Artan

3,41 10 18:10
1.696,00 9.99 18:10
141,20 9.97 18:10
347,50 9.97 18:10
15,45 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

159,30 -10 18:10
6,50 -9.97 18:10
239,70 -9.97 18:10
25,06 -9.6 18:10
16,16 -9.21 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

16.011.289.690,56 18:10
7.843.375.681,31 18:10
7.646.611.942,40 18:10
7.587.858.680,90 18:10
7.447.980.680,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Viop LXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by mandradasutvar Yazýyý Oku
    Beceremedik affola yas ta ileride tekrar deneyemem beynim muhallebi kivaminda

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ya sayýsal þampisi ne diyorsa tamam doðrusu budur diyeceksin ya da soru bankasý alýp çözeceksin baþka bir yol yok

2.  Alýntý Originally Posted by Calibra Yazýyý Oku
    ya sayısal şampisi ne diyorsa tamam doğrusu budur diyeceksin ya da soru bankası alıp çözeceksin başka bir yol yok
    Demeeee... Beni cahilligimle basbasa birak reenkarnasyona ugrarsam en integral ben olacaÄŸim soz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alýntý Originally Posted by Calibra Yazýyý Oku
    ya sayýsal þampisi ne diyorsa tamam doðrusu budur diyeceksin ya da soru bankasý alýp çözeceksin baþka bir yol yok
    Ha ,sonunda bu iþi öðrendin...Aferin sana.

AT GÖZLÜÐÜ GÝBÝ bakmayýn hayata.Her gün SÖZCÜ-HALKTV den beslenirsen; arsenikli su içmiþ gibi olursun.

Önce derideki canlýlýk kaybolur.Sonra sivilceler oluþur..Sonra organ yetmezliði baþlar ve IÞIÐA yürüsün.AMA BUNLAR BÝR TRENT HALÝNDE YAVAÞÇA OLUR.

Durum aynen böyledir.Sadece bu kanallardan YÜKSEK DOZ alýrsan,býrak arseniði KÝN bile seni helak eder.

Kendi KANALINIZ-ÖZ evladýnýz.Bak KUTSAL ADAMINIZA nasýl geçiriyorlar...

4.  Alýntý Originally Posted by ABKA Yazýyý Oku
    Ha ,sonunda bu iþi öðrendin...Aferin sana.

AT GÖZLÜÐÜ GÝBÝ bakmayýn hayata.Her gün SÖZCÜ-HALKTV den beslenirsen; arsenikli su içmiþ gibi olursun.

Önce derideki canlýlýk kaybolur.Sonra sivilceler oluþur..Sonra organ yetmezliði baþlar ve IÞIÐA yürüsün.

Durum aynen böyledir.Sadece bu kanallardan YÜKSEK DOZ alýrsan,býrak arseniði KÝN bile seni helak eder.

Kendi KANALINIZ-ÖZ evladýnýz.Bak KUTSAL ADAMINIZA nasýl geçiriyorlar...
    sanada buradakiler laf geçiriyor ne olacak takýlma bu iþlere seni aþar bu iþler.
    o hoca imamoðluna sorduðu sorularýn bir tanesini RTE sormuþmu hayatýnda .
    sorsun sonra gelsin imamoðlunuda sorsun
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    sanada buradakiler laf geçiriyor ne olacak takýlma bu iþlere seni aþar bu iþler.
    o hoca imamoðluna sorduðu sorularýn bir tanesini RTE sormuþmu hayatýnda .
    sorsun sonra gelsin imamoðlunuda sorsun
    Ben defalarca RTE yi ve bazý politikalarýný BURADA,eleþtirdim.

Ama O CENAH varya...EÝ nu kusursuz görüyor.Hiçbir zaman-zinhar eleþtirmez..NE KAR TATÝLÝ-NE BODRUM OLAYI NE DE SEL DE...VALLAHÝ ADAMDA BÝRAZ bir þey olsa ,kabulum olacak.

Deðil RTE-EÝ kim olursa olsun sadece bir kuldur.Ama EÝ,bana göre en þanslý siyasetçi..Daha önce düþüncelerimi yazdým.Adamda TIK yok ama DEHA-OLAÐANÜSTÜYMÜÞ gibi kendini gören bir seçmeni var.

6.  Alýntý Originally Posted by ABKA Yazýyý Oku

Ama O CENAH varya...EÝ nu kusursuz görüyor.Hiçbir zaman-zinhar eleþtirmez..NE KAR TATÝLÝ-NE BODRUM OLAYI NE DE SEL DE...VALLAHÝ ADAMDA BÝRAZ bir þey olsa ,kabulum olacak.

Deðil RTE-EÝ kim olursa olsun sadece bir kuldur.Ama EÝ,bana göre en þanslý siyasetçi..Daha önce düþüncelerimi yazdým.Adamda TIK yok ama DEHA-OLAÐANÜSTÜYMÜÞ gibi kendini gören bir seçmeni var.
    Apka zeki olduðunu ve ösym de derece yaptýðýný söyleyip burada hayata bu kadar sýð bakma koyduðun haberin altýna kutuplatýrýcý yazý yazmasan kimse senle bu þekilde muhatap olmaz .Senin sorunun içinde bastýrýlmýþ birþeyler var , bunlardan kurtul Ýmamoðlunun yanlýþ olduðu konular varmý var burada çok arkadaþ bunu eleþtirdi ama senin yaklaþýmýn hep bir kutuplaþma yaratmak için olay bu benim gözümde .
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Apka zeki olduðunu ve ösym de derece yaptýðýný söyleyip burada hayata bu kadar sýð bakma koyduðun haberin altýna kutuplatýrýcý yazý yazmasan kimse senle bu þekilde muhatap olmaz .Senin sorunun içinde bastýrýlmýþ birþeyler var , bunlardan kurtul Ýmamoðlunun yanlýþ olduðu konular varmý var burada çok arkadaþ bunu eleþtirdi ama senin yaklaþýmýn hep bir kutuplaþma yaratmak için olay bu benim gözümde .
    SÖZCÜ kanalýnda hocanýn söylemleri manþet olmuþ.Bu haber niteliði taþýr.Onun için dikkatimi çekti..Burada kutuplaþma vs. yok.

dün birileri yok CÜBBELÝ AHMET vs...rahatlýkla yayýmladý.

kim kusursuz görüyormuþ .. herkes eleþtirilebilir.

kendin yazýp kendi yorumuna kendin inanmadýðýn þeyler bunlar

KK nu özeli .. imamoðlunu burada çok kiþi eleþtirmiþtir. hele seçimde kendini aday gösteren KK nu.

bence sen artýk rasyonelliði tamamen býrakýp sýrf inat olsun diye biat ediyorsun. doðrucu akýlý býrakmýþsýn yada beyin iyice pelte olmuþ yaþdan dolayý.

ben müslüman oldum desem.. atayizliðini ilan edecek kývamdasýn. )

Alýntý Originally Posted by ABKA Yazýyý Oku

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •