Sayfa 506/660 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 5274 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Anlamaya çalışıyorum ama bir türlü anlayamıyorum.
    Ne istiyorsunuz arkadaşlar.
    Satalım mı kağıtlarımızı ?
    Yok biz karışmayız bize ne diyorsanız neden bu kadar uyarı ısrarı içindesiniz?
    Zarar edersek size mi yazılacak zarar. Neyin uyarı ısrarı bu.
    Rakamlar belli satışlar belli. Herkesi vadesi farklı, geliri farklı. Gerçekten. Bir kere fikrini söylersin anlarız ama gün aşırı. Batıyormuş gibi. Elektirikli bunu bitirecek.
    Çok hantal.
    Kötü yönetiliyor.
    Spekülasyon yapılıyor.
    Manupülasyon var.
    Ee tamam anladık da.

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    O lunar solar kardeş en son foruma ne yazmış ne zaman yazmış birde onu de istersen 11.500 de borsa övüyor mart ayında 2 hafta sonra eregl çok başka fiyatlarda olursa burada ol diye "altın" insider i ile hisse pazarlamaya çalışıyordu.
    Kimi anlatıyorsunuz bana. Aradan 1 sene geçti nerede ise eregl aynı fiyatda ben buradayım ama kendisi fıss oldu.

eregl de 2022 2023 bir ekip çok sağlam hisse pazarladı. Karşı durmayacak mıydık buna.
    Belki adam öldü? senin zihniyetine göre bende Philip Capital bölge müdürüyüm......
    bana forma gir 2 sene içinde 4 yatırımcının 117 lot unu sattır diye görev verdiler..
    ben 132 tane sattırabilmeyi başardığım için 2 milyon prim verdiler..tam Zanzibar da bunun tadını çıkarırken artı bir de terfi alıp SP500 de NVIdıa hisselerinin spek ilk görevini almışken senin bu yazın her şeyi mahvetti..
    pazartesi günü beni ofise çağırdılar...
    belki kovacaklar....
    iyi mi oldu...
    artı,
    biraz insan ol..tamam zihniyetin bulanık ama insanlık fıtratından uzaklaşma...
    o dediğin adamlar sunar olsun dudu olsun vs vs
    belki öldüler..
    belki kemoterapi alıyorlar
    belki hastaları var
    forma yazmıyorlar diye bu hasta zihniyetinle ortalığa kusma..
    uzak dur kardeşim..
    uzak ol...

3.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    Belki adam öldü? senin zihniyetine göre bende Philip Capital bölge müdürüyüm......
    bana forma gir 2 sene içinde 4 yatırımcının 117 lot unu sattır diye görev verdiler..
    ben 132 tane sattırabilmeyi başardığım için 2 milyon prim verdiler..tam Zanzibar da bunun tadını çıkarırken artı bir de terfi alıp SP500 de NVIdıa hisselerinin spek ilk görevini almışken senin bu yazın her şeyi mahvetti..
    pazartesi günü beni ofise çağırdılar...
    belki kovacaklar....
    iyi mi oldu...
    artı,
    biraz insan ol..tamam zihniyetin bulanık ama insanlık fıtratından uzaklaşma...
    o dediğin adamlar sunar olsun dudu olsun vs vs
    belki öldüler..
    belki kemoterapi alıyorlar
    belki hastaları var
    forma yazmıyorlar diye bu hasta zihniyetinle ortalığa kusma..
    uzak dur kardeşim..
    uzak ol...

Sen ne saçmalıyorsun allah aşkına ya. Seni tanımam etmem tek bir gönderine bir cevap vermiş de değilim. Sabah sabah 8 ay evvelki bir konuşmayı alıp da foruma taşıyan da sensin. O lunar ın solar ne olduğunu git viop topiğinde sor soruştur . Bakalım ne cevap verecekler sana. Birden bire geçmiş bir olayı foruma taşıyan sensin sonra ya adam öldü ise yok ben phillip in bilmem nesi isem. Ne saçmalıyorsun ben ne diyorum ne yazıyorum sen nerenden anlıyorsun. Ya allah aşkına ilacını mı almadın nedir. Sen esas Git başka yerde yaşa bu kafaları .

4. 2 dolar üstünde hisse pazarlayanlara çıkıp da 2 kelam edelim değil mi zamanı geldiğinde. Ne yapalım. Aslan kardeşim harika öngörülerin ile herkesi zarara uğrattın aynen böyle devam et mi diyelim. 2.5 dolarda iken yapma etme dedik adama cahil cühela ilan etti bizi . Burada ben 1100 1200 lerden froto satıyorum dediğim de "yasaklayın gitsin" 5 para etmez diyenlere çıkıp da 2 kelam da mı etmiyelim şimdi. Bu lunar mart ayında 2 haftaya burada ol derken muhattabı bendim. Sana ne oluyor. Verilecek bir cevap varsa bu benim hakkım. Bana meydan okundu. Sen ne koşuyorsun tuzunu alıp. Avukatı mısın adamın.

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Slogancılar gazcılar falan filan lar kayıplarda ? Neden yazılmıyor. Bir dönem idi öyle geçti mi.? Ne oldu. ? Birde sayfa sayfa KY modunda amaaaaaa aracı kurum analisti pozunda yazan birisi vardı ? O da kayıplarda. Ne oldu iş yerinde pozisyonu falan mı değişti o arkadaşında?
    hayırdır?
    şimdi de ben seni kastetmedim mi diyeceksin?

6. ya..
    getirirler adamın önüne .......
    Ereğli den aşinayım..gömen gömene...biz yine önyargılı davranmayalım dedik..baktım yazılarına geçmişe dönük....millet haklı..
    şimdi gelmiş burda laf sokuyor..
    dediğini hatırlamıyor..
    önüne getiriyorsun, cevap yok...
    blokla gitsin ..
    kim adam yerine koydu ki, biz koyalım...
    formun john Nash i.....

7. o alttaki kırmızı 333 günlük ort..
    dibin dibi yani..
    yeşil kanal 200 ema kanalı...
    kırmızı çizgi karar çizgisi fibo....
    formasyon chyper formasyonu... hedefi sarı rakam..
    yorum:
    kırmızı 0,44 çizgisi hacimle geçilirse....demek bilanço da iyi...
    gelecek 12 aylık bilanço yu mali müşavir gibi inceleyeceğim..
    paylaşırım...
    sonra bende karar verecem girecekmiyim girmeyecekmiyim..
    yani Fabri kardeş:
    ben olsam senin yerinde şunu düşünürüm...
    kar ı alıp, özkaynak ları düşük ama özkaynak artışı yüksek, satışları artan ama karşılığında fd/favök ü de düşen,
    dönen ve duran varlıkları artan ama kısa ve uzun vadeli yükümlülükleri düşen yada en azından aynı oranda artan,
    şirketlere, tabi iyi tespit edilmiş şirketlere dağıtırım..
    froto da yeni girmiş gibi olur,
    diğerlerinde 0 maliyet başlangıç yapmış olurum...
    bu benim fikrim...
    ben böyle yaptım...
    ben froto nun etrafında dolanırım..gir-çık..kağıdı biliyorum..para kazandırıyor....
    bu sıkıntılı dönemi beklediğimden daha iyi geçirdi....
    işte bu bilanço gelsin....bakacağım..

Sayfa 506/660 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •