Sayfa 962/1005 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: Viop LXI

1. yorumla alakası yokki..aksini söylemek körlükle eşdeğerdir..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sana dedimki gram altın yorumu yapma şimdi birde tokatçı çıktı başımıza %5-7 düşücek diyor

2. viopcuların arasında teknikçi yok heralde..kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz..
    diyorumki TOBO neden çalışmayacak..neden imkansız..teknik olarak yani..yorum değil bu
    ( 9500-8600-9600 ) bu tobo neden devreye girmemeli..neden bu kadar analizcinin beklediği yukarı trend olmamalı..
    (9600 aşağı kırıldığında zaten bu tobo çöpe atılacak, gerçekler 1 adım öne çıkacak)

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Altın ve gümüş ons akşam şort poz açtım...ben savaş çıkmazsa... Ons un bu ay için yüzde 5 -7 arasında düşüş bekliyorum...
    @TOKATYILDIZI470 hoca bu beklentinin dayanağı nedir?
    Lokal bir mevzuu olamaz, ancak global bir gerekçe lazım böyle bir öngörü için.
    Teknik açıdan osilatörler, göstergeler vb. her şey tersini gösterirken 20 gün içinde %5-6 düşüş beklemek...

Var mı bir gerekçe? Sadece hissiyat mı?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. 2 tane hırsız çobanı daha da zengin yapacaklar diye sistem onlara çalışıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    viopcuların arasında teknikçi yok heralde..kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz..
    diyorumki TOBO neden çalışmayacak..neden imkansız..teknik olarak yani..yorum değil bu
    ( 9500-8600-9600 ) bu tobo neden devreye girmemeli..neden bu kadar analizcinin beklediği yukarı trend olmamalı
    Biz anlamayız teknikten burda vıopçu 2 elin parmağını geçmez en hızlı silah çeken gonzales tokatçı elini göremezsin öyle hızlı ona sor bakalım teknik konuda ne diyecek

6. dayı o zaman nasıl viop oynuyorsun..akşamdan rüyasına mı yatıyorsun..yani bir sistemin olmalı illaki..

7. ulen hırsız çoban..iki gözün de kör olsun da kazandığın paraları göremeyesin..milleti şaşkın ördeğe çevirdi..

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    @TOKATYILDIZI470 hoca bu beklentinin dayanağı nedir?
    Lokal bir mevzuu olamaz, ancak global bir gerekçe lazım böyle bir öngörü için.
    Teknik açıdan osilatörler, göstergeler vb. her şey tersini gösterirken 20 gün içinde %5-6 düşüş beklemek...

Var mı bir gerekçe? Sadece hissiyat mı?
    Gerekçem altın ağır abi kısa sürede dolar bazlı yüzde 30 prim yapmış olması.... FED sonraki toplantılarda faiz indirimini bir süreliğine yapmayacak...tramp etkisi...altından çok coinler gidecek... onslara para akmayacak bir süreliğine....ytd.

Sayfa 962/1005 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •