Sayfa 20/501 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 153 - 160 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. bi arkadaş sormuş satışları karşılayan kim diye cevap gayet basit dün yüksekten mallanan ky... bugun iş bank 206 bin lot almış iş=ky istisnayi durumlar oluyo tabi ...
    ama 1. sırada iş 2. sırada garan varsa malı ky ye yıkmışlar durumu olur %90...

YTDeğildir...

2. İnanmayan çeksin gitsin. Kumar yeri değil burası. Yatırım yapılacak yer. Başkan değişti.Gıda holding olma yolunda Yen'i başkanla önemli kararlara imza atacağız inşallah.Ytd tekrar diyorum.inanmayan güvenmeyen boşa zaman geçirmesin.Ytd ben buradayım Ve hep Vangd da olacağım, Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    İnanmayan çeksin gitsin. Kumar yeri değil burası. Yatırım yapılacak yer. Başkan değişti.Gıda holding olma yolunda Yen'i başkanla önemli kararlara imza atacağız inşallah.Ytd tekrar diyorum.inanmayan güvenmeyen boşa zaman geçirmesin.Ytd ben buradayım Ve hep Vangd da olacağım, Ytd
    Aha yine yazmis yarinda kac eksi yapar ki

4.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Allah iyiliğini versin herkese hayırlı cumalar

5.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Evet ne oldu yüzde 7.41 eksi kapattı peki dün akşam yazan utkual ve diğer umut Taciri arkadasi nerde Ayık olun beyler uçacak kaçacak diyenden uzak durun
    Sn. Yasyas bu gunku tahminleriniz nedir?

Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app

6. avgyo çıktı biz çıkamadık o düşünce bizim dahada düşesimiz geldi,metro çıktı ıkındık çıkamadık o bugün herhalde eksi amabiz varız cengaver gibi ondanda hızlı düşeriz meraklanmasın.... yeni yönetimin başına geçen bacımızıda düşüşle karşıladık....tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bilmek lazım hadi hepinize hayırlı cumalar

7.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Dedik demi Adam bu isin tillahı pazar ci

Sayfa 20/501 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •