Artan

339,00 9.98 11:02
10,43 9.91 11:03
789,00 9.58 09:55
57,25 8.02 11:03
13,04 6.8 11:03
Artan Hisseler

Azalan

66,60 -10 11:03
89,70 -9.98 11:03
12,28 -9.97 11:03
234,30 -9.97 11:03
97,95 -9.97 11:03
Azalan Hisseler

Ýþlem

4.206.368.941,55 11:03
2.063.513.841,00 11:03
1.839.787.251,88 11:03
1.725.222.411,60 11:03
1.689.925.994,64 11:03
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Viop LXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazýyý Oku
    Alýntý Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazýyý Oku
    Altýn ve gümüþ ons akþam þort poz açtým...ben savaþ çýkmazsa... Ons un bu ay için yüzde 5 -7 arasýnda düþüþ bekliyorum...
    Bu mesajý Cuma günü yazmýþtým... bugün ciddi satýþ geldi...sanýrým bir ay bile beklemeden bu hafta ve gelecek haftalarda deðer kaybý söylediðim oraný bulacak... izleyelim bakalým

tokatçý kulaktan duyma analizle bu iþler olmaz.arkadada minikyatýrýmcýya bilmiþlik yapmýþýn palayý iyi tanýman gerek hareketleri bilmen gerek vs vs
    13 ocak açtýðýn pozisyonlarýndan bir tanesi yukarda küllüm patlamýþýn gerçi kapatmýþýndýr
    sonuç olarak %5-7 aþaðý beklerken ogunden beri %4 yukarý yapmýþ
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .

2.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    [/B]

tokatçý kulaktan duyma analizle bu iþler olmaz.arkadada minikyatýrýmcýya bilmiþlik yapmýþýn palayý iyi tanýman gerek hareketleri bilmen gerek vs vs
    13 ocak açtýðýn pozisyonlarýndan bir tanesi yukarda küllüm patlamýþýn gerçi kapatmýþýndýr
    elleme tokatçýyý, onu da böyle kabul etmek lazým

3.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    [/B]

Mertabi þortken endekisin düþtüðü pek görülmemiþ bir olay, sende dün þortladýydýn, tam uyaracaktým Neyise dedim sindoma abi baþýnýn çaresine bakar

Endekis lönk petko þort devam
    Petkim alýnca haber et, unutma dayucuðum açýkta kalmýyým
    25 Kasým 2025 de tüm portföy ile 81.50 den SAHOL aldým. Tek kaðýt.
    Hamdým Piþtim Yandým

Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Mertabi þortken endekisin düþtüðü pek görülmemiþ bir olay, sende dün þortladýydýn, tam uyaracaktým Neyise dedim sindoma abi baþýnýn çaresine bakar

alacaksan þimdi alacan.

ya da giderken arkasýndan el sallýycan.

buralarý kýrsa aþaðýsý uçurum. ülke batmýþ demektir.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alýntý Originally Posted by el turco Yazýyý Oku
    alacaksan þimdi alacan.

ya da giderken arkasýndan el sallýycan.

buralarý kýrsa aþaðýsý uçurum. ülke batmýþ demektir.
    Sindoma abi almýyorsa bir bildiði vardýr, þuan ppf montofon ineðini saðmakla meþgul demek ki zamaný var yada dediðin gibi buralarý kýracak aþaðýda ki uçurumda bekliyor
    25 Kasým 2025 de tüm portföy ile 81.50 den SAHOL aldým. Tek kaðýt.
    Hamdým Piþtim Yandým

Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Sindoma abi almýyorsa bir bildiði vardýr, þuan ppf montofon ineðini saðmakla meþgul demek ki zamaný var yada dediðin gibi buralarý kýracak aþaðýda ki uçurumda bekliyor
    yeni vadeye long favorim olur kendileri.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    ocakta aldýðým hisseleri -mayýs- haziranda satýp ppf geçtim ozamandan beri pýst 100 ne yaptý bozkurt ,
    2025 girdik þimþek gitti londrada toplantý yaptý Fatih beyle yatýrýmcýlara þimdi onlar borçlanma tahvillerine geçiþ yapýyor vade 6 aylýk sa kýsada ana para zarar görme durumu var buda haziran demek benim stratejimde ondan sonra devamda edebilir , borsaya girecekse sene ortasý yabancý sene sonuna kadar hikaye olurmu ama bunlarý hayal satarak deðil katalizörle olmasý gerek adamlar sormuþ toplantýda enflasyonda aþaðý ivmeyi görmek istiyoruz diyeþimdi birde siyasi belirsizlikler var bak þimdi yeni bir fonlar var onlara bakýyorum zpg-ktv kira sertifikasý seçenek çok aman hisse alým modunda deðilim.Ha güzel bir düþüþ olur pozisyon açaraým ama bana þuanki konjektör ve bilançolara bakýldýðýnda pahalý geliyor.Sonuçta para yatýrýyoruz gazoz kapaðý deðilöbür tarafta fonda katlarken neden stres yapayým goy goya devam

8.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku

hala 70 puan kar çocuklarýn cebinde

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •