Sayfa 909/1005 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Viop LXI

1. 5 0 7
    @e507

Aralıkta durmuştu, Ocakta devam...
    Yeni yılın ilk 5 işgününde ~$6 milyar satın alan TCMB'nin net döviz pozisyonu 2017'den sonra ilk kez +$40 milyarın üstüne çıktı. Sonraki hedef $44 milyar en son 2013'te görüldü. Zirve $57 milyar ise 2011'de. 1993'ten bugüne trendler:

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Puroyu yakalım mı? Sindomayı ikna edersek tamam bu iş..
    Bedri ,

PPF da buraya koyacağım para ile ayda 300 binden fazla alıyorum.
    benden daha fazla alan foncularda var bu piyasa bize al sat trade etmediğin sürece bu parayı vermez.
    komisyonu var , stresi var, işin oluyor ekranı bırakamıyorsun, sonuç olarak uçan kaçan birşey yok.
    benim alıcağım tahtalar hala agustos fiyatında ama ben ppf katladım.
    ha daha fazla burada kazanan varsa bol şanslar yabancının inanmadığı ralliyi kimle yapacak bu faiz durumuyla beni ikna öyle edebilirsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

YArın BIMAŞ katılır..bugün dinlenmede..
    FROTO,PS,THYAO,TAV..yarın çalışır..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bedri ,

benden daha fazla alan foncularda var bu piyasa bize al sat trade etmediğin sürece bu parayı vermez.
    komisyonu var , stresi var, işin oluyor ekranı bırakamıyorsun, sonuç olarak uçan kaçan birşey yok.
    ha daha fazla burada kazanan varsa bol şanslar yabancının inanmadığı ralliyi kimle yapacak bu faiz durumuyla beni ikna öyle edebilirsin
    +++++++++++++

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bedri ,

Haklısın da bademgiller açıkçılar ile anlaşma yapsa şöyle yükseltse yükseltse faiz indirimleri ile borsayı tekrar yukarı alsa sonra açıkçılara teslim etse kazan kazan yapabilir..Endeksi düşürüp herkesi neden mal sahibi yapsın?
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    YArın BIMAŞ katılır..bugün dinlenmede..
    FROTO,PS,THYAO,TAV..yarın çalışır..
    İlk defa senide hisse pazarlarken gördüm
    Vobcu değilmiydin yahu
    Hamdım Piştim Yandım

7. Ralli bankalarla olacak diyorlar e dolar bazlı %150 çıkanlar var bu bilançolarla yabancı malmı bu fiyata bunları alsın , gelelim sanayiye en aşağı herşey düzgün giderse 2 çeyrek sonra düzelme başlar diyor piyasa buda temmuz agustos demek doğru zamanlama yapamazsan hamallık yaparsın geç mi kaldın en fazla 30-40 kademe yukardan alırsın trend olucaksa yatırımcı olduğundan hiç mahsuru yok.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kapanış böyle olursa günlük mumumuz güzel..9900 kırılmamış oldu..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 909/1005 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •