Sayfa 446/458 İlkİlk ... 346396436444445446447448456 ... SonSon
Arama sonucu : 3663 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Yoo ben Km'yi bozarak diğer bağımsızlardan alıp ilave bağımsıza vererek çok tapu yaptım sorun yok..
    Dogrudur benim mantigimda hata var. Ben hep kacak yerin gizlice yapildigini varsayiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. yıllar yıllar önce beylikdüzünden aldığım daire için baya kavga dönmüştü..
    boşandıktan sonra dairem 6 aydır ilandaydı ve bugün alıcısı çıktı..
    şöyle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taşınacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.şu an 8 milyon olmuş..
    bu anlaştığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmış..şu an ev satmak için doğru zaman değil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmişi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
    ben sanki evi değerinin altına anlaşmış gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleştireceğim durumu demiştim..
    önerilerinize açığım..

hani kiraya geçeyim parayı mevduat vs değerlendireyim dedim o işte artık bitiyor gibi..

3. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yıllar yıllar önce beylikdüzünden aldığım daire için baya kavga dönmüştü..
    boÃ…Ÿandıktan sonra dairem 6 aydır ilandaydı ve bugün alıcısı çıktı..
    Ã…ŸÃƒƒÃ‚¶yle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taÃ…ŸÃƒ„±nacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.Ã…Ÿu an 8 milyon olmuÃ…Ÿ..
    bu anlaÃ…Ÿtığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmıÅŸ..Ã…Ÿu an ev satmak için doÄŸru zaman deÄŸil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmiÃ…Ÿi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
    ben sanki evi deÄŸerinin altına anlaÃ…ŸmıÅŸ gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleÃ…ŸtireceÄŸim durumu demiÃ…Ÿtim..
    önerilerinize açığım..

hani kiraya geçeyim parayı mevduat vs deÄŸerlendireyim dedim o iÃ…Ÿte artık bitiyor gibi..
    Faiz , kur seviyesi konusunda rahat degilim. Bende arbitraji uygun goruyorum.

Yatirim tavsiyesi degildir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Faizler düşüyor, vergiler artıyor. Enflasyon beklendiği kadar hızla düşüyor değil. Geçen sene konut artışı enflasyonun altında gerçekleşti. Ancak konut satışları gittikçe artıyor. Nakite kalmak bu süreçte makul gözükmüyor bence. YTD.

5. Satıp nakitte beklemek büyük risk
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    şöyle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taşınacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.şu an 8 milyon olmuş..
    bu anlaştığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmış..şu an ev satmak için doğru zaman değil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmişi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
    ben sanki evi değerinin altına anlaşmış gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleştireceğim durumu demiştim..
    önerilerinize açığım..

hani kiraya geçeyim parayı mevduat vs değerlendireyim dedim o işte artık bitiyor gibi..

Nakit kalmak büyük risk
    bir halt olacağı yok.

7. ev satıp ev alacaksanız nakit kalmak riskli heleki faizlerin düstüğü zamanda...sizin evin alıcısı takipte olup ev fiyatının 6 ay aynı kaldığı için almaya karar vermiştir.Nenemin bu konuda bir sozu vardı.Bir kapıyı acmadan öncekini kapama derd rahmetli....bnm hayattaki al sat kararlarımda hep buna göre davrandım.hic kaybetmedim.....

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    önerilerinize açığım..

alacağınız evi mevcut evi satmadan almak için nakitiniz yoksa bir miktar zararı göze alacaksınız.
    bir dönem ben de önce evim satılsın diğerini alayım, dur alacağım ev arttı fiyatını artırayım v.s. derken fırsatlar kaçırmıştım.

göztepedeki ev mesela param hazır diyip pazarlığa girin bakalım kaça verecekler? o bölgede kentsel dönüşümden arz devam ediyor sürekli inşaat firmalarıyla da görüşün.

Sayfa 446/458 İlkİlk ... 346396436444445446447448456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •