolata Yanına Red LabeL . Ama buz yok soğutulmuş rulman bilyesi bile atılabilir buz niyetine . Sonrasına tablo önümüze açılır bakılır !.. Al diyor şeytan yada git . Gerisi hikaye ben 19000 civarı sattıklarımı almaya başladım. Tavsiye etmediğim ise gereksiz kör tartışmalar. Patron vermiyor bedelsiz yok diyor. Zorla mı verecek ? 22 yıldır olmaz demiş 25 Yıl da olmaz der . 10 000 TL pahalı diyenleri duyuyorum bence 22 000 TL pahalı . Yani önce fabrika üretime geçsin satışları bir 3 Qtr görelim . Patron mu hayal görüyor biz mi grafiği çizelim . Sonrasına bakarız. 100% enflasyon olan yerde gecen sene 19 000 Den alanların maliyeti 35 000 TL oldu . Subat ayında kazma sapı ile dalacam dostlar mart 20 de belini kırarım bu fiyata satın elinden de alırım . Ahanda yazdım buraya .
    2025 Yılınız hep mutluluyk dolu geçsin her şey gönlünüzce olsun , Egeen de 42 000 TL olsun !..
    keyfinizi bozmayın bu yıl EGEEN cilerin yılı olacak EGeen cilere çok uğurlu gelecek !..
    İstanbul a muhabbete gelin, Tüm fallar, Kahveler benden .

Emerik !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,565
    Beklentili hisse şöyle edici böyle edici diye diye beklentili hisseyi Bek-letici hisse yaptılar!!!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. An itibariyle işlem hacmi 31milyon TL , gözaltı pazarındaki şirketlerde bile daha çok işlem oluyor, BİST de boş yere yer alıyor, konuşma özürlü CEO başvurda çıkarsınlar firmayı BİST den. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,565
    Bana bu hisseyi aldırana gelsin durumumuzu net şekilde anlatıyor!18300 ü kırarsa bedelsiz verecek diyordu şimdi de başka Egelide sürtüyor

https://m.youtube.com/watch?v=TiLf0qwSMU4
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7. Eskiden karton gidince bu da giderdi şimdi onu da takmıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,565
    Bu kadar süründüren ağa olsa ne bey olsa ne

https://m.youtube.com/watch?v=08ifR9thVSE

Sayfa 393/662 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •