Sayfa 313/1006 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Viop LXII

1. Cevaplasam mı diye bayağı düşündüm. sayın abka sen nerde yaşıyorsun?dün tanju başkan a kızıyorsun helal olsun kısa boyuna rağmen kocaman yürek.T.C nin başına gelmeyen ne kadar kötülük varsa şu iktidar zamanında geldi.nerdeyse ellerini attıkları her yerde soygunlar var, insanlar öluyor. bir istifa eden yok onur denen bunlara uğramamış.adam suriyelilere demiş vergi yoksa iş de yok,hastaneye gidiyorsun bedava muayene ilaç size varda türk vatandaşına paralı.hade bakem naş demiş.hatta 10 kat yerleştirdim demiş.akp tüm ülkeye sokuyor .senden bunlardan rahatsız olduğuna dair paylaşım görmedim abka.din kardeşlerimizin ülkeye verdiği zarar yüzlerce milyar dolar.kırmızı bültenle aranan dallamayı ülkenin baına koydular oda yüzde 500 ler vergi yi dayadı hamdolsun.yeter yav müslümanlğın senin olsun .adil değilsin sende ampul beyinsin.tanju başkan da 1 tane hata bulsa yağlı kazığa oturdurlar. 2 yıl evvel deprem oldu hal ortada .neyse allah ülkemizi korusun

El turco 18.09 petkoş ilk direnç..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. Suriyeli , Afgan vs vs normalde hic sevmem
    yalniz 3 senedir kasabim manavim kuryemiscim suriyeli
    adamlarda yalan, hile yok bizimkiler gibi ucuk kar ile de satmiyorlar

Turklerin sahip oldugu butun magazalarda 600 tl ye satilan hurmayi bunlar 400 tl ye satiyor
    Turklerin sahip oldugu manavda sebzenin fiyati 60 ise bunlarda 30-40 ve daha kalite
    2 gun once kasaba sucuk yapacagim bana et ayarla dedim 80-85kg lik dana ayarlamis getirmis
    kemiksiz, sinirleri temizlenmis halinde kiyma yapti 570 tl yazdi kg fiyatina
    bu fiyata bizim Turklerin sahip oldugu hicbir yerden alamam
    3-5 ay sonra Suriye'ye donucekler donmeyin cocuklarin gitsin sen kal hatta dukkana ben %50 ortak olayim diyorum
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4. Bugun ana oyuncak kchol
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Leş( mezhepçi veya partizan ittiham) konuşanlara cevap vermem...Burası ÜMİDİN parti belde teşkilatı değil.Konuşmayı öğrenin sonra iletişime geçin.

Bir yere 10 kere bakmak..lafı 10 delikten sokarız ama GEREKSİZ İTTİHAM EDENE ve ergen mantığıyla bakana cevap bile yok.

Gücü eline alınca mazlumlara CEHENNEMİ YAŞATAN kim olursa olsun en ufak saygım yok...HUKUK-İNSANLIK DİNLEMEden(KENDİ İTİRAFI) insanlara SEDNAYA zindanını yaşatanı ,ben affetsem de ALLAH AFFETMEZ.(KAMU DAVASI GİBİ DÜŞÜNÜN)

AKP nin yaptığı NAS saçmalığını-haksız atamaları vs..hepsini eleştirdik...TANJUNUN hukuksuz uygulamalarını da eleştireceğiz.

''Haksızlığa karşı susan dil....'' ''zulme meyletmeyin..Yoksa size de ateş dokunur...''

Yemişim AKP yi veya yaşayan herhangi bir kulu.Biz de yaratılan hiçbir şeyin önünde ayağa bile kalkılmaz. (pozisyonu ne olursa olsun)SADECE ANNE-BABAYA ,olabilir demişler..Çünkü ebeveyne yapılırsa burada mutlak samimiyet vardır.

AMA ŞU VİDEO VAR YA...EVRENE DOKUNUR..KARMADAN DÖNER.

https://x.com/i/status/1881700691716252069

kulpabıl short olsaydın.. mb sonrası hareket için stopu kaça yazardın ? oraya short yazacam

7. Bugun oyun fonlama ile başladı yukarı gitmiş tahtalar satılıp aşağıda kalmış tahtalar gıdıklanıyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Suriyeli , Afgan vs vs normalde hic sevmem
    yalniz 3 senedir kasabim manavim kuryemiscim suriyeli
    adamlarda yalan, hile yok bizimkiler gibi ucuk kar ile de satmiyorlar

Turklerin sahip oldugu butun magazalarda 600 tl ye satilan hurmayi bunlar 400 tl ye satiyor
    Turklerin sahip oldugu manavda sebzenin fiyati 60 ise bunlarda 30-40 ve daha kalite
    2 gun once kasaba sucuk yapacagim bana et ayarla dedim 80-85kg lik dana ayarlamis getirmis
    kemiksiz, sinirleri temizlenmis halinde kiyma yapti 570 tl yazdi kg fiyatina
    bu fiyata bizim Turklerin sahip oldugu hicbir yerden alamam
    3-5 ay sonra Suriye'ye donucekler donmeyin cocuklarin gitsin sen kal hatta dukkana ben %50 ortak olayim diyorum
    yazdıklarınız gerçek değildir umarım
    3 kuruş için kendi vatandaşın yerine elin ne idiğü belirsizlerini beslemiyorsunuzdur

Sayfa 313/1006 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •