Sayfa 62/175 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
Arama sonucu : 1397 madde; 489 - 496 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Şirketin geri alım programı yok, para ayırmamış haliyle dağınık olan lotların veya satışların karşılanması için lotların bloklanması karşılıklı danışıklı alış veriş olabilir.
    Şirkette yer edinme veya başka bir ortaklık şekli diye düşünmüştüm ama sonra satış yaptı dolaylı yoldan falan filan bu olasılık zor.
    Hepimiz gibi sonuçta para kazanmak alıp toplayıp sonra yukarıdan vermek.açığa satış, viop gibi durumlar var. Çok paran olunca güçte bir miktar sende oluyor.
    Sonuçta para sende güç sende istediği tarafa top koştursa yine kazanır.
    Bir hesabından alıyor gibi görünür başka hesabından satar. Ama alımlar kapta görünsede bildirim olarak gelmedi öyle de bir durum var. Ytd

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Buna ne denir bilemedim, What is this abi mi desek.
    17,51 dikkat etmek lazım aşağıda, yukarı doğru siyah trend 19.65
    Endex toparlarsa ki ben öyle umuyorum, bu seviyeleri dip yaparsa bakacağız artık.
    Bu paylaşımın ve bu fibo ah bu fibo 😊 adamın dibimiymiş Sokullu paşa yine geldi mi ? İlk geldiği gün önceki seneler keşke buraya gelmeseydi demiştim. Artık demiyorum tabi. Ytd

Henüz gelip gelmediğini bilmiyoruz. Kendi kendime gelin güvey olmuş olabilirim. Şirket kartı başka kap bambaşka! Eğer geldiyse Sokullu paşa yarın bir renk versin bende Kahire’nin paşası tosun Spenc paşa. Ytd

Tek sıkıntı kuşlu sitede yine yuzbinli takipcilerden bazılarının yıkamalı yağlamali paylaşımlari. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Henüz gelip gelmediğini bilmiyoruz. Kendi kendime gelin güvey olmuş olabilirim. Şirket kartı başka kap bambaşka! Eğer geldiyse Sokullu paşa yarın bir renk versin bende Kahire’nin paşası tosun Spenc paşa. Ytd
    Oran 5.71 den 5.75 e yükselten okullu paşa, hakiki tosun paşa benim demiş.. bana da demiş ki sen olsan olsan forumun hammalı olursun demiş.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Ha ben yine de o almış diye bir anlam çıkmasın diyeyim de sonra gel gel yapmıştır falan olur. İş yatırım da bugün 25 olan hedefini 18 yapmış onu da gorupte yazmadan olmaz.
    Onu gordun bunu görmedin denmesin.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ha ben yine de o almış diye bir anlam çıkmasın diyeyim de sonra gel gel yapmıştır falan olur. İş yatırım da bugün 25 olan hedefini 18 yapmış onu da gorupte yazmadan olmaz.
    Onu gordun bunu görmedin denmesin.. ytd
    Bozkurt reisim hünkârım bunu okuduğu zaman direk SOCARa gider. Muhtemelen SOCARimi da yakar gelir. Petoş yüzünden reisim hünkârımin kulağına bile duymuyor

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârım bunu okuduğu zaman direk SOCARa gider. Muhtemelen SOCARimi da yakar gelir. Petoş yüzünden reisim hünkârımin kulağına bile duymuyor
    Korku da vermek istiyorlar olabilir, herşey mümkün.
    Ama değişmeyen tek bir şey hisse fiyatı değil, biz alışmışlar ve ölümlülere bir süre sonra hiç birşey hissedemez hale geliyor. Farketmiyor 😊 Ytd

Sayfa 62/175 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •