Sayfa 520/660 ÝlkÝlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 5274 madde; 4,153 - 4,160 arasý.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. https://x.com/o177058/status/1879587069108117625

Daha evvel yazmýþtým, ABD'de 7.500 $ olan vergi indirimi kalkýnca araç baþý karlýlýðý 8.000 $ civarý olan Tesla ayakta kalýr, diðerleri ya zarar ya da ancak karsýz sattýklarý için piyasadan çýkar.
    Tesla yanlýz kalýr bu piyasada.
    Süper taktik !
    Sürdürülebilir ekonominin öncüsü olan marka Trump'a verdiði destekle aslýnda kendi cebini düþündüðü çýktý meydana.
    Ford'un bir seyler yapmasý gerekiyor, daha da zorlaþýyor piyasa,
    hürmetle,

2.  Alýntý Originally Posted by Kanarya Yazýyý Oku
    X’de HaberKuresi diye bir hesap yapmis haberi.

https://x.com/HaberKuresi034/status/...5Z5LelPDg&s=08

Haberin sahibi Cevheri Guven isimli Fethullahci bir gazeteci (kaynak wikipedia) oldugu yaziyor.
    Teþekkür ederim, baðlantý patlamýþ ulaþýlamýyor. cevheri fetöcüsü internetten iyi para kazanýyor, çek iftira videolarýný yayýmla gelsin yutup reklmalarýndan paralar.

Mit ne iþe yarar neden paketleyemiyor bunlarý? Ýsrail olsa tek tek hepsinin kökünü kuruturdu ama fetöcülerin ele baþlarýndan bazýlarý ülkemizde hâlâ görev baþýnda olabiliyorlar.

3.  Alýntý Originally Posted by foton Yazýyý Oku
    %15 vergiyi de düþelim.
    Tabi ki vergiyi düþücez.

Yurtdýþýna kaçtý fetöcüler dýþarýdan yayýn yapýyorlar

Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
    Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...

5.  Alýntý Originally Posted by Canmert Yazýyý Oku
    Tabi ki vergiyi düþücez.

Yurtdýþýna kaçtý fetöcüler dýþarýdan yayýn yapýyorlar
    bu durumda 80 tl net neden olmasýn...

6.  Alýntý Originally Posted by foton Yazýyý Oku
    bu durumda 80 tl net neden olmasýn...
    Dileðimiz o tabi ki ama finansman durumuna,borçluluk durumuna göre yönetim þirket için en uygun rakamý belirlesin,70-80 tl den daha az da olsa ben razýyým

7. Her gün rapor, her gün upside, her gün övgüler ama gel gelelim yerinde saymaya devam.

Bu kadar kurumun, bu kadar analistin ve amatör yatýrýmcýlar olarak bizim göremediðimiz, bu tahtayý yapanlarýn bildiði ne var çok merak ediyorum.

Sanýrým bilanço ve faaliyet raporu gelince anlayabileceðiz. O arada iyi hamallýk yaptýk…

8.  Alýntý Originally Posted by LayLow Yazýyý Oku
    Her gün rapor, her gün upside, her gün övgüler ama gel gelelim yerinde saymaya devam.

Bu kadar kurumun, bu kadar analistin ve amatör yatýrýmcýlar olarak bizim göremediðimiz, bu tahtayý yapanlarýn bildiði ne var çok merak ediyorum.

Sanýrým bilanço ve faaliyet raporu gelince anlayabileceðiz. O arada iyi hamallýk yaptýk…
    þirket eliyle manüplasyon. bedelsiz açýklandýðýnda insider operasyonunu yedik. son dedikodular da buna iþaret ediyor

Sayfa 520/660 ÝlkÝlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •