Sayfa 505/660 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Ben geçen yıl burada göndermiştim toplantı tutanaklarını. Jim farley ve cfo, şirkette maliyet azaltıcı çalışmalar ve iyileştirmeler ile ilgili tamamen bir dipsiz kuyu gibi herşeyin boşa gittiğini , hantallıktan ötürü kar marjlarının düzelmediğini, elektrikli işinin Ford için tam bir batak olduğunu, o yüzden elektrikli modellerin bilançosunun ayrılacağını itiraf ediyorlardı. Bulabilirsem tekrar göndereyim

Ford motor ile froto:
    Kısmen haklısın ayrı şirketler gibi dursada, froto nun yuzde 41 i Ford Motor un.Koç larda çok başarılı değilller. Arçelik koç holding e bağlı olmasa çoktan kapamıştı birkaç fabrikasını (bu arada gerçekten de kapıyorlar) hele elektrikli işin de işler çok daha beraber yürüyordur. Çünkü Ford motor nereden sağlıyorsa elektrikli komponentlerini froto da oradan sağlıyordur.

Size tavsiyem ACEA adlı kuruluşun yayınladığı EU + GB + efta ülkelerinde araç satış rakamlarına bakın. Ford her ay, her sene durmaksızın pazar kaybediyor. Bu yakında froto ya da sirayet ederse şaşırmam. Beğenmediğimiz Toyota vw uçuyor.
    Tüm bunları düşündüğümüzde iyi mi yönetiliyor

https://www.acea.auto/pc-registratio...ric-sales-5-4/
    Alanzo kardeşim sapla samanı karıştırıyorsun... Frotonun yatırımlarıo gayet karlı..kriz dönemlerinde bile kar marjları çok düşmüyor... Ford motor companynin ise yerde sürünüyor.... Aynı kefeye koyma.. Ha bozulursa , duygusal değilim satar çıkarım..Ama şu nanda bir sorun yok.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Froto nun ilk 9 aylık karı olan 25 milyar tl nin , 16 milyar ı enflasyon farklarından geliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Alanzo kardeşim sapla samanı karıştırıyorsun... Frotonun yatırımlarıo gayet karlı..kriz dönemlerinde bile kar marjları çok düşmüyor... Ford motor companynin ise yerde sürünüyor.... Aynı kefeye koyma.. Ha bozulursa , duygusal değilim satar çıkarım..Ama şu nanda bir sorun yok.
    Umarım dediğimiz gibi olur. Ben :
    1- yatırımlarn bitmesi
    2- Avrupa pazarının birazda olsa açılması
    sebebiyle 2025 ve 26 da bir miktar hareket edecek diye umuyorum. Çok bekledik. Biraz kazanırız umarım

4. defalarca dövdüler Ereğli de..
    biri de benim yüzümden yukardaki gibi...ordan yazmış kafaya herhalde...
    normal de işim olmaz böyleleriyle..bazen önüne getireceksin ki sussun.. hayır, biz yazarken yaz bunları... dediklerin den belki de ölen olmuştur?
    hasta olan hastası olan vardır?
    belkide senin gibi eziklerden bıkmıştır?
    ha?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
     Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

defalarca dövdüler Ereğli de..
    normal de işim olmaz böyleleriyle..bazen önüne getireceksin ki sussun.. hayır, biz yazarken yaz bunları... dediklerin den belki de ölen olmuştur?
    ha?
    Gürsel bey engelle gitsin bence..zaman kaybı

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

defalarca dövdüler Ereğli de..
    ha?
    O lunar solar kardeş en son foruma ne yazmış ne zaman yazmış birde onu de istersen 11.500 de borsa övüyor mart ayında 2 hafta sonra eregl çok başka fiyatlarda olursa burada ol diye "altın" insider i ile hisse pazarlamaya çalışıyordu.
    Kimi anlatıyorsunuz bana. Aradan 1 sene geçti nerede ise eregl aynı fiyatda ben buradayım ama kendisi fıss oldu.

eregl de 2022 2023 bir ekip çok sağlam hisse pazarladı. Karşı durmayacak mıydık buna.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    O lunar solar kardeş en son foruma ne yazmış ne zaman yazmış birde onu de istersen 11.500 de borsa övüyor mart ayında 2 hafta sonra eregl çok başka fiyatlarda olursa burada ol diye "altın" insider i ile hisse pazarlamaya çalışıyordu.
    Kimi anlatıyorsunuz bana. Aradan 1 sene geçti nerede ise eregl aynı fiyatda ben buradayım ama kendisi fıss oldu.

eregl de 2022 2023 bir ekip çok sağlam hisse pazarladı. Karşı durmayacak mıydık buna.
    Bu tip forumlarda sosyal medyada en uzak durulması gereken tipler
    Akp yi öven biri varsa hisse önerisi de veriyorsa zdx gibi dolandiricidir net
    Gundiwan diye bir yalama da vardı akp övüp hisselee düşmez diyen surekli sasa hektas da çok kişiyi dolandirdilar
    Yandaş ve hisse öven varsa uzak durun

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bu tip forumlarda sosyal medyada en uzak durulması gereken tipler
    Akp yi öven biri varsa hisse önerisi de veriyorsa zdx gibi dolandiricidir net
    Gundiwan diye bir yalama da vardı akp övüp hisselee düşmez diyen surekli sasa hektas da çok kişiyi dolandirdilar
    Yandaş ve hisse öven varsa uzak durun
    Gelmiş solar lunar zdx i övüyor. O da Tutturmuş bir işc masalı. Orada da büyük ihtimal insider idi. Hatırlar mısın bilmem mart nisan aylarında eregl topiğine damladı birden bire. 2 haftaya yok 1 aya. buralarda ol falan gizemli yazılar. Pirelendim tabi. Hatta o aralar bir arkadaşın arkadaşı TR nin çok büyük bir banka/aracı kurum da portföy yöneticisi. Geldi bana eregl topluyor muş arkadaş dedi. Tabi altın insider ini duyan dalmış . Sonra bu aracı kurum en büyük satıcı oldu 60 lardan geri gelirken eregl. Sonra da bu yönetici görevinden de ayrıldı hatta. Bu solar lunar belli ki bu çalınmış kulağına gelmiş eregl de bize ders verme peşinde idi.
    Yine hatırlarsın sen 11500 lerde borsa ne kadar ucuz diyordu viop topiğinde. Nerede. Tısss hazirandan beri kayıplarda.

Sayfa 505/660 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •