Sayfa 61/563 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 4497 madde; 481 - 488 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Araç alırken 538 milyar TL ÖTV, akaryakıt alırken 398 milyar TL ÖTV, sigara ve alkol alırken 414 milyar TL ÖTV, bankacılık işlemlerinde 343 milyar TL BSMV ödemişiz. Kaynak var ki ödüyoruz? Zenginmişiz niye haber vermiyorsunuz

https://x.com/e507/status/1879443050373730396
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bende elimi geçtiler. Kulak arkasına operasyon düzenliyorlar.
    Amirim ben forumun kapanması iletişimin kopması durumunda acil toplanma alanı olarak Ankara kızılay iş merkezini öneriyorum. Malum o nokta baya meşhur.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Amirim ben forumun kapanması iletişimin kopması durumunda acil toplanma alanı olarak Ankara kızılay iş merkezini öneriyorum. Malum o nokta baya meşhur.
    Olur bence.
    Hem Gamet’e de yakın. Keçiören’den geliverir dolmuşla.
    Pardon karıştırdım galiba. ABD’deydi kendisi.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Olur bence.
    Hem Gamet’e de yakın. Keçiören’den geliverir dolmuşla.
    Pardon karıştırdım galiba. ABD’deydi kendisi.
    Losangeles ta O. Çok şükür yangında Ahmet abime birşey olmadı.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Baş gittimi ayaklar sallanırmış,bu forumda yakında böyle olur,borsa zaten olmuş kim kime gorsa yeri,neymiş borsacı ve yatırımcılara daha iyi hizmet edecekmiş,geçin bunları,bunu biz bigpara ve mynettede gördük,bide bizden para istiyorlardı daha iyi hizmet için,herkes toz oldu,baktılar böyle olmayacak sadece forumlara bıçak darbesi uyguladılar üyelere dokunmadılar,zaten silin bizleri dedik onada yanaşmadılar,ülkemiz dahil dünyada sıkıntı var yatırımdan dolayı,teknolojik ortama kaymış bir dünyada destek sözü hikaye
    Hani derler ki madem çalıyorsun bari bindiğin dalı kesme.

Bu tek şansları olan Borsayı da soyuyor.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Toplam vergi içinde payı ne kadar. Yaslar başka yerden sorun olmaz. Ama seçmene bu ayyaşlar falan üzerinden din diyanet nas mas milletimizi zehirlemelerine gençlerimizin geleceklerini çalmaya falan edebiyat yapmaya başlayabilirler.
    Ben artık haberden çok haberin veriliş şekline ve işlenmesine bakıyorum.
    5 Milyar dolar, yani 2025 yılı için beklenen vergi miktarı 170 milyar 750 milyon 672 bin gayme, pek kolay başka yere yaslanacak para değil bu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bize hergün düğün dernek abi. Sürekli veriyorlar elimize.
    Not hisse senetlerini.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bende elimi geçtiler. Kulak arkasına operasyon düzenliyorlar.
    Amerika da enflasyon faiz hikayesine dayanıp borsa düşürdüler ama aynı kişiler Amerika da hisse senetleri artarken burayı yükseltmediler, yani milletin pahalı aldiği malı ucuza bunlara bırskmadını bekliyorlar e tabii haklarıdır pezolar nasıl lüx hayat yaşayacak,

Ayşe Barım denen karı oyuncuları maymun etmiş satıyormuş işin ilginci Halit Ergenç ve Hülya ****** kadına acayip destek vermişler, Hatta Hülya diyor ki her işte güçlüler var ve zayıflar var bu dünyanın kuralı falan..
    Bunu bir de Enver Aysever den dinleyin https://youtu.be/75CekAQkGuk?si=tcnUFQpg2YA6PhEu

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 61/563 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •