Sayfa 116/842 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 6729 madde; 921 - 928 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Adamlar bir yalancı tereyağı yapmışlar aynı tereyağ tadında bir et var kıyma döner soya kıyması sınıf atlamış anlayana aşkolsun, gerçek iskenderi bu HD Bay, falan yemek de mümkün mü zannımca değil.

Nerede peki İskender İskenderoğlu nda fiyat ne 1000 ila 2000 arasında ama gücü yeten bunlarda sahteye dönmeden bir tadım yapsın, "distopik gelecekte " Sadece daha eşit olanlar yiyecek.
    İlkokuldan üniversiteye kadar yaz tatilinde yüksek okulu okurken de ful çalıştım iki yıllık yüksekokul 5 yılda bitti. 17-18 farklı faaliyet alanında çalıştım işini temiz düzgün yapan fareleri saymazsak bir fırın vardı bir etli ekmek lokantası vardı. Reçel fabrikasında çalıştım reçel almam hayatta. Bütün ürünler çürük çarıktan yapılıyor. Meyve suyu fabrikasına giden meyveleri hayvan bile seçer yemez. Et yemekleri dahil kolay kolay dışarda yemem bildiğim yerlerde yerim yersem. Benim hayatımdan iki kitap çıkar. O kadar şey gördüm

2. Bizde denetim şöyle, patron kaçak Afganlı çalıştırıyor fabrika içinde Türk işçiler sürekli şikayet ediyor cezası çok fazla patron SGK dan adam ayarlamış şikayete binaen denetim olacağında bunu arıyorlar bu da Afganlı işçileri o zaman saklıyor. Patron yıllık ceza vs 10 milyon yiyecek memura 250 bin verse ne olur. İki işçinin yıllık SGK primi. Memurlar geçinemediği için havada kapıyor.

3. Denizbank daki Türksat otomatik faturam ödenmemiş ekstrede ödenmiş gözüküyor Türksati aradım Denizbank ile ilgili böyle bir problem olduğunu söyledi. Hemen Denizbank otomatik fatura talimatını iptal ettim maaş aldığım bankadan tekrar ödeyip oraya talimatı verdim. Şimdi boşuna kesme açma cezası ödemeyelim. En fazla bir aylık peşin ödemiş olurum. Benim gibi olan arkadaş kontrol etsin

4. https://www.birgun.net/haber/birinci...ar-etti-573802

Mülakatı yapanlar halka açık canlı yayında yargılansa, ne açıklama getirecekler merak ettim.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://www.birgun.net/haber/birinci...ar-etti-573802

Mülakatı yapanlar halka açık canlı yayında yargılansa, ne açıklama getirecekler merak ettim.
    Bence hesap sorulmaz böyle bir gelenek uygulama yok bizde. Şayet olursa 20 yıldan fazla akp döneminde belki yüzbinlerce kişi gün yüzü görmemesi lazım. En geç üç sene sonra göreceğiz. Şayet değişirse gelenin düzenini kurması 2-3 yıl sürecek. Buraya yazıyorum eğer ohal ilan edip gereken temizliği yapıp liyakatli kadroyu kurmazsa feto gibi bir çok alanda başkaldırı olur. En kolay ohal ile yapılır temizlik. Bugüne kadar akp hangi yoldan gittiyse onlara da aynısını misliyle yapmak lazım ki içimiz ferahlasın.

6. Feto nün soruları çalmasıyla bugün ki mülakat arasında yöntem olarak bir fark yok ki. İkisinde de kendi adamını alıyorsun. İtalya daki gibi balyozla dalacan bunlara.

Merkez Bankası politika faizini 250 baz puan indirerek yüzde 45'e çekti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 116/842 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •