% 100 diyon yani
''noolur manifin analiz yeteneği körelmesin yaa...''
https://www.youtube.com/watch?v=v4G9cXpjIaQ
![]()
![]()
% 100 diyon yani
''noolur manifin analiz yeteneği körelmesin yaa...''
https://www.youtube.com/watch?v=v4G9cXpjIaQ
![]()
![]()
Korsan ve paralel yeminlerle aklına estiği gibi bağırıp çağıranlara gereği yapılmış, maşeri vicdan bu karardan memnuniyet duymuştur.
Siyasi ve ideolojik taassubun pençesinde ilke ve irade kaybı yaşayan ve Atatürkçülüğü geçim kapısına çeviren soytarılara aldanacak ve kanacak hiç kimse de kalmamıştır."
https://www.sozcu.com.tr/mhp-lideri-...lamasi-p133112
Bu yemin 10 yıl once yaşansaydı en büyük desteği kendisi verirdi.
Nereden nereye!!
altın alımlarında aracı kurumlarla görüşün..miktar fazla olunca merkezden alım fiyatıyla adınıza alım yapılıyor..komisyon yaklaşık 1/3 e düşüyor..
zıçmışım 40 kat çıkmış kaadına..mal bekliyorlar 40 kat kağıda alıcı için..dolardaki % 50 potansiyelden dolayı altında kafadan %50 kar ile başlıyorum zaten..
SEÇİME KADAR BORSANIN FİŞİNİ ÇEKTİM..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
%15 stopaj oranıyla faizden kaçırılacak olan yatırımcıya BORSA-DOLAR-ALTIN kapısı kaldı..DOLAR baskıdan dolayı pek rağbet görmeyecek bunu biliyor oyun kurucu..geriye BORSA ve ALTIN kalıyor..borsayı cilaladı parlattı her türlü makyajı yaptı..ALTIN a kaçanlara ceza kesecektir birkaç hafta..yani hedef yerliyi BORSAYA ÇEKMEK ..( 1 lot alırsam adiyim) tam da bu aşamada bizde parayı altına gömücez..
bizimkilerin ONS ile birlikte çalışması çok başarılı süreç olmuş..yani ONS ile birlikte düşüş olursa alım için güzel fırsat olur benim için..
teknikte de bozulma var zaten..
dalgayı oluşturamıyorsan dalgaya göre oyun kur..bizimkilerin altındaki kısa vade yeni oyunu bu olacak..
böylede zekiler yani
dediğim gibi kendileri algıyı kurarken ben de altın alımı için bu fırsatı bekleyecem..
Altın "bizimkilerin" oynayabileceği/oynatabileceği bir alan değil. Kur etkenini dışarıda bırakırsak.
Geride "içeriden", "broker" dan vb. haber alan, aldığını iddia eden bir arkadaş vardı...
Umuyorum çarpılmamıştır ama... Pek de havalıydı, "düşüş" gerekçesi sorulduğunda.
Sermayenin ideolojisi olmaz. Tabi iki yönlü geri kafalılık daha beter ama...
Son düzenleme : KısaVade; 01-02-2025 saat: 22:38.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Dünyanın ilk insan-robot yarışı, 12 bin katılımcı ile Çin’de gerçekleştirilecek.
â–ªï¸Nisan ayında Pekin'de düzenlenecek
â–ªï¸21 kilometre boyunca yarışılacak.
İnsan Katılımcılar İçin:
Yarışa katılacak kişilerin 18 yaş ve üzeri olması gerekiyor.
Sağlık açısından herhangi bir engel bulunmamalı.
Katılımcıların yarışa online kayıt yaptırması gerekecek.
Robot Katılımcılar İçin:
Yarışa katılacak robotların insansı görünüme sahip olması gerekiyor.
Robotlar, iki ayak üzerinde yürüme veya koşma yeteneğine sahip olmalı.
Tekerlekli robotlar yarışmaya kabul edilmiyor.
Robotlar otonom ya da uzaktan kumanda ile kontrol edilebilecek.
Batarya değişimi yarış sırasında yapılabilecek.
Robotlar mı yoksa insanlar mı daha hızlı olacak?
Yer İmleri