Sayfa 895/1005 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    "Fidan, YPG konusunda Türkiye’nin beklentileri karşılanmadığı takdirde gerektiği gibi davranacaklarını belirtti. “Sen terör faaliyeti içerisindesin. Bunu kendin de kabul ediyorsun. Toplamışsın dünyanın her tarafından adamları. Başkasının toprağını işgal etmişsin†dedi. Fidan, ABD’nin bölgede oluşturduğu mevcut düzenin “maskaralık†haline geldiğini vurguladı. “Benim için tehditsin, Suriye için tehditsin, Irak için tehditsin, bölge için tehditsin, en önemlisi Kürtler için tehditsin†ifadelerini kullandı."

bu açıklama yapan ve içerik olarak sıradışı.
    bisonraki reis belirlenmiş gibi.
    TIRAMPIS... şimdi bekar... karı boşamak kolay... sıkıyor

ne diyor tırampıs : ''benim tek amacım Abd'yi bim market yapmak...

paradan başka birşey üçün bana gelmeyin... para para para...''

gidip tırampısa desenizki ''ya başkan bizim 1 milyon askerin aylık maliyeti 100 milyar dolar, biliyormudun ? ''

der ki: '' ana... vallahamı.. lağvedin orduyu o zaman '' der... orduyu bile lağvetmeye kalkar

20 ocak'ta başa geçince, abd devletinin bürokratları bunu ''höst ulan höst, o kadarda uzun boylu deel... '' dimeyecekler mi ?

bizim yavrilerde, zamanında veya erken seçim yakınya hababam üfür

sağdan soldan üfür amokaçi

askerimizin başına çuval geçirildiğinde, MÜZİK NOTASI veren insanlardan ne bekliyorsunuz ?

değişeceğinimi sanıyorsunuz ?

ESAD gittiğinden beri... ypg için bilek güreşi politikası ile mangalda kül bırakmıyoruz

ABD : ''arkasındayım... silahta bırakmayacaklar... özerk devletleride olacak... '' desin

bakalım ne yapacağız

kaç senedir... ''öyle boğarız, böyle boğarız... 2 güne dümdüz ederiz... '' lafı duyuyoruz

1 tane fiili icraat var mı ? YOK

40 senedir PKK ile uğraşıyoruz... bir türlü BİTİREMEDİK

bitirebilmek için en son bulduğumuz çözüm, hepimizin malumu

3. Suriye dağıldı, güneyi İsrail, Kuzeyi Pkk alacak. Bizimkiler de zafer nidaları atıyor. Ben mi salağım arkadaşlar? Burda bizbizeyiz vallahi alınmam gücenmem ya.. neyi göremiyorum söyleyin...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Evet dili üst perde olmuş....Söyledikleri doğru tabi...
    Ama Trump ve yanında geken avaneleri YPG yi silip kenara koymazlar...
    Karışık günler ve bol Trump tweetleri ile güne başlayacağız anlaşılan..

Bu arada yedek bir papaz da hazır edelim. Bir de uçak.. Sıkışırsak arada nefes almak için göndeririz..
    imam veririz olmaz mı nasıl olsa kendine göre fetva veren çok bizde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

gönderiler aynı konuda denk geldi, şöyle yapalım o zaman

Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Suriye dağıldı, güneyi İsrail, Kuzeyi Pkk alacak. Bizimkiler de zafer nidaları atıyor. Ben mi salağım arkadaşlar? Burda bizbizeyiz vallahi alınmam gücenmem ya.. neyi göremiyorum söyleyin...
    abi olur mu öyle şey? senden önce , en başta ben varım

sıraya girelim lütfen

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya devleti neden küçük görüyosun diyebilirsiniz ?

görmüyorum

ama devlette öngörü yok, düşünme, planlama yok

herşey 1 adamın düşüncesine, ağzından çıkana bakıyor

ESAD alevi diye, iç savaş çıktığında ''oooo hemen sunniler başa gelecek '' diye sevinç naraları atıyorduk

böyle politika olmaz ki ?

BOP belli... Suriye, Irak, İran ve Türkiye'de özerk kürdistan kurulmak istendiğini bilmiyor musun ?

ilk mermi atıldığı gün, Rusya ile birlikte Suriye'ye girip, muhaliflerin sesini 1. günde kesecektin.

al YPG'NİN 100.000 kişilik ordusu var... ağır silahlı, tanklı manklı

bitirinde görelim
    ALPER BEY, BEDRİ BEY... sizleride bekliyoruz sıraya

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Adam Grönland’ı istiyor
    Panama kanalını istiyor
    Kanada’yı istiyor
    Meksika körfezinin adını ABD olmasını istiyor

Tam bir saatli bomba ,,konuştuklarının nerelere varıp neleri etkiyeceği umrunda da tikinde de değil
    Şimdi Adam Böyle bir profil

Göreve başladığında masasında ilk bulacağı işlerden biri Suriye
    Suriyede başka çözüm bulunmazsa %99 yapılacak pkk temizliğine Pentagonun Centcomun derin devletin etkisine rağmen nasıl bir çözüm üretecek merak ediyorum ,,

para piyasalarında volatil bir dönem bizi bekliyor muhtemelen içerde dışarda ..esasen çok da kötü değil ,burda nasılsa hergün hiç firesiz tersde kalmadan indir bindirden kamyonlan para katlıyor millet ..onuda benim gibi kuru ekmeğe talim edenler düşünsün

Yalnız Garip bi şekilde fırlama muzip uslubunu seviyorum herifin
    Sevimli p.şt
    Devlet adamı kimliğinden bağımsız

7. Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    8 Oca
    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek:

"Biliyorum kimse bu kadar yüksek vergi istemez. Ama bu tedbirleri almasaydık sonuçları daha ağır olurdu"

peki sonuçları ağır olacak dediğiniz bu duruma kim getirdi milletin suçu ne , neden yanlış yapan siyasetçi ben yanlış yaptım demiyor.
    yav bu dünya fani bu kadar insanın vebali ne olacak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    8 Oca
    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek:

"Biliyorum kimse bu kadar yüksek vergi istemez. Ama bu tedbirleri almasaydık sonuçları daha ağır olurdu"

peki sonuçları ağır olacak dediğiniz bu duruma kim getirdi milletin suçu ne , neden yanlış yapan siyasetçi ben yanlış yaptım demiyor.
    yav bu dünya fani bu kadar insanın vebali ne olacak.
    Yanlış yapanın ben yanlış yaptım demesine gerek yok. Birilerinin sen yanlış yaptın demesi gerekiyor, onun yerine vardır bir bildiği diyorlar. Ahlaksız bir toplumun varacağı yer burasıydı. Çok da şaapmamak lazım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 895/1005 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •