Sayfa 124/1006 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Viop LXII

1. Büyükşehir Çalışıyor
    @tcbuyuksehir
    ·
    4s
    SON DAKİKA | Ekrem İmamoğlu:

"Hedefiniz İBB'ye ve bana ulaşmaksa, benim yol arkadaşlarıma ve ailelerine çile çektirmenize gerek yok.

Siyasi yasak davam orada, madem hedefiniz benim, mert olun, benim cezamı onayın.

Hodri meydan!"
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hadi ya... longları erken mi kapattık...
    kapanışa doğru bakmak gerek orasıda buradan aşağı değil her yeri oynuyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bak yazdıklarımdan bu kadar mutlu olmuşun yeni aday bahriyeli 5 emoji kullanmışın en azından okuduğunu anlamaya başladın
    takdirine mazhar oldum ya gam yemem
    neyse ..Bak işim gücüm var gitmem lazım beni tutma yarın filan devam ederiz atışmaya okey. ?
    hadi hayırlı işler

4. "Kalp krizlerinde patlama yaşanıyor. İstatistiklerin olağanüstü dışında kalp krizi duyuyoruz" diyen Yılmaz Özdil, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

https://x.com/ErkanTrukten/status/1879463483676492114

Bu topikte yetişkinleri, hatta bebekleri aşı kobayı olarak kullanılmasına karşı çıkanlara hakaretler eden bir güya sağlıkçı vardı pandemi yalanı günlerinde. Gram erdemi varsa gelir şurda özür diler.

Millet genç ihtiar demeden kalp krizi geçiriyor. 1 ay önce Almanya'da 3 doz biontek aşılı 49 yaşındaki kuzenim kalpten gitti.

Sağlık, ilaç sektörüne şüpheyle bakmaya devam.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Veri de beklenen geldi aslında
    Tüm dünya aynı. pozları kısa vade neyse o...
    Bakalım sırma saçlı Trump reis gelince ne açıklamalar yapacak...
    2025 dünya ve bizim için ınsıder piyasası ilan ettim kendi adıma çok belirsizlik mevcut.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    takdirine mazhar oldum ya gam yemem
    neyse ..Bak işim gücüm var gitmem lazım beni tutma yarın filan devam ederiz atışmaya okey. ?
    hadi hayırlı işler
    seni tutmuyorumki bugun konuya sen müdahil oldun ama yanlış bir yoldan bende gittiğin yol çıkmaz yol ışıklardan sağa dön dedim olay bu sanada hayırlı işler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    "Kalp krizlerinde patlama yaşanıyor. İstatistiklerin olağanüstü dışında kalp krizi duyuyoruz" diyen Yılmaz Özdil, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

https://x.com/ErkanTrukten/status/1879463483676492114

Bu topikte yetişkinleri, hatta bebekleri aşı kobayı olarak kullanılmasına karşı çıkanlara hakaretler eden bir güya sağlıkçı vardı pandemi yalanı günlerinde. Gram erdemi varsa gelir şurda özür diler.

Millet genç ihtiar demeden kalp krizi geçiriyor. 1 ay önce Almanya'da 3 doz biontek aşılı 49 yaşındaki kuzenim kalpten gitti.

Sağlık, ilaç sektörüne şüpheyle bakmaya devam.
    O.cocuklari bu zehirleri çaktılar insanlara gencecik çocuklar kalp krizi geciriyor

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    cümleten kolay gelsin ..vadeli portfoy bende halen bullish.. yalnız kabak tadı verdi + stres yönetimide zorluyor beni .vadeli portfoy kaldıracı düşürdüm ve yine vadeli taraf pozisyonları için tolere edebileceğim bir stop tanımladım .. ytd ..gerisi kısmet ..cümleten bol şans ..
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    banka ağırlıktaydı ama bugün azaltmak durumunda kaldım abi .... sanayide var .. ytd .. kısmet ..
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bir esinti geldi gibi .. nefes aldım valla ..
    bugünüde atlattık .. yeşil mi yeşil... ok o zaman.. nemaproblemo.. .bugün salı sanıyordum yeni anladımki çarşambaymış ))yarına da kısmet ne cıkarsa artık... ytd herkese iyi akşamlar..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 124/1006 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •