Sayfa 961/1005 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Viop LXI

1. saklıyorlar..vallahi de billahi de saklıyorlar..bu kadar ekonomist var bu kadar ananlizci var ama tam tersini söylüyorlar ekranlarda..
    hadi siz viopcusunuz anlıyorum sizi..bazıları zaten anlık düşünmekten beyni yanmış..
    accuk gezin bahçeyle uğraşın beyniniz oksijen alsın..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. Haftaya piyasada dikkat edin teknik olarak kritik bir bölgede kapandı , hsbc raporla beraber 2 gündür banka satıyor bankalarda pozisyon azaltılıyor ve tahta değişimleri yapılıyor benim gördüğüm.Goldman 2025 pıst 100 11300 nasıl bulduğunu sorguluyor aracı kurum analistleri ve hepsinin kafasında soru işareti bıraktı bildiği birşey mi var diye.Bence piyasada olan yabancı bir kurumdan yine böyle bir rapor gelirse dikkat edilmeli , mal dağıtılıyorsa aşağı salınım daha sert beklerim.Teknik olarak 240 dk graflarda 9840 altı kapanışlar yapmamalı 2 günlük kapanışlarda formasyonumuz var hedefi 9550-9600 bölgesi.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Bugun sağ omuz dedik katırcıbedri ve 5-6 kişi ile paylaştık özelden soruluyor burayada atıcam.
    yalnız bana kimse stoplos vs sormasın kendi graflarınızla karşılaştırıp kendi elinize göre karar verin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. 240 dk graftır pazartesi sarı çizgi altı kapanışlar olup olmayacağını takip edicez.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    gram çok şanslı..hem ons hem dolar orta uzun vade yukarı trend devam ediyor..kimse önüne geçemez..
    Altın ve gümüş ons akşam şort poz açtım...ben savaş çıkmazsa... Ons un bu ay için yüzde 5 -7 arasında düşüş bekliyorum...

6. günlük yada haftalıklarda TOBO var gözüküyor değil mi..neden çalışmayacaktı peki..yani 2025 sonunda güya faiz oranı kadar neden çıkamayacaktı zaten..bunu bilmeyen ben analistim deyip laf ebeliği yapıyor ekranlarda

7. %30 civarı faiz oranı kadar borsada getiri olacak dediler ama tutmadı bu oyun..sonra %40-50 lere çektiler hedefi..yani havucu büyüttüler..neden..çünkü %30 u faizden alırdı vatandaş.. ..tamamen oyun..tamemen birilerinin sözcülüğünü yaptılar

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    günlük yada haftalıklarda TOBO var gözüküyor değil mi..neden çalışmayacaktı peki..yani 2025 sonunda güya faiz oranı kadar neden çıkamayacaktı zaten..bunu bilmeyen ben analistim deyip laf ebeliği yapıyor ekranlarda
    Sana dedimki gram altın yorumu yapma şimdi birde tokatçı çıktı başımıza %5-7 düşücek diyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 961/1005 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •