Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İris Cibre
@iriscibre
2024 gram altın getirisi 53%
Ppf vergi hariç net getiri 57,6%
Alternatif maliyetli reel - 2,9%
2023-24 getiri 170%.
PPF 120%
Alternatif maliyetli reel 22,7%
Mazallah kredi alıp altın aldıysanız fena zarardasınız.
Umarım kredi ile kimse altın almamıştır...
ÖS 4:13 · 24 Ara 2024
·
309,6 B
Görüntüleme
keş para tokatçıda burada kumar masasında 13 saat çalışıcak getir götür yapacak sonra tırtıkladım![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
onlar gerçek rakamlar birileri gibi tırtıkladım hep kazanıyoruz diye boş işler değil bu yüzden piyasada taze opara yok hepimiz ordayızBorsanın bir yere gittiği yok 10 milyon koyan 5-6 ayda 1.500 milyon koydu cebine stressiz borsa nerde aynı yerde
en aşağı 2-4 ay daha ppf olur büyük çoğunluk geçen söyledim arabanın yakıtı kadar gidersin şuanki paraları buna yetiyor indir bindir ınsıder.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
ppf enflasyonun üzerinde getirecek artık önümüzdeki senede..
ekonomi yönetiminin denklemini yazdım seçim ilan edilene kadar:
faiz enflasyondan o da kurdan büyük olacak
ben yavaştan yabancının tekrar gireceğini düşünüyorum
yönetim bu sefer niyetli enflasyon düşürmeye, yabancı da buna asgari ücret artışı ile ikna oldu bence...
göreceğiz bakalım
long only yabancı fonların gireceği bir borsa olmadığımızı düşünüyorum halen.halka açık şirketlerin faaliyet alanları, borsamızdaki regulasyonlar, piyasanın derinliği vs birçok konu neden gösterilebilir. Ama hedge fonlar gelirler, şuanda da varlar zaten. Onların miktarı ve getirdikleri miktar artabilir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri