Sayfa 994/1005 İlkİlk ... 4948949449849929939949959961004 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: Viop LXI

1. Boy abdesti aldırıp yeni sayfayı Ayasofya abiye açtıralım bence sindoma abi sence de uygunsa
    Hamdım Piştim Yandım

2. Epikci dayı ilkesel e döndü sonuç ortada

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Haftaya piyasada dikkat edin teknik olarak kritik bir bölgede kapandı , hsbc raporla beraber 2 gündür banka satıyor bankalarda pozisyon azaltılıyor ve tahta değişimleri yapılıyor benim gördüğüm.Goldman 2025 pıst 100 11300 nasıl bulduğunu sorguluyor aracı kurum analistleri ve hepsinin kafasında soru işareti bıraktı bildiği birşey mi var diye.Bence piyasada olan yabancı bir kurumdan yine böyle bir rapor gelirse dikkat edilmeli , mal dağıtılıyorsa aşağı salınım daha sert beklerim.Teknik olarak 240 dk graflarda 9840 altı kapanışlar yapmamalı 2 günlük kapanışlarda formasyonumuz var hedefi 9550-9600 bölgesi.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

240 dk graftır pazartesi sarı çizgi altı kapanışlar olup olmayacağını takip edicez.
    Bulut abi sitede silinmemiş diye özelden yazmışlar.
    cuma teknik olarak görüşüm buydu bu hafta için.
    önemsediğim 240 dk da 9840 altı ilk kapanış geldi.
    gün sonu kapanışını takip edicez.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    asgari ücretli zaten şu anda tuik rakamlarına gör ebile %13 içeride
    şu asgari ücretten tek mennun olan işveren tüm ürünlerine hizmetlerine son 1 yılda %50 ila %100 zam yapan sanayicisi lokantası kargo şirketi devlet kurumları belediyeleri %30 luk asgari ücreti bi davul zurna çalmadan kutladı

enflasyon düşse bile asgari ücretlinin ekstra %13 alacağı var
    temmuzda misal % 10 zam yapsa yukarıdakiler yine % 20 geçirirler değişen bir şey olmaz eldeki para etmeyen paradan başka bence ..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. pisyedili 01- 34

nasılsın sesin çıkmıyor sıkıntı yoktur inşallah
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Boy abdesti aldırıp yeni sayfayı Ayasofya abiye açtıralım bence sindoma abi sence de uygunsa
    Reisim hünkârım Evliya gibi adamım bedavaya açmam bi gremseni alırım

cort devam....

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pisyedili 01- 34

nasılsın sesin çıkmıyor sıkıntı yoktur inşallah
    Dün Sergen Yalçın diyordu çevremde ki herkes hasta covid bunun yanında melek kalır çok ağır geçiyor demişti. Bunu hatırlatayım dedim

Sayfa 994/1005 İlkİlk ... 4948949449849929939949959961004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •