Sayfa 580/1006 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Viop LXII

1. yok bozkurt dayı yaa..valla gelmezler billahi gelmezler talllahi gelmezler borsaya..geçen 5 yıllık furgun bitti..şincik seçim olsa iktidar değişir..niye..güvenden dolayı..bülesi bir tabloda sen kışa girmeden ben Allah oldum tekrar bahar getirecem diyemezsin..adama gülerler..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    İbrahim Karagül
    @ibrahimkaragul
    Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, BAE ve Katar; ortak bir bildiriye imza attı.
    Gazze halkına yönelik “sürgün†planını reddetti ve 'savaş' uyarısı yaptı.
    Türkiye ve Mısır da bir ortak bildiri yayınlayıp, "etnik temizlik" anlamına gelen ABD'nin Gazze planını reddetti.
    https://trhaber.com/dunya/bes-arap-u...z-h905045.html

Saltanatla yönetilen ailelerin lafına güvenilmez adamı yarı yolda bırakırlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    geçmiş yıllarda tam da bu zamanlar ...ne oluyordu ne olmalıydı..ben diyim kriz satışı..bizde bu süreç dolarla başlıyordu..bunu zabdetmeye çalışıyor şuan
    Bu faizle dolar anca yerinde sayar, kendileri çalıp kendileri oynuyor, heryerde
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. peki neden büle oluyor , neden borsa havada asılı kalıyor şindi..geçmiştede büleydi zati..asılı kalıp dururdu bir süre sonra kışa girerdi borsa..ben bahçeciyim dedimdi..ağaçlar kışa geçirmezse yani titreye titreye kış uykusuna girmezse yalancı bahar ile çiçek açar ve çiçeklerin hepici döker ve sonra kış gelip geçsede o ağaç artık bitmiştir o yıl meyve vermez..
    yanisi şu 8500 üstündeki hareket zaten yalancı bahardı..8500 altı muhakkak olmalı ki borsanın döngüsü tamamlansın..
    ama birileri Allahın işine karışıyor..olmaz yalancı bahar ile meyve alamazsın

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    İbrahim Karagül
    @ibrahimkaragul
    Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, BAE ve Katar; ortak bir bildiriye imza attı.
    Gazze halkına yönelik “sürgün†planını reddetti ve 'savaş' uyarısı yaptı.
    Türkiye ve Mısır da bir ortak bildiri yayınlayıp, "etnik temizlik" anlamına gelen ABD'nin Gazze planını reddetti.
    https://trhaber.com/dunya/bes-arap-u...z-h905045.html

Saltanatla yönetilen ailelerin lafına güvenilmez adamı yarı yolda bırakırlar
    Alayı öyle,sarı kafa milleti temizlemek istiyor, resmen soykırım yapılıyor, p, ç üstüne tüy dikiyor, yetmiyor dünya halkları yaşayacakmış,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    peki neden büle oluyor , neden borsa havada asılı kalıyor şindi..geçmiştede büleydi zati..asılı kalıp dururdu bir süre sonra kışa girerdi borsa..ben bahçeciyim dedimdi..ağaçlar kışa geçirmezse yani titreye titreye kış uykusuna girmezse yalancı bahar ile çiçek açar ve çiçeklerin hepici döker ve sonra kış gelip geçsede o ağaç artık bitmiştir o yıl meyve vermez..
    yanisi şu 8500 üstündeki hareket zaten yalancı bahardı..8500 altı muhakkak olmalı ki borsanın döngüsü tamamlansın..
    bahçelerde maydanoz
    bu ne acayip lacivert
    gel bana bazı bazı

zeki alasya..

7. enflasyon hedefi tutması çok zor herkes farkında bunun..hatta abd tarfında faizlerin inmemesi gerektiği konuşuluyor..aynı senaryo bizde de geçerli..
    şuan doları bırakırsa 2007-2008 in aynısı bir tablo var..
    bu da biliniyor..
    peki ne olici..
    seçim olici..doları ederine bırakıci..ya da herşey arap saçı olici, herkeş de altın ya da faizde durici..ama 40 kat kaat tan 1 lot bile almayici..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    peki neden büle oluyor , neden borsa havada asılı kalıyor şindi..geçmiştede büleydi zati..asılı kalıp dururdu bir süre sonra kışa girerdi borsa..ben bahçeciyim dedimdi..ağaçlar kışa geçirmezse yani titreye titreye kış uykusuna girmezse yalancı bahar ile çiçek açar ve çiçeklerin hepici döker ve sonra kış gelip geçsede o ağaç artık bitmiştir o yıl meyve vermez..
    Senin örneğe göre açıklamaya çalışayım
    40 kat yapan hekoşu mesela masaya yatıralım
    Grafikisine baktığımızda,
    Operasyon 2022 yılı başında 1 bucuk ekmek arası döner ile başlayıp tam tamına 1 yıl sonra 2023 yılı başında x12 kat yaparak operasyon bitmiş
    Yani operasyon geçiren hekoş şuan 3 bucuk atıyor.dönüp yüzüne bakan yok.
    Eeee 12 lerden harıl harıl alanlar nerde, soruya bak yahu büüle sorulur mu
    Burda şu bizim meşhur momentum ile algı sonucu gidiyeahhh deye atlayan atlayana olmuş olabilü
    Netekim hekoş ağacı kurudu meyvesi bu sene olmadı 2025 yılı başındayık
    Seneye meyve verir mi
    Bence vermez.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 580/1006 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz