Sayfa 418/1006 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Viop LXII

650 - 700 e kadar yazdık bakam.. hadi pala yaparsn sen.

ver mallarımı

şöyle müjjjde neyim gelse.....

gaz bulsak sınırısız.

altın bulsak külçe külçe ....

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    işte asıl önemli olanda bu zaten

biz TEKNİKÇİYİZ

gerekçesi ötesi berisi, makrosu bizi ilgilendirmez

biz grafikte AL görmüşüzdür, alırız... SAT görmüşüzdür satarız

gerisi palanın işi, uğraşssın dursun... faiz indirecem, fed'i sıkıştıracam deye... bizi bağlamaz
    ilave olarak

biz 2 yönlüde kazanırız, aşağı dönerse ŞORT açar kazanırız

ama, piyasalar aşağı dönerse GLOBAL PALA kazanamaz

çünkü: bütün ülkeler o kadar borçlu ki, bütün yatırım enstürümanlarının fiyatı o kadar ŞİŞİRİLMİŞ (örnek: bitcoin, sp500 ) durumda ki, artık çaresi yok... hergün biraz daha şişirmek zorunda

şişiremeyipte, geri dönüş/düşüş başlar ise; piyasaları kurtarmalarının imkanı yok... heryer çatır çatır YIKILIR

''ulan madem çok şişik, basayım sp500'e 1 trilyon dolarlık şort, btc'ye 2 trilyon dolarlık ŞORT'ta para kazanayım o zaman'' deyemez...

derse ABD'yi batırır.

o yüzden : yüzdür yüzdürebildiğin kadar politikasına devam...

bakalım nereye kadar

4. ABD Donanması, Çinli yapay zeka modeli DeepSeek'in "kullanılmaması" talimatı verdi

ANKARA (AA) - ABD Donanması, "güvenlik ve etik kaygılar" nedeniyle, Çinli yapay
    zeka modeli DeepSeek'in "hiçbir şekilde" kullanılmaması talimatı verdi.
    CNBC'nin haberine göre, ABD Donanması, e-posta yoluyla bünyesindeki personele, DeepSeek'in
    yapay zeka modelini kullanmamaları konusunda talimat gönderdi.
    Talimatta, DeepSeek yapay zeka modelinin "kökeni ve kullanımıyla ilişkili potansiyel
    güvenlik ve etik endişelere" yol açtığı ve "hiçbir şekilde" kullanılmaması
    uyarısı yapıldı.
    İlgili muhatapların, "DeepSeek (yapay zeka) modelini herhangi bir şekilde indirmekten,
    kurmaktan veya kullanmaktan kaçınmaları" gerektiği belirtilen talimatta,
    DeepSeek'in yapay zekasını "işle ilgili herhangi bir görev veya kişisel kullanım
    için" kullanılmamasının "zorunlu" olduğu kaydedildi.
    ABD Donanmasından bir sözcü, talimatın doğruluğunu teyit ederken, talimatın, Deniz
    Kuvvetleri bünyesindeki üretken yapay zeka politikasıyla ilgili olduğunu bildirdi.
    Talimatın, geçen hafta Çinli şirket DeepSeek'in, açık kaynaklı yeni "DeepSeek-R1"
    modelini uluslararası düzeyde piyasaya sürmesi sonrası gönderilmesi dikkati çekti.
    - DeepSeek şirketi
    Çin'de High-Flyer Capital Management fonunun desteklediği DeepSeek, diğer yapay
    zeka şirketlerine kıyasla düşük maliyetle ve az sayıda çip kullanarak geliştirdiği
    açık kaynaklı yeni modeli DeepSeek-R1'i, 20 Ocak'ta piyasaya sürmüştü.
    Dünya çapında kısa sürede yoğun şekilde kullanılmaya başlanan yapay zeka modeli,
    uygulama mağazalarında ABD merkezli ChatGPT'yi de geride bırakarak, en fazla indirilen
    yapay zeka uygulaması olmuştu.
    Çinli şirketin düşük maliyetli bir yapay zeka modeli çıkarması, başta ABD olmak
    üzere Batılı şirketlerin sektördeki hakimiyetine ve bu alanda yaptığı büyük harcamalara
    ilişkin şüpheleri artırırken, küresel piyasalarda teknoloji hisseleri
    öncülüğünde satış baskısına yol açmıştı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende uzun aradan sonra 1 siftah yabtım
    11569 dan endekisi lönkledim.
    Nassa düşmüy
    Bugün de tırtıkladım herifi real time online olarak

11631 den poz kapandı. Flat
    Hamdım Piştim Yandım

6. fazla düşmesine gerek yok..mesela bist100 için 7000 makul seviyeler..7000 li seviyeler gelirse faiz isterse tekrar yükselsin borsaya alıcı gelir..çünkü makul seviyede hisse almak en güzeli..ama burdan kimse almaz, faiz %20 de olsa almaz..şişirme işini bilemeyiz..borsanın başındaki ekip bilir..ama para girişi için makul seviyeler şart..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hergün biraz daha şişirmek zorunda
    şişiremeyipte, geri dönüş/düşüş başlar ise; piyasaları kurtarmalarının imkanı yok... heryer çatır çatır YIKILIR
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün de tırtıkladım herifi real time online olarak

11631 den poz kapandı. Flat
    Tebrikler..,..
    Bende Longların tamamını senin seviye ile bir tık üsten verdim..... Rabbim herkesin gönlüne versin...

8. mesela faiz %60 a çıksa ama bist100, 7000 e gelse ben paranın tamamını borsaya geçerim..
    tersi olursa yani faiz düşüp de borsa şişik kalmaya devam ederse altına gömerim parayı ve 1 lot hisse almam..neden çünkü en az %50 ihtimal ile paran yok olacak..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 418/1006 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •